mirinda 15.10.01, 13:43 Wzywam Ronię i Strzyge do napisania do mnie e- maila . Raz dziennie dopadam się do komputera a tu od WAS P U S T K I !!!!!!! Albo to się zmieni albo ........ drugi New York. generał Mirinda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:48 żeby tylko nie podesłały Ci wąglika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.01, 13:49 no tak ... chyba musze Was wyprowadzić z błędu NAPRAWDĘ W TYM PRZYPADKU "milczenie nie jest złotem!!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.01, 13:50 wąglika to ja zaraz im wyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.01, 13:55 To ja nie odbiorę od Ciebie maila i co mi zrobisz tym wąglikiem?:))) Mirindo, straciłam mieszkanie i szukam nowego! Nie dziw się więc, ze czym innym się zajmuję niż bieganiem z granatem od okopu do okopu! Bezdomna Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.01, 14:04 Mirindo, a wogóle to Thomasek się odezwał i żalił się mi, że do niego nie piszesz... Jak możesz! Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.01, 12:47 Jak widzisz droga ?żartowałam / przyjaciolkoo nie grzeszę prędkoscią odpowiedzi ale sama rozumiesz w jakiej jestem sytuacji ,,, Thomas to ........ nie no chyba nie powinnam pisac tego na forum ale co... mi tam........ napisz CHYBA NIE JUŻ NIE KOCHA!!!!!!!!!!!!!! P.S I TERAZ SAMA POWIEDZ KTO JEST Z NAS W WIĘKSZEJ ROZTERCE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.14.* 19.10.01, 13:09 hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.01, 13:14 mirnido! żono najdroższa! jakże możesz mówić że cię nie kocham?!? a ty się odzywasz? ja to ci od czasu do czasu coś podeślę, a Ty? pierścionek zaręczynowy to pewnie już dawno wywaliłaś do śmieci albo kurzem już mocno zaszedł. a tak w ogóle to zapraszam na winko, mam trzy. o drugiej tam gdzie zwykle (tj. za samem) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.01, 14:07 Wypiliście całe??? Świnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.14.* 19.10.01, 14:36 ej no co ty, troche jeszcze zostalo. masz! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.01, 14:44 No, to rozumiem! Prawdziwy kompan! Wiśniówka? Jak zwykle dobry gatunek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: tu G E NE R A Ł!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.14.* 19.10.01, 14:51 z okazji spotkania po latach (jezu, jakk my dawno nie piliśmy!) znalazlem za pazuchą jeszcze troszeczkę czegoś mocniejszego! tak, tak, paliwo lotnicze! stare czasy mi sie przypominają! ronja chcesz troszke? masz... ej, no starczy, zostaw jeszcze cos dla strzygi i MIRINDY :))) Odpowiedz Link Zgłoś