grapefruit_dead 12.10.01, 23:22 o mały włos a bym już zasnął! cie choroba... jaki temat? aaa temat! :) mmm nie mają poczucia humoru? ;/ "czy coś mi sugerujesz?" "alez...jakbym śmiał!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grapefruit_dead Re: nielubię Polek ... :) 12.10.01, 23:27 Gość portalu: Polka napisał(a): > Ale dupek witam Panią! ciepłe powitanie to jest to!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: nielubię Polek ... IP: *.sympatico.ca 12.10.01, 23:25 grapefruit_dead napisał(a): > o mały włos a bym już zasnął! cie choroba... > > jaki temat? aaa temat! :) > > mmm nie mają poczucia humoru? ;/ > > > > > > "czy coś mi sugerujesz?" > "alez...jakbym śmiał!" Ale dupek, jak mozna spac o 5.28 Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Poleczka? 12.10.01, 23:32 Gość portalu: Polka napisał(a): > Ale dupek, jak mozna spac o 5.28 Polka i bogactwo słownych uczuć! Ty Moja polska esencjo kobiecosci! :)) khm khm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nielubię Polek ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:27 gdyby nie chcialo mi sie spac tobym Ci pokazala dupku zoledny (Biziu wybacz za kradziez odzywki:)ze maja.Nie lubie-pisze sie osobno.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: nielubię Polek ... 12.10.01, 23:30 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > gdyby nie chcialo mi sie spac tobym Ci pokazala dupku zoledny (Biziu wybacz za > kradziez odzywki:)ze maja.Nie lubie-pisze sie osobno.Pozdrawiam jak miło! własnie widze czy to aby juz ten humorek? :) PS. samanta fox! zdązyła w tak krótkim czasie worda uzyc! podziwiam podziwiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nielubię Polek ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:36 Fox to Ty jestes i chyba kosmici Cie podrzucili.(kurna ,najpierw go porwali a jak sie poznali na nim to oddali.Swinie!)Ja jestem Samanta z Zaczarowanego Pudelka! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead a to cytat : 12.10.01, 23:38 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Fox to Ty jestes i chyba kosmici Cie podrzucili.(kurna ,najpierw go porwali a > jak sie poznali na nim to oddali.Swinie!)Ja jestem Samanta z Zaczarowanego > Pudelka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: a to cytat : IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:42 Pogubiles sie biedaku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grape dobra dusza? IP: *.net.bialystok.pl 13.10.01, 00:12 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Pogubiles sie biedaku????? nie trafilem w klawisze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead i nastepny cytat: "świnie!" 12.10.01, 23:43 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Fox to Ty jestes i chyba kosmici Cie podrzucili.(kurna ,najpierw go porwali a > jak sie poznali na nim to oddali.Swinie!)Ja jestem Samanta z Zaczarowanego > Pudelka! z pudełka? od tak wyskakujesz na spręzynce? ;) o masz moze przy okazji zaczarowane kredki?a? samanta fox w pudełku! nie za ciasno tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: i nastepny cytat: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:46 Nie,nie na sprezynce ,wole tabletki.Jak jeszcze raz napiszesz fox dupku:) to ide spac.Zrozumial?Zostanie sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max lisiczka ? IP: *.net.bialystok.pl 12.10.01, 23:56 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie,nie na sprezynce ,wole tabletki.Jak jeszcze raz napiszesz fox dupku:) to > ide spac.Zrozumial?Zostanie sam ! widzę u Szanownej pani medyczną wyobraznie! a powiem trudno jest wyskoczyc pajacykowi z pudełka na tabletce! to jakis nowy model zaczarowanego pudełka? :) szmanto szamantamto dobrze! zostane sam! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead prosze odejdz pan! 13.10.01, 00:32 niechcę tu widziec politykierów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max lisiczka ? IP: *.net.bialystok.pl 12.10.01, 23:57 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie,nie na sprezynce ,wole tabletki.Jak jeszcze raz napiszesz fox dupku:) to > ide spac.Zrozumial?Zostanie sam ! widzę u Szanownej pani medyczną wyobraznie! a powiem trudno jest wyskoczyc pajacykowi z pudełka na tabletce! to jakis nowy model zaczarowanego pudełka? :) szmanto szamantamto dobrze! zostane sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max lisiczka ? IP: *.net.bialystok.pl 12.10.01, 23:57 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie,nie na sprezynce ,wole tabletki.Jak jeszcze raz napiszesz fox dupku:) to > ide spac.Zrozumial?Zostanie sam ! widzę u Szanownej pani medyczną wyobraznie! a powiem trudno jest wyskoczyc pajacykowi z pudełka na tabletce! to jakis nowy model zaczarowanego pudełka? :) szmanto szamantamto dobrze! zostane sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grape o jakims cudem nastąpiła teleportacja przepraszam! IP: *.net.bialystok.pl 13.10.01, 00:08 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: nielubię Polek - do samanty IP: *.sympatico.ca 12.10.01, 23:34 Dopiero czytalam Wasze limeryki. Podobaly mi sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nielubię Polek - do Polki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:38 Gość portalu: Polka napisał(a): > Dopiero czytalam Wasze limeryki. Podobaly mi sie. Pozdrawiam **najuprzejmiej dziekuje i rowniez pozdrawiam! *Zniszczyc dupka!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: nielubię Polokokty 13.10.01, 00:44 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > *Zniszczyc dupka!!!:))) jak sie spało?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Nr.1 --------- egocentryzm - muszą uzywac zamiennie słowo - dupek! :) 12.10.01, 23:35 tak by swoją wyższosc plemienną ukazac! ;) eksperyment trwa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: nielubię Polek ... IP: *.sympatico.ca 12.10.01, 23:37 Dlaczego nie lubisz Polek? Trudne dziecinstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nielubię Polek ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 23:39 Wiatr w oczy i do szkoly pod gorke???Dupku?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Nr.2!!! domorosłe badaczki-amatorki psyche! ( nie tylko kolezani ) 12.10.01, 23:52 boją sie tylko jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: zostałęm skarcony? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 00:02 Za brak dowcipu...dupku:)) Ide spac ,jak sie pokaze Bizon to ucaluj go w mordke ode mnie!!! Dobranoc.S Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead nie to 13.10.01, 00:25 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Za brak dowcipu...dupku:)) > Ide spac ,jak sie pokaze Bizon to ucaluj go w mordke ode mnie!!! > Dobranoc.S wiec skąd ta esencja usmiechu? z braku dowcipu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead ciekawska 13.10.01, 00:39 Gość portalu: Ciekawa napisał(a): > Dlaczego nie lubisz Polek? Trudne dziecinstwo? odpowiem Ci jak zatanczysz sambe!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: ciekawska IP: *.abo.wanadoo.fr 13.10.01, 01:55 To ja, Bizon. Ktos mnie wolal ? Czy ktos zaczepia Samante ? Bardzo prosze tego nie robic bo bede ZLY ! Hej Polko z Kanady, Twoje Plomienie z Calgary wygraly wczoraj z Czerwonymi Skrzydlami z Detroit 4-2 ! Alleluja ! A moje Pingwiny z Pitsburga calkiem do dupy ! Chcesz przylaczyc sie do bractwa limerykowego ? Zgloszenia przyjmuje Samanta vice-prezes, gdyz prezes kupuje zeberka. Pozdrowienia przez Atlantyk od niejakiego Bizona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Grapefruit... IP: *.olsza.krakow.pl 13.10.01, 12:25 Witaj ! A kogo lubisz? Masz jakies opcje? Np. Hiszpanki za kastaniety, Chinki za czarne wlosy, Koreanki za szczuplosc sylwetki, Niemki za...., Francuzki za...,...,...,Masz jakies? Opowiedz i o tym poczuciu humoru, ktorego tak Ci u Polek brakuje, tez opowiedz. Pytam kogo za co lubisz, bo wiem za co nie lubisz. Pozdrawiam pomaranczowo i mandaryniasto krm Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead do kaerema erkaema :) 13.10.01, 18:22 Gość portalu: krm napisał(a): > Witaj ! A kogo lubisz? > Masz jakies opcje? > Np. Hiszpanki za kastaniety, Chinki za czarne wlosy, Koreanki za szczuplosc > sylwetki, Niemki za...., Francuzki za...,...,...,Masz jakies? > Opowiedz i o tym poczuciu humoru, ktorego tak Ci u Polek brakuje, tez opowiedz. > Pytam kogo za co lubisz, bo wiem za co nie lubisz. > Pozdrawiam pomaranczowo i mandaryniasto > krm pomarancze? a gdzie one są? czyzby i tu sie pałętały? :) daj mi gwarancje ze tu nie bedą zaglądać a powiem! serio! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Nr.3 ----------------> uwielbiają naduzywac słowo "dojrzałosc" 13.10.01, 22:07 by oczywiscie ktos mogl uwierzyc ze same są dojrzałe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Nr.3 ----------------> uwielbiają naduzywac słowo IP: *.abo.wanadoo.fr 13.10.01, 22:14 Grapefruit, bracie w niedoli ! Tobie daly w kosc, mnie daly w kosc, ale z dwojga zlego wole zaraze nasza, swojska, zapewniam Cie, ze jest bardziej interesujaca (pod pewnymi wzgledami), bo bardziej otwarta i, mimo pozorow, mniej przezarta pecunia ! Pzdr B. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead o 13.10.01, 22:28 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Grapefruit, bracie w niedoli ! Tobie daly w kosc, mnie daly w kosc, ale z > dwojga zlego wole zaraze nasza, swojska, zapewniam Cie, ze jest bardziej > interesujaca (pod pewnymi wzgledami), bo bardziej otwarta i, mimo pozorow, > mniej przezarta pecunia ! Pzdr B. alez ja z wielką radoscią i z zaciekawieniem TERAZ roznych rzeczy słucham! :) i to jest wielce fascynujace :) ( mowie serio! ) i tu nie chodzi mi o persony te czy tamte tu chodzi o wrazenia ulotne i tęgie ;) czy kupujac jakas ksiazke dla kobiety chciales je czytac? i... lubie sztorm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: nielubię Polek ... IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / *.atj.pl 14.10.01, 00:42 "*Zniszczyc dupka!!!:)))" napisała samanta1 i dodała "Za brak dowcipu...dupku:))". A mnie właśnie to się podoba - ożywczy powiew surrealizmu!!! Nie daj się dupku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead ogród poezji! :) 14.10.01, 20:08 Gość portalu: wrew napisał(a): > "*Zniszczyc dupka!!!:)))" napisała samanta1 i dodała "Za brak > dowcipu...dupku:))". A mnie właśnie to się podoba - ożywczy powiew > surrealizmu!!! Nie daj się dupku!:) pragnę powiedziec a nawet tak uwazam! a nie jestem tego pewien ... ee ciągle o tym wszyscy myślą?:) zapewniam poetycznie! dada istnieje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Polki sa fajne IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 20:10 jak sie umyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Polki sa fajne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 20:14 Tu tez Cie pierdolo przynioslo?Oj,da Ci matka w skore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Polki sa naogol trzezwe IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 20:19 pytali sie o Ciebie z Miejskiej Komisji Rozwiazywania Problemow Alkoholowych, masz sie zglosic na jakies badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Polki sa naogol trzezwe IP: *.abo.wanadoo.fr 14.10.01, 20:32 To do Samanty bylo, o tej tam komisji ???!!! Jesli tak, to czep sie, koles, tramwaju albo mnie, bo JA lubie wypic, choc do tej komisji jeszcze mi, chwala Bogu, daleko... Zaraz, zaraz ! A czy Ty czasem nie jestes ze Stowarzyszenia Tych Co Ich Nianka Kolysala Na Rekach Zbyt Blisko Sciany ? Biedaku ! Jakze Ci wspolczuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead tylko bez rękoczynów proszę! :) 14.10.01, 20:35 mam policyje wezwac?a? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Polki sa naogol trzezwe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 20:36 Nie jemu Bizonku wspolczuj tylko jego rodzicielce! Ty wiesz jaka to trgedia dla matki cos takiego chowac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Polki sa naogol trzezwe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 20:34 Synku!twoja Pani od polskiego zalamalaby rece nad Twoja ortografia!!! U mnie masz jedynke glabie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead są 14.10.01, 20:38 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Synku!twoja Pani od polskiego zalamalaby rece nad Twoja ortografia!!! U mnie > masz jedynke glabie!!!! o! jestes nauczycielką?:)) ps. podac wode mineralną?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Polki sa naogol trzezwe IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.10.01, 20:41 czeste masz te napady dysforii? Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Nr.4-opiekuncze ciepło i typowy przykład:"Oj,da Ci matka w skore!!!":) 14.10.01, 20:23 rekwizyt: wałek? akcja: nie dam dzis jedzenia! ;) innych grzechow nie pamietam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: nielubię Polek ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 20:38 .. bo to nie kosmitki ....( vide inny watek ) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: nielubię Polek ... 14.10.01, 20:39 Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. bo to nie kosmitki ....( vide inny watek ) > Enancjo słuszna! uwaga! dziękuje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: nielubię Polek ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 20:42 grapefruit_dead napisał(a): > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. bo to nie kosmitki ....( vide inny watek ) > > Enancjo > > słuszna! uwaga! dziękuje! ;) / alez ! prosze ! cytrusom AVE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 20:43 Idz na te randke w ciemno.:)cos tam jest do Ciebie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 20:51 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Idz na te randke w ciemno.:)cos tam jest do Ciebie!:) .. poki co widze wyuzdany, ale ciemnogrod .... niezla stylistyka :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś