jadzka42 02.03.06, 10:41 Bardziej niz liste bo wole myslec co lubie niz co nie lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:06 oj to się naraziłaś Matiemu Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:12 mimo groźby narażenia się wolę lubić niż nie lubić Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:24 pinkpanther napisała: > oj to się naraziłaś Matiemu nooo, baran jestem...rogi ciagle w uzyciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 11:59 osmielilam sie kiedys wyglosic wyzszosc NL nad Lista.Oj Mat sie wkurzyl;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:27 A co mi tam, nawet moze rwac wlosy ze swojej glowy. To on bedzie lysy nie ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:32 wiesz,mowiac tak powaznie,to zawsze po Liscie mam pewien niesmak,ze wolimy jednak narzekac niz chwalic,czy myslec pozytywnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:36 Biorąc pod ugwagę liczbę wpisów na Liśie, a na NL, To BMW ma rację, wolimy narzekać niż się cieszyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:37 ech, sadze jednak ze to raczej aktywny gospodarz przyciaga... jest po prostu zawsze aby odpisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:44 nie Jadziu,to nie do konca tak.Mat gospodarzy i tu i tam,ale tam chetniej/to niestety/Mam tez takie wrazenie,ze pisanie w stylu NL moze byc uwazane za infantylne,banalne,trudno sie tu wykazac elokwencja....O a spojrzcie dziewczeta na Newsy wszelakie-ile %jest pozytywow,ile negatywow?! Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:54 Teraz Ty jestes negatywna ;) usmiechnij sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 13:58 :)))))))jestem w ukrytej kamerze?! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 14:20 tu Wielki Brat. Jaguś, nagrabiłaś sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 16:19 juz ja Cię zagnam na LISTĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 02.03.06, 23:56 hahaha nie pasuję do haremu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 00:07 ja to sobie codziennie powtarzam,i w sumie w to wierze,ale Lista mnie tak pociaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 11:40 bo LISTA to nie tylko zwykłe biadolenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 20:19 mateuszwierzbicki napisał: > bo LISTA to nie tylko zwykłe biadolenie :) no właśnie, ostatnio doszłam do wniosku, że chyba zagłupia jestem na Liste:((( Chciałabym coś napisac, odpowiedziec, ale pustka w głowie:(((( chyba ,ze temat dotyczy pań z dziekanatu to mogłabym pisać i pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 12:03 Pieknie na ten temat napisala Simone Weil,ze prawdziwe zlo jest odrazajace i brzydkie,w przeciwienstwie do prawdziwego dobra,a poniewaz my sadzimy tylko po pozorach, odbieramy to wszystko tak,nie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 12:47 Tak pięknie napisała i trudno się z tym nie zgodzić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 13:29 To moja ukochana myslicielka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 15:05 tez Simone Weil lubię. A Hannah Arendt napisala, że prawdziwe zło jest szare i nijakie. To było po procesie schwytanego w Argentynie Eichmanna, który obserwowała. Agenci izraelscy go tam wytropili i przemycili do Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 15:44 To dwa rozne podejscia do kwestii zla,jedo Arendt-ktore zlo umniejsza,drugie Weil,ktore zlo"poteguje",dodaje mu mocy i sily.Tak sobie mysle,ze chyba mi blizej do wyolbrzymiania zla Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 18:00 Arendt zła nie umniejszała, wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: NAJBARDZIEJ LUBIĘ . . . 03.03.06, 19:40 nieprecyzyjnie sie wyslowilam....niesmialabym nawet spekulowac,ze moglaby umniejszac!choidzi mi o pewien niuans tych wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś