daisy7733 23.03.06, 21:06 Podczas kolędy ksiądz wręczył małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem świętego. Mały obejrzał obrazek i pyta: - Masz więcej ? Ksiądz dał mu jeszcze cztery. Mały pooglądał wszystkie i pyta: - A z dinozaurami masz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosenny_ludzik Śliczne :-) 23.03.06, 21:08 Mój ulubiony jest o krasnoludku, który przyszedł do apteki i poprosił o polopirynkę. - Zapakować? - A nie, poturlam sobie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 trochę "szarego" humoru 23.03.06, 21:09 Położnik przy porodzie: - Jeszcze więcej! Więcej Zbierz się w sobie i przyj! Już go widzę! - Mocniej! No śmiało! Jeszcze raz A teraz z całej siły Rodząca zbiera ostatki sił, prze z całej siły... aż tu nagle BUUUUUM! Lekarz: - Tak. A teraz idź go sobie poszukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenny_ludzik Chciałoby się rzec: 23.03.06, 21:15 bardzo śmieszne :I :-)) Ok, to może tak: Pewien pan łazi z koszykiem po sklepie i wkłada po kolei: bułeczkę, małe masełko, trójkącik sera - wszystko w ilościach homeopatycznych. Pani kasjerka: Jest pan kawalerem. Pan, rozpromieniony: Skąd pani wie? P.K.: Bo jest pan bardzo brzydki. :-) Kurczę, no i nie wiem, dlaczego ciągle mnie ten kawał śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś