justynella 20.03.06, 10:08 nawet na kawe nie mam dzis ochoty .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesola_kicia Re: echhh 20.03.06, 11:13 to zbyt drastyczne:) a nie lepiej wywalić smutek i złość za okno Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: echhh 20.03.06, 11:32 ale ja nie jestem smutna ani zła .. tylko na kawe nie mam ochoty, a to jakis zły objaw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: echhh 20.03.06, 11:37 kto wie .. zaparzylam sobie szalwie :) niedobra jak diabli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: echhh 20.03.06, 11:38 To nie pij jej, co nie smakuje i tak nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: echhh 20.03.06, 11:39 Z ta ciaza, to daj znac, kiedy bedziesz juz wiedziala na 100 %, bo chcialabym Ci pogratulowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: echhh 20.03.06, 11:52 ten jeden % to mój smutek po tym co się dowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia co wy macie z tymi 20.03.06, 11:57 ?????????? na @ same ????????? na gg ???????????? na komórce ????????????? czyżby to był dzień tego znaczka wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: echhh 20.03.06, 12:03 sama piszesz ze masz jakis 1% czegos tam.. to sie pytam ==> ? hmmm .. blondynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: echhh 20.03.06, 12:04 > hmmm .. blondynka ? Chcesz mnie obrazic :)))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: echhh 20.03.06, 12:17 > hmmm .. blondynka ? jak najbardziej nie ten procent to sprawa do rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: echhh 20.03.06, 12:02 to: ------------------------------- wesola_kicia napisała: ten jeden % to mój smutek po tym co się dowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
justynella a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:28 Depeche Mode I want somebody to share Share the rest of my life Share my innermost thoughts Know my intimate details Someone who’ll stand by my side And give me support And in return She’ll get my support She will listen to me When I want to speak About the world we live in And life in general Though my views may be wrong They may even be perverted She’ll hear me out And won’t easily be converted To my way of thinking In fact she’ll often disagree But at the end of it all She will understand me Aaaahhhhh.... I want somebody who cares For me passionately With every thought and With every breath Someone who’ll help me see things In a different light All the things I detest I will almost like I don’t want to be tied To anyone’s strings I’m carefully trying to steer clear of Those things But when I’m asleep I want somebody Who will put their arms around me And kiss me tenderly Though things like this Make me sick In a case like this I’ll get away with it Aaaahhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:33 a ja taka mala malutka gwiazdke z nieba a co ! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:34 @---->--->--- Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:44 gwiazdka a kwiatek .. coz .. mala roznica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:49 zadna..powiedzialabym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: a ja chce dzis dostac kwiatki .... 20.03.06, 12:51 jacekontario.tripod.com/Assets/Tulipany.jpg Odpowiedz Link Zgłoś