ewaq Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 19.03.06, 21:28 i kto by pomyślał, że un taki gibki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 19.03.06, 22:04 ajm impresd jako i Maloszy taniec rowniez powalil mie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 19.03.06, 22:47 a i owszem. Kto by pomyślał, że taka myszka tak może tango odtańczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 19.03.06, 22:52 a mie sie zdaje, ze ona z tym Kochankiem to ten teges bedzie potem ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 19.03.06, 22:59 Teraz Mysza bedzie w eM jak Mdłośc fikać, jak nic:D Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 10:01 wiecie co, taka mi myśl wczoraj przemkneła, że ten chochoł, jak nie zaciska szczęki, nie robi maślanych obleśnie oczu, nie siedzi skrzywiony i niezadowolony - tylko robi to co robił wczoraj: Usmiecha Się i Nie Odzywa - to jest jakby... przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 10:02 ale ma przerwy miedzy zebami i sie pod pachami nie goli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 10:55 > i sie pod pachami nie goli :DDD Nie musi, bo za dużo włosów tam nie ma. Ale za to chyba nogi depiluje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 12:40 Chuck Norris też się nie goli pod pachami. Widocznie Chochół się na nim wzoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 11:05 Wczoraj tylko kawałek Tańca z gwiazdami widziałem, niestety prawie 2 godzinna dawka tego programu jest ponad moje siły. Wybitna Osobowość Polskiej Sceny i Estrady Katarzyna S. jak zwykle się wdzięczyła, a Hrabina Tyszkiewicz podnosiła oceny (zamiast niej mogliby tam dać kawał tektury z jej fotą i notą "9" - na jedno by wyszło). Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 14:20 ale hrabina przynajmniej bluzkę i biżuterię zmieniła :-> Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 15:40 a i tak słuchać warto tylko Iwony Pawlowicz i Galińskiego Hrabina, Wodecki i Urbański - NA ROBOTY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 17:12 Aż mroczki miałam jak Chochoł tancował. Jestem pod wrażeniem i do dziś mięu czymie. A Magosza też niczego sobie babka, jak nie ryczy. Uprzedzenia zostają, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 a Kwaśniewska? 20.03.06, 19:41 Co powiecie o Kwaśniewskiej? Bo widać było,że Maserak ze skóry wyłazi,żeby wypadli jak najlepiej a ta mu tutaj dywersję polityczną uprawiała. Sztywna jako ten kołek w płocie. OOOOOOOkropieństwo! Chochoł debeściak! Lepszy był wczoraj od Rozmusa - mojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: a Kwaśniewska? 20.03.06, 19:56 wolę Kwaśniewską niż szkieletora Kręglicką Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: a Kwaśniewska? 20.03.06, 19:59 Kwaśniewska zadyszki dostała i nie nadążała za nim.Za nim to chyba ciężko nadążyć. Jakoś mi ta psycholożka nie pasuje.Raczej miejsca za długo nie zagrzeją.szkoda,bo na Maseraka lubię patrzeć.Mogli mu Kręglicką dać,ma lepszą kondyszyn. Chochoł to jest totalne zaskoczenie.Nie wygląda na takiego gibkiego.I Myszowata też. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: a Kwaśniewska? 20.03.06, 21:58 Ale Kręglicka to mam wrażenie, że po tych treningach jeszcze bardziej schudła i te żyły na ramionach- koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Nooo... Chochoł znów najlepszy...? n/t 20.03.06, 22:57 Słuchajcieno, ile ta Kręglicka waży?? Ze czydzieści chyba nie? Łomatkobosko!! Odpowiedz Link Zgłoś