polar 10.12.02, 08:51 Ale dzisiaj wygwizd!!! Co jest lepsze - gorąca herbatka czy kawka? Ja osobiście preferuję herbatkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: Mróz 10.12.02, 09:06 hmmm... ja piję kawkę i juz łyknęłam aspirynkę... aaabuuuuu ja chcę się kiedyś wyspaaaaććć!!!! a nunie jeszcze mi się nie rozgrzały.... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Mróz 10.12.02, 09:11 ja osobiscie preferuje goraca czekoladke - w moim lozku:))) polar napisał: > Ale dzisiaj wygwizd!!! Co jest lepsze - gorąca > herbatka czy kawka? Ja osobiście preferuję herbatkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mróz 10.12.02, 09:13 Empek! robisz to z czekoladkami??? ;)))) witam... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Mróz 10.12.02, 09:21 Czesc Silvii, jescze o tym nie wiesz ze najbardziej kocham mulatki-czekoladki:)) super sa takie brazowe i fajny jest kontrast na bialym przescieradle, a juz najlepiej gdyby byly trzy czekoladki z Destiny's Child lub jedna Foxy Brown.... ahhhh....moglbym z lozka nie wychodzic:))) Polar, wodka owszem, dawno nie pilem a dzisiaj mam smaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Mróz 10.12.02, 09:26 hmmm ;)) Empek! chciałabym zobaczyć jak zajmujesz czas trzem mulatkom na raz... ;))))) tia... wódka z rańca to nie jest dobry pomysł... ale jakiś kocyk hmm.. najlepiej z polara? ;))))))) @... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mróz 10.12.02, 09:36 herbatka z sokiem malinowym, tak goraca, ze az parzy lapki.... i cieply kocyk.... hm, rozmarzam sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mróz 10.12.02, 09:47 herbatka z rumem.. albo pyszne winko grzane na Starowce :)))))) co tam!.. i tak bede miala nosek jak menelik, jak zmarzne juz na zewnatrz :(( ale polarkowi to powinno byc cieplutko.. a co dopiero komus ubranemu w tenze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mróz 10.12.02, 10:05 motyw z winkiem mozna powtorzyc, miejsce fajne :)))) to co.. w weekend?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Mróz 10.12.02, 10:12 a jestes w wawce? pewnie ze tak, ja nie mowie nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mróz 10.12.02, 15:23 saqqara napisała: > a jestes w wawce? pewnie ze tak, ja nie mowie nie:) w weekend bede :)) przyjade, to zadzwonie na pewno i pojdziemy na winko grzane, for sure :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Mróz 10.12.02, 11:22 Coś ty - fajnie mrozi! Piję "Finland on the rock", słonće świeci, jest cool:) Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś