Gość: samanta1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 20:04 Bizon co dobrze zjesc lubi fasolke swiezutka kupil posypal ja ziolkami i zajal sie stekami To pycha!-wszystkim mowil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: DLA BIZONA STEPOWEGO CO NIE JADA BYLE CZEGO ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.10.01, 22:00 Nasza Samanta ze Szczecina wolowiny nigdy nie wcina. I gdy widzi stek krwisty, mieciutki i soczysty, od razu rzednie jej mina. ...niestety, wszystko poszlo do lodowki, bo Prosper gdzies przepadla. Kiedy wyslalem ostatni post, zszedlem do kuchni i stwierdzilem, ze kocicy nie ma a to przeciez pora jej kolacji. W tym samym momencie zabebnila do moich drzwi sasiadka pytajac, czy jej Fifi, czarny kocurek, towarzysz nieodlaczny Prosper nie siedzi czasem u mnie (nasze mieszkania wychodza na male, zamkniete podworeczko i okna pokojow na parterze sa wciaz otwarte, zeby kocury mogly sobie wlazic i wylazic). Poszlismy wypytac taka jedna z drugiego pietra, ktora nie lubi kotow i bylaby gotowa zostawic umyslnie otwarta brame albo nawet "pomoc" im uciec na ulice. Ona twierdzi, ze nic nie wie. Zrobilismy wiec rundke po okolicy, ale kotow jak nie bylo tak nie ma. Troche sie niepokoje, ruszam wiec na kolejne poszukiwania, bo to znikniecie 2 kotow nie jest normalne ! Odezwe sie pozniej niezaleznie od wynikow poszukiwan. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 22:39 Raz Prosper mala z Fifi na spacer sie wybrala Wsrod drzew sie zaszyli lecz panstwo ich wytropili i randka sie nie udala Mam nadzieje ze Twoja pieszczocha sie znajdzie .Jesli mnie tu nie zastaniesz to znaczy ze jestem usnieta.(ale fajne slowko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 15.10.01, 23:45 Samanto, mail krotki wysylam i przepraszam,ze tylko tyle,ale sama rozumiesz... Buziaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 08:09 Oczywiscie .... Trzymaj sie Bizonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.01, 12:17 Samanto, moja skrzynka na listy odmawia mi dostepu, tutaj wiec przekazuje Ci wiadomosci nienajlepsze- koty przepadly. Obydwa ! Szukalem do 3h30 nad ranem i nic. Jestem smutny, nic mi sie nie chce. Zaraz wychodze do pracy, moze tam troche zapomne... Wybacz ten ponury ton, ale wiem, ze NA PEWNO mnie zrozumiesz. Odezwe sie wieczorem. Buziaczki smetne-B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 16:14 I co ja mam Ci biedny Bizonku Stepowy napisac???? Obydwa pod samochod nie wpadly wiec gdzies prawdopodobnie sa. Moze jakis dzieciak zlapal i przetrzymuje..Koty sa madre ,w koncu dadza dyla przy nadarzajacej sie okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.01, 23:49 Czy jestes tam, Samanto ? Dziekuje za mile slowo, ale ten wtorek nie byl takim wtorkiem jakie lubie. Do dupy z takimi wtorkami ! Jesli jeszcze nie spisz,zajrzyj do skrzynki na listy za jakis kwadrans. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 07:11 Zajrzalam troszke pozniej ..a moze troszke wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 17.10.01, 16:51 Kiedys pewna mala kotka, piecuch, pieszczoch oraz trzpiotka, na wloczege z Fifi sie wybrala, a w srode rano wszystkich zaalarmowala drac sie pod oknem jak idiotka. Alleluja !!! Oto zwiastuje wam radosc wielka !!! Wal do Twej skrzynki na listy, Samantoskutecznapocieszycielkostrapionych ! Buziaczki niezwykle radosne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 17:54 I pomyslec ze to czego wdziekiem nie zwojowalam to kotom zawdzieczam ..a wlasciwie Prosper!;))) Odpowiedz Link Zgłoś