Dodaj do ulubionych

NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . .

02.03.06, 10:41
Bardziej niz liste bo wole myslec co lubie niz co nie lubie ;)
Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:06
      oj to się naraziłaś Matiemu
      • r.kruger Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:12
        mimo groźby narażenia się wolę lubić niż nie lubić
      • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:24
        pinkpanther napisała:

> oj to się naraziłaś Matiemu

nooo, baran jestem...rogi ciagle w uzyciu ;)
        • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:59
          osmielilam sie kiedys wyglosic wyzszosc NL nad Lista.Oj Mat sie wkurzyl;)
          • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:27
            A co mi tam, nawet moze rwac wlosy ze swojej glowy.
            To on bedzie lysy nie ja ;)

• black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:32
              wiesz,mowiac tak powaznie,to zawsze po Liscie mam pewien niesmak,ze wolimy
              jednak narzekac niz chwalic,czy myslec pozytywnie:(
              • carmen_80 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:36
                Biorąc pod ugwagę liczbę wpisów na Liśie, a na NL,
                To BMW ma rację, wolimy narzekać niż się cieszyć...;)
              • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:37
                ech, sadze jednak ze to raczej aktywny gospodarz przyciaga...
                jest po prostu zawsze aby odpisac ;)
                • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:44
                  nie Jadziu,to nie do konca tak.Mat gospodarzy i tu i tam,ale tam chetniej/to
                  niestety/Mam tez takie wrazenie,ze pisanie w stylu NL moze byc uwazane za
                  infantylne,banalne,trudno sie tu wykazac elokwencja....O a spojrzcie dziewczeta
                  na Newsy wszelakie-ile %jest pozytywow,ile negatywow?!
                  • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:54
                    Teraz Ty jestes negatywna ;)

usmiechnij sie :)))
                    • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:58
                      :)))))))jestem w ukrytej kamerze?!
                      • mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 14:20
                        tu Wielki Brat. Jaguś, nagrabiłaś sobie :)
                        • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 15:55
                          ;)
                          • mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 16:19
                            juz ja Cię zagnam na LISTĘ :)
                            • jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 23:56
                              hahaha nie pasuję do haremu ;)
                              • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 00:07
                                ja to sobie codziennie powtarzam,i w sumie w to wierze,ale Lista mnie tak pociaga;)
                                • mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 11:40
                                  bo LISTA to nie tylko zwykłe biadolenie :)
                                  • maraiss Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 20:19
                                    mateuszwierzbicki napisał:

> bo LISTA to nie tylko zwykłe biadolenie :)

no właśnie, ostatnio doszłam do wniosku, że chyba zagłupia jestem na
                                    Liste:((( Chciałabym coś napisac, odpowiedziec, ale pustka w głowie:((((
                                    chyba ,ze temat dotyczy pań z dziekanatu to mogłabym pisać i pisac...
                                • roborobi Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 11:41
                                  Zło zawsze pociąga ;).
                                  • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 12:03
                                    Pieknie na ten temat napisala Simone Weil,ze prawdziwe zlo jest odrazajace i
                                    brzydkie,w przeciwienstwie do prawdziwego dobra,a poniewaz my sadzimy tylko po
                                    pozorach, odbieramy to wszystko tak,nie inaczej
                                    • roborobi Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 12:47
                                      Tak pięknie napisała i trudno się z tym nie zgodzić ;).
                                      • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 13:29
                                        To moja ukochana myslicielka:)
                                        • mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 15:05
                                          tez Simone Weil lubię. A Hannah Arendt napisala, że prawdziwe zło jest szare i
                                          nijakie. To było po procesie schwytanego w Argentynie Eichmanna, który
                                          obserwowała. Agenci izraelscy go tam wytropili i przemycili do Izraela
                                          • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 15:44
                                            To dwa rozne podejscia do kwestii zla,jedo Arendt-ktore zlo umniejsza,drugie
                                            Weil,ktore zlo"poteguje",dodaje mu mocy i sily.Tak sobie mysle,ze chyba mi
                                            blizej do wyolbrzymiania zla
                                            • mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 18:00
                                              Arendt zła nie umniejszała, wręcz przeciwnie
                                              • black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 19:40
                                                nieprecyzyjnie sie wyslowilam....niesmialabym nawet spekulowac,ze moglaby
                                                umniejszac!choidzi mi o pewien niuans tych wypowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka