Dodaj do ulubionych

radosne tryskanie

31.03.06, 01:19
Ja rozumiem, że mamy wiosnę, ale sprawa7, stwierdzając, że Grześ- Wieś ma
*radosne wytryski*, przesadza.
Poza tym ja nie wyobrażam sobie, jak można mieć "radosną" ejakulację. Myślę,
że sprawa przesadza. A co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • sprawa7 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 01:45
      Powstrzymam się na razie od komentowania, żeby meandry Waszego myślenia,
      zakrzywione przez procesa, nie wyprostowały się. Popsuło by to zabawę;)).
      • proces7 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 02:18
        Sądzę, że po prostu jesteś bardzo wulgarna, sprawo, ot i co.
        Albo usiłujesz sobie zakipić z Grzesia, o którym wszyscy wiedzą, że ma kiepskie
        życie płciowe i jest bardzo na owym punkcie zakompleksiony.
        Myslę, że chciałaś zasugerować, że Grzesiu przeżywa tylko raz do roku orgazmy,
        na wiosnę, gdy pojawiają się przebiśniegi i konwalijki. A przez pozostałą część
        roku, jest seksualnie niesprawny.
        • nadziejkaa Re: radosne tryskanie 31.03.06, 06:02
          A czy tryskanie samo w sobie nie jest radosne? ;)
          • proces7 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 19:13
            "Czy jest jakieś antidotum na brak wytrysku? - To problem bardziej psychiczny
            niż fizyczny. Nikt więc nie wynalazł na to żadnego lekarstwa. Trudno zlecić
            jakąkolwiek terapię, gdyż sama gotowość do współżycia nie gwarantuje orgazmu -
            stwierdza dr Południewski. I radzi: - Można zmienić podejście do seksu.
            Wprowadzić dłuższą grę wstępną i potraktować seks... jako coś więcej niż akt
            seksualny."
            źródło:
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3249026.html
            Myślę, że to słabe tryskanie, to wina kobiet, które bardzo instrumentalnie
            traktują męzczyzn. Zero gry wstępnej, żadnej oprawy, tylko czyste rżnięcie. Fatalne!
        • czatowykaleka Re: radosne tryskanie 31.03.06, 10:04
          dla mnie osobiście,każdy orgazm wiąże się z przyjemnością i radością,i to chyba
          by było tyle na ten temat...nie dziwię sie,że sprawa7 powiedziała,napisała,że
          grześ ma na wiosnę radosny wytrysk,dla mnie jak juz wczesniej wspomniałem
          niezaleznie jaka to pora roku właśnie tak jest.
    • alinka64 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 10:12
      hmm nie widziałam nigdy smutnego tryskania :]
    • sol_3 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 10:40
      Grzes ma radosne wytryski i to już jest fakt ze ma...
      smutno mi z powodu panów , którzy nie mają żadnych,Procesie
      Pospaceruj, Popracuj , Potryskaj
    • sol_3 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 10:42
      Bez sarkazmu, życzenia jak najbardziej szczere, prosto z ...
      • lora.2 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 18:54
        przyłączam sie do życzeń sol... na całej lini ...:D
        • miia1 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 19:53
          witaj lora na forum, bardzo miło, że zechciałaś się udzielić tutaj. Tym bardziej
          mi miło, że jako gość Lokomotywy odparłaś standardowe powitanie kolegi procesa,
          wykazując się dystansem i poczuciem humoru. Bardzo cieplo Cię pozdrawiam.
          • proces7 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 19:58
            My z lorą poznaliśmy się już nieco, nie jesteś chyba nadto poinformowana, miia.
            • zuckerbaby Re: radosne tryskanie 31.03.06, 21:18
              Tryskanie na pewno jest radosne, o czym świadczyć może ciągła niepohamowana
              dążność męskiej części populacji do tryskania.. My kobiety też tryskamy, po
              prostu radością tryskamy. A może to jest tryskanie z radości, że innemu dało
              się trysnąć ?
    • sprawa7 Re: radosne tryskanie 31.03.06, 22:38
      Powiem krótko, głodnemu chleb na myśli, proces wychwycił parę słów z mojej
      rozmowy z Grzesiem i zinterpretował je po swojemu. My rozmawialiśmy o tryskaniu
      radosnym humorem, a proces trysnął humorem na forum. No niechże sobie tryska na
      zdrowie, w końcu wiosna, pierwsze kwiatuszki pchają się do słońca, aż chce się
      trysnąć, ja go rozumiem, wulgarnie ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka