_grucha 06.12.02, 11:32 Nowa sygnaturke, ktora bedzie bardzije refleksyjna od mojej poprzedniej... zachecony powodzeniem podobnego konkursu organised by saqqara, ide w jej slady. HELP ME!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: potrzebuje.. 06.12.02, 11:45 prosze mnie tu nie cytowac mojej sygnaturki bez placenia za to ;)) buziak na dziendoberek, Gruszku :))) ps. pomyslimy, pomyslimy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: potrzebuje.. 06.12.02, 11:46 ulalka napisała: > prosze mnie tu nie cytowac mojej sygnaturki bez placenia za to ;)) > buziak na dziendoberek, Gruszku :))) > > ps. pomyslimy, pomyslimy :))) Mimo minus 30 stopni na zewnatrz, od razu zrobilo mi sie cieplej po Twoim buziaczku:)). Tez Cie caluje, milego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: potrzebuje.. 06.12.02, 11:53 nio to dodam propozycje Gruszeczku :))) graj Kotku, w to-to, a zgadniesz kto to? ;))))) drugi buziak, zeby Ci juz zupelnie cieplutko bylo dzis :))) Sylvii :))))) tyz cieplutki buziaczek od wyspanej (od niewiadomo kiedy poraz pierwszy..) ulalki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a moze tak....;))) 06.12.02, 13:22 "kto nie jest zazdrosny nawet o majtki swojej najpiekniejszej, nie jest zakochany" Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: a moze tak....;))) 06.12.02, 13:26 "zakochane zwierzątka owocowo-żółte songi wyją!" Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a moze tak....;))) 06.12.02, 13:30 ecie - pecie, kocham Cie przecie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: potrzebuje.. 06.12.02, 13:36 "...piękność swą widzę i opisuję, bo tęsknię po TOBIE..." Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: potrzebuje.. 06.12.02, 13:47 czemu nas tam nie ma, nad plynaca miodem rzeka, czemu nas tam nie ma, czy to moze za daleko??... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś