randia_ 27.11.02, 14:13 ......saqqara ma śliczną, puszystą, wełnianą owieczkę, a nie norkę, szanszyla czy inne paskudztwa............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Więc dobrze, już powiem............. 27.11.02, 14:16 nosz kurwa Twoja mać Randia!!!! z czym Ty nam tu wyjeżdżasz!!!!???? ...jaką kurwa owieczke!!!!???,..co najwyżej kota!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Więc dobrze, już powiem............. 27.11.02, 14:17 teraz to przegielas, i co? teraz mam sciagac majtki bo kazdy bedzie chcial zobaczyc jaka to zamiast norki mam owieczke? yezzooo, ale sciema :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Więc dobrze, już powiem............. 27.11.02, 14:19 i widzisz Szaki!!! babska solidarność kurwa!!! chodź do Tygrysa przytule cie!:)) (...i pokażesz mi owieczke!:),..czy co tam masz..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Więc dobrze, już powiem............. 27.11.02, 14:19 Ja przegiełam ???? Toż to zboczeństo z was, ja mówię o owieczce, a nie owcy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norka_ Szaki! 27.11.02, 14:20 Hej, what's up? nikt mnie w majtkach nie trzyma. A szkoda, tak bym sobie tam posiedziala, wiercac sie nerwowo :)). Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Więc dobrze, już powiem............. 27.11.02, 14:29 a ta owieczka ma ogonek????? a czy dzwoneczek tez ma????? no i czy beczy jak jest glodna????? no a jak ta owieczka jest mala to trzeba ja butelka karmic swiezym mleczkiem????a moze specjalna papka???? no a na buteleczke to trzeba taka gumke zakladac, w sensie smoczek???? opowiedzcie nam wiecej o tej owieczce, bo my wszyscy bardzo lubimy male zwierzatka....... Odpowiedz Link Zgłoś