zdanka1 13.03.06, 21:39 Nie mogłam sobie odmówić - mam nadzieje, ze pójdzie:))) teledyski.onet.pl/0,1052774,0,1,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:07 Błagam pisz przynajmniej Biohazard Warning czy jakies trupie czachy umieszcej, zanim ząłatwisz cżłowieka za pomoca Broni Masowego Łażenia:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:23 hehehe, powiedzmy, ze to jest watek konkurencja dla zdjeć Katowic:))))) Jakby nie byli z Łodzi, to by takich głupich piosenek nie pisali:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:28 E tam, jakieś dzieciaki śmierci podszywane, ja sobie obejrzałam z przyjemnością teledysk norweskiego duetu Röyksopp (purchawka, hi hi :) bardzo przypomina w nastroju mój ostatnio (czyli od dwóch lat cirka) szwedzki zespół The Knife. Jak ktoś lubi elektoniczne niepokoje z cudwnie głębokim głosem Karin Dreijer to może tu posłuchać... musikshop.gp.se/Magellan/search.do Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:32 tam, jakieś dzieciaki śmierci podszywane, No i o to chodzi:)))))) ten zespół jest tak załosny, z e nie sposób go nie kochac:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:50 zdanka1 napisała: No i o to chodzi:)))))) ten zespół jest tak załosny, z e nie sposób go nie > kochac:)))))) Aaaa, to ja przepraszam, nie zrozumiałam ;) Ps. Miało być "dzieciaki śmiercią podszywane" (ą wypadło) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: hi, hi:)) 13.03.06, 23:09 Jakby to wjąsnic ...są zespoły, które nie potrafia dobrze grać , kopiują sie w kółko(albo kręcą sie w kółko) , maja z 6 dobrych tekstów i lubi sie je jakoś tak za to co by mogło być , ale nie jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:36 The Knife znamy i lubiamy bardzo :) Royksopp zresztą też. Nie ma to jak skandynawskie klimaty w muzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: hi, hi:)) 13.03.06, 22:51 noida napisała: > The Knife znamy i lubiamy bardzo :) > Royksopp zresztą też. > Nie ma to jak skandynawskie klimaty w muzyce... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: hi, hi:)) 14.03.06, 08:59 Ja ostatnio obejrzalam ostatnia fascynacje mojego Duzego. Jest to niemiecka grupa rockowa Tokio hotel. Chlopcy maja po 14- 15 lat i robia niesamowita kariere w Ojczyznie. To cos dla Kwiecienki bo spiewaja po niemiecku. A co najwazniejsze to da sie tego tez sluchac. Przesylam linka dla fascynatow;) tokiohotel.universal-pop.de/flashcards/rettemich/ Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: hi, hi:)) 14.03.06, 09:12 Z takich klimatów to wolę chyba tych panów(?):))))))0 www.merlin.com.pl/frontend/towar/443607 Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: hi, hi:)) 14.03.06, 10:33 a ja juz sluchalam nowej plyty :) panowie dali czadu, jak zawsze. a w niedziele koncert, na ktory odkurze swoją koszulkę z Che :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: hi, hi:)) 14.03.06, 11:32 musze sobie jej posluchac. Ja ciagle jeszcze w simplemindsowym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś