anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 22.10.01, 18:19 a ten watek to chyba zaloze jutro. moze wtedy sobie z Neo biedakiem pogadam bo dzis juz nie zdazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 22.10.01, 18:29 ciekawe dlaczego tak kurczy sie czas. mamy samochody, telefony, faxy i kupe innych wynalazkow a czasu coraz mniej. ciekawe dlaczego. z tego tez bylby niezly watek. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 22.10.01, 18:41 zjem kanapke i do domku. jutro znow sie nie wyspie bo na rano. i znow wszystkich watkow nie przeczytam. no trudno. to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 23.10.01, 08:09 spac mi sie chce jak jasny gwint. a klapac zuchwa ze strachu to zaczac teraz czy jeszcze poczekac? ciekawe co powie D.T. jak zobaczy moje zeby. dlaczego ja wczesniej sie do niej nie wybralam? tchorz sie ze mnie robi. a kiedys w ogole sie nie balam no.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 23.10.01, 08:13 chyba wlaze do worda i drukne sobie cos:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 23.10.01, 08:32 ale nudno sie robi na forum chyba zaloze ten watek chociaz zaraz bede stad znikac. ale moze inni sie pobawia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 23.10.01, 08:48 znowu ktos palil w lazience. chyba jakas pulapke trzeba zastawic i w koncu zlapac truciciela. narazac innych na wdychanie tego swinstwa. niech idzie na mroz palic a nie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:12 stwierdzam z przerazeniem ze Mario mial racje co do ludzkiej glupoty. po dzisiejszym dyzurze mozna ulozyc twierdzenie ze glupota wzrasta w stopniu odwrotnie proporcjonalnym do chamstwa. a najgorsze sa osobniki z prywatnych szkolek przekonane ze wypchane kieszenie zalatwia im wszystko lacznie ze znajomoscia alepha bez przeszkolenia. ja juz jestem za stara na ta prace. chyba bezludnej wyspy trzeba poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead zaklad?:) 24.10.01, 18:16 anka1 napisał(a): > i bede na nim gadac sama ze soba. wiec prosze tych bredni nie czyt > ac albo jak ktos juz > przeczyta to niech wybaczy i nie pisze.:))) tak! samolubka! :> PS. niewybaczam i piszę! o! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: grapefuit 24.10.01, 18:23 ale masz refleks :))) i o nic sie nie bede zakladac. nalog internetowy wystarczy nie mam zamiaru wpasc jeszcze w szpony hazardu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead anka one 24.10.01, 18:28 anka1 napisał(a): > ale masz refleks :))) nie wiem nie wiem! szachisty?:> i o nic sie nie bede zakladac. nalog internetow > y wystarczy nie mam > zamiaru wpasc jeszcze w szpony hazardu:))) no dobrze! w scrabble jaki i szachi też nie jest zbyt dobry ;) PS. tylko nałóg internetowy?:. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: grapefruit 24.10.01, 18:30 szachisty po aviomarinie :))) a w ogole to za duzo chcialbys wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead ankaaa 24.10.01, 18:34 anka1 napisał(a): > szachisty po aviomarinie :))) a w ogole to za duzo chcialbys wiedzi > ec! a niee! :> chciałbym WSZYSTKO wiedzieć :] Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: owoc 24.10.01, 18:38 to sie zapisz do KLCW . i zlaz w koncu z mojego watku bo przeszkasz mi myslec i gadac do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:28 a moze by tak do Bialowiezy wyskoczyc i powyc sobie z tamtejszymi wilkami? a dzis jeszcze do merlina wlezc? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:33 tylko jak wlaze do merlina to znowu cos wypatrze i bede wyc bez pomocy wilkow psia dupa no! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:37 anka1 napisał(a): > tylko jak wlaze do merlina to znowu cos wypatrze i bede wyc bez pomo > cy wilkow psia dupa > no! fakticznie! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:41 te Grejpfruit zlaz w tej chwili z mojego watku bo Cie na sok przerobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:45 anka1 napisał(a): > te Grejpfruit zlaz w tej chwili z mojego watku bo Cie na sok przer > obie!!!! a prosze bardzo! :) nerwus Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 18:50 ciekawe czy sok z upierdliwego grapefruita mozna wykorzystac jako bron biologiczna? np. p/ko tfu! talibom. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead cytat "sama dla siebie :)))" 24.10.01, 18:52 anka1 napisał(a): > ciekawe czy sok z upierdliwego grapefruita mozna wykorzystac jako bron > biologiczna? np. p/ko > tfu! talibom. czy chcesz epatować gawiedz mordowaniem ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: cytat 24.10.01, 18:59 anka1 napisał(a): > talibow nie uwazam za ludzi !!! o definicie słowa ludzie już nie bede pytał! pozdrawiam i życze miłych wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cytat 24.10.01, 19:03 no prosze! znalazlam sposob na pozbycie sie co poniektorych osob:))! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: cytat 24.10.01, 19:05 anka1 napisał(a): > no prosze! znalazlam sposob na pozbycie sie co poniektorych osob:))! a trzeba to umieć nie? a zrobiłaś to z gracją! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 19:01 zegnam siebie czule do jutra. mam nadzieje ze acumulator:)) nie zawiedzie na tym zimnie. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 24.10.01, 19:11 anka1 napisał(a): > zegnam siebie czule do jutra. mam nadzieje ze acumulator:)) nie zawie > dzie na tym zimnie. pa! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aniu! Jesteś??????? 25.10.01, 08:03 Cześć, jak tam w Mordorze? ja obecnie przeskoczyłam z powtarzania księgi I Trylogii w powtarzanie życiorysu Jima Morrisona - wrażenie nieziemskie... Oto już koniec, moja piękna przyjaciółko Oto już koniec, moja jedyna, już koniec naszych wielkich planów, koniec wszystkiego, co nas łączyło, koniec i nie ma już niebezpieczeństwa, nie ma niespodzianek koniec i już nigdy nie spojrzę ci w oczy. Jak stoisz z prowokacjami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja !Jestem!:))) 25.10.01, 08:10 witaj Ronja! do mordoru jeszcze nie dotarlam ciagle siedze na skraju Fangornu. ostatnio powtarzam sobie II wojne nie wiem dlaczego. ale rozmaite pacyfistyczne glupki tak samo jak teraz i wtedy nie chcialy draznic hitlera albo innego bin ladena. tfu! ale wesolo zaczelam! moze zaraz sie poprawie. a prowokowac ostatnio jakos mi sie nie chce. nic mi sie nie chce. pewnie przez te mrozy! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Super, że jesteś!!! 25.10.01, 08:15 Ty, co nam się tak na powtórki zebrało... To już nic nowego do czytania nie ma? Chyba nie ma - Czara ognia przeczytana...:) Mrozy faktycznie makabryczne, Ty to już zupełnie musisz się czuć jakna biegunie północnym... Gdybym cholera przewidziała te mrozyy i przywiozła z domu do Wwy coś cieplejszego oprócz polara... Ale może na Wszystkich Świętych będzie ładnie i cieplej... Spojrzałam na czyste błękitne n iebo oświetlone mroźnym słońcem i zaniosłam się suchym kaszlem... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Super, że jesteś!!! 25.10.01, 08:20 nowe rzeczy do czytania sa tylko drogie jak jasny gwint! kogos trzeba za to pokarac:))) mroz faktycznie makabryczny -6! malenstwu musialam dzis szyby oskrobac((( biedak tupal z zimna. na kaszel przesylam Ci lipowy kwiat zaparz i pij. aha i jeszcze lipowy miod! a co sie dzieje z Tygryskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Super, że jesteś!!! 25.10.01, 08:36 byle do weekendu, kiedy pojadę do domku i tam albo dam się wykurować przez mamę, albo.. tu błysnęło mi diabelskie światełko w oczach, skoczę sobie na Święto Hubertusa do mojej macierzystej stadniny... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Super, że jesteś!!! 25.10.01, 08:41 ale nie bedziesz polowac mam nadzieje? chyba ze bezkrwawo. no kurcze niekonsekwentna jestem zwierzat mi szkoda ale na niektorych ludzi to bym sobie zapolowala jak kobieta z armii sredniowiecznego Beninu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja i Neo 25.10.01, 08:50 Neo jesli tu zajrzy. Ronja ja ide na dyzur! odezwe sie pozno. bawcie sie dobrze. a jak wroce to bedziemy oblewac!!! bo na watku stuknela mi setka:))) na razie! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ronja i Neo 25.10.01, 09:06 Szkoda Aneczko że tak mało bywasz nma forum... Polować nie będę, nigdy nie polowałam, nawet nie będzie gonitwy za lisem (czyli biedactwem które na najszybszym koniu ma doczepoiną lisią kitę na ramieniu), bo na ogierach to niezbyt bezpieczne, ale wyjazd w teren z okazji Hubertusa i poszukiwanie lisa pewnie będzie... O ile nie ma wścieklizny... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ronja i Neo 26.10.01, 08:30 witajcie jesli tu zajrzycie!!! i milego weekendu! boje sie ze serwer zaraz znow padnie i jak wczoraj nie bede miala dostepu do internetu. a w ogole to chyba trzeba wziac tydzien urlopu zeby sie zorientowac co dzieje sie na forum kto z kim gdzie i dlaczego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 26.10.01, 08:37 musze wlezc do alepha i zrobic akcesje. co tam dzis przyszedlo? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 26.10.01, 08:47 no dobra akcesje zrobilam teraz pojde porozkladac gazety i zaraz na dyzur. ciekawe czy dzis bedzie w miare spokojnie tak jak wczoraj i czy znow wszystko nie padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 26.10.01, 08:55 to sie wylaczam na pare godzin. chyba ze mnie znow odlacza do poniedzialku. milego weekendu dla wszystkich co tu zajrza raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.244.252.* 26.10.01, 09:12 A ja się przyszłam przywitać...:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 26.10.01, 14:45 portal sobie kpi z ludzi. w przcy sie wkurzylam. chyba wezme jakis dywan do trzepania moze mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.244.252.* 26.10.01, 14:51 A co? Tobie też coś się chrzani z wchodzeniem na wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.33.74.* 26.10.01, 14:58 wreszcie sie cos zmienilo w tym nudnym parkiecie. redaktora nowego zatrudnili. a juz myslalam ze mimo wkurzenia usne nad nim z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 212.33.74.* 26.10.01, 15:15 kaszlak ma juz dosc stania w korkach. wyrywa sie na wolnosc i parska tak mu sie chce stad wyrwac na wertepy. zaraz malutki. tylko jeszcze pare spraw do zlatwienia i do poniedzialku. zegnam siebie i wszystkich co tu zajrza. hurra jutro wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 26.10.01, 16:12 Wolne wolne, tak swobodnie i jesiennie, wyjechać i biegać tylko po to by poczuć mignięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 11:27 nie wierze wlasnym oczom! aleph nie dziala, poczta nie dziala, ale internet chodzi. hurra! jeszcze tylko przezyc do 13.00 i moze odrobie zalegosci w czytaniu watkow. albo jak sie pogoda poprawi to osiodlam kaszlaczka i w plener. szkoda ze dzis nie jest tak pieknie jak wczoraj. a chodzil mi w sobote po glowie ten wiersz < przez zloty park pies kosmaty goni / wiewiorka w lisciach zloty orzech chowa / opowiadaj mi moja mala zono o srebrnych trabkach wolajacych w dabrowach ...> jak patrzylam na zlote, pelne spokoju lasy to wydawalo mi sie ze naprawde te trabki uslysze. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 11:33 Agata mi przypomniala ze jeszcze ide na dyzur. dobrze. a central dzis do 16.00. polaze kupic zegarek bo bez niego jednak trudno a z budzikiem chodzic nie bede zeby podejrzen nie wzbudzac. za glosno tyka i jeszcze mnie posadza o chodzenie z bomba. no to do 13.00 Anula. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:06 pogoda dalej paskudna. nic tylko zwinac sie w klebek pod cieplym kocem z kubkiem dobrej herbatki i ciachami pod reka. i chyba tak zrobie. tylko jeszcze do merlina zajrze. znow cos ciekawego maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:08 Anka!nadal izolujesz sie w swoim watku? wejdzie Ci to w nalog,zobaczysz!;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:11 jej watek, jej nalog, jej problem, musisz sie wpiewprzac we wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:23 Samanta czasem lubie byc tylko ze soba.:))) nie masz wrazenia ze niekiedy nie ma jak splendid isolation?:))) Kitek dlaczego jestes dzis taki zly? cos sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:25 uwielbiam jak sie forumki troche zagotuja, sa wtedy bardziej tworcze Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:29 no! to pogadamy na watku z Toba w roli glownej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:30 oki Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:38 powiedzial i poszedl na obiad:))) chyba zaraz tez pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:46 jak czytam ten watek brzmi mi w uszach tyrmand dziennik 1954 w ktoryms momencia pisze on / tyrmand / jak kisiel nabijajac sie z niego , z troska w glosie mowil : ostatnia strona twojego pamietnika bedzie wygladal tak : "nikt do mnie nie przyszedl, ja nigdzie nie wychodzilem, pisze pamietnik" i znajda twoje cialo z piorem w dloni na dywanie umarlego z wyczerpania . :-))))) anka - uwazaj cytat raczej niedoslowny bo z niczego, znaczy z glowy on, nie z ksiazki uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:50 nic z tego Bachuu! ja glosno oglosze ze odchodze z tego swiata i wlacze Keskese Kaski Nosowskiej zyczac sobie zeby mnie spalono chociaz robakow to sie akurat nie boje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:55 nie pisalem tego z mysla o najgorszym. tylko, rozumiesz po kolezensku ostrzegam. znaczy, tak mi sie nawiazalo do lektury. a swoja droga, ciekawa muzyka wybralas sobie do umierania ! :-)))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 13:58 alez ja rozumiem co ma autor na mysli:))) muzyka jest ok. jak umierac to wesolo a nie przy jakims Adagio Albinoniego:))) to tak doluje ze nawet umierac sie odechce.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.., Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:01 anka1 napisał(a): > alez ja rozumiem co ma autor na mysli:))) muzyka jest ok. jak umiera > c to wesolo a nie przy > jakims Adagio Albinoniego:))) to tak doluje ze nawet umierac sie odec > hce.:))) A MOŻE LEPIEJ TAK: A kiedy do mnie przyjdzie ta z kosą, Niech będzie ładną, młoda, bosą, Abym nie słyszał zawczasu Stukania jej obcasów. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 14:04 moze byc:)) osobiscie watpie czy Ta Pani chodzi na wysokich. zawsze na tej ziemi ma za duzo pracy. a wysokie mecza nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm .., Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:08 No nareszcie ciekawy życiowy temat, a nie tamte bzdury :))))) Chodzi mi oczywiście o śliczne nogi w ślicznych bucikach na wysokich obcasach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 28.10.01, 14:13 buciki mam sliczne bo lubie takie. nogi mam hm, w normie, moglyby byc dluzsze, wysokich nie nosze bo zle w nich jezdzic i ganiac po drabinie:))). musze Cie i sie pozegnac. spadam na obiad. glodna jestem! i musze sobie zegarek kupic. baw sie dobrze. pozdrawiam! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:20 Również pozdrawiam, również coś rzuce na ruszt, równiez pa > buciki mam sliczne bo lubie takie. nogi mam hm, w normie, moglyby by > c dluzsze, wysokich > nie nosze bo zle w nich jezdzic i ganiac po drabinie:))). musze Cie > i sie pozegnac. spadam > na obiad. glodna jestem! i musze sobie zegarek kupic. baw sie dobrz > e. pozdrawiam! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:41 no tak, wszyscy na obiady tylko mnie biednemu pracowac przyszlo SMACZNEGO ! zeby wam smakowalo ! tfatfaratwa zglodnialy z zazdrosci uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.., Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:50 Jak żeś ciężko zgrzeszył, że musisz pracować w niedzielę ? To grzech jak ..., tfu bo Anka to przeczyta. Zaraz idę do staropolskiej knajpki: schabowe, zimne piwsko - opowiadać dalej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:55 he he opowiadaj opowiadaj glodemu kawalki zamowilem sobie przed chwila ZEBERKA !!!!!!!!! co prawda bez piwa ale i to dobre grzeszyc nie grzeszylem, ale rozumiesz takie czasy, ze niewinnych do wiezienia, uczciwych do pracy, leppera do sejmu wtracaja. takie zycie ze trzeba sie przystosowac zeby przezyc. ale ty nie poczujesz tej radosci majac 4 /cztery / dni wolnego od jutra bez brania urlopu. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.., Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:00 Akurat błąd - pracuję w te dni, tyle, że nie muszę pytać się nikogo, jeżeli chcę wziąść sobie wolne dni ... Ale teraz wynoszę sie naprawdę, bo dostanę opeer od bardzo miłej, młodej osóbki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ania! Jak Ci weekend minął??? IP: 212.244.252.* 29.10.01, 08:25 Cześć, Aneczko? Jak tam Tolkien? Przeczytany? Bo ja jestem w połowie II części! Pozdrawiam, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Ronja 29.10.01, 08:31 Witaj Ronja i oczywiscie Aneczko. Moze Cie to nie obchodzi wcale, ale bylo dosc sobie. Chociaz jest juz wilgotniej i pewnie zaczna sie te troche slotniejsze dni. Jeszcze kolorowo ale zimno. W wyzszych gorkach przypudrowalo, a ze to niedaleko to i chlodek wional. A nadchodzacy tydzien jak sie zapowiada? dzis jeszcze troche spokoju , ale potem u mnie moze byc ciasnawo z wolniejszym czasem. A gdybym byl prawdziwym niedzwiedziem, to juz zalegalbym pwolutku gawre... Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja IP: 212.244.252.* 29.10.01, 08:34 No tak, Krzysiu, zalęgła się we mnie na Twoje słowa myśl... a może nie poświęcać 4 wolnych dni jeździe konnej, tylko ruszyć w góry... Bieszczady, Beskid Niski... Co tu zrobić, co tu zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Ronja 29.10.01, 09:42 A nie da sie pogodzic dwu tematow? I kon i jakis fajny teren? Pozdrawiam Cie krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trepan4 Re: czesc IP: 193.227.223.* 29.10.01, 11:11 witam kolezanke z dalekiego wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: czesc IP: 212.33.74.* 29.10.01, 11:16 czesc kolego z centrum!:))) jak tam weekend ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: czesc IP: 212.244.252.* 29.10.01, 11:16 Anka! Tyle osób się tu wypowiedziało, a żadna z nich to Ty... Poza tym załóż nowy wątek, bo ten się kiepsko otwiera!!! Krzysiu, konno jeżdżę tylko na ładnych terenach, lasy, łąki, wąwozy, pola, ale u mnie nie ma gór... takich, w których się łazi od schroniska do schroniska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trepan4 Re: czesc IP: 193.227.223.* 29.10.01, 11:24 kiepsko bo studja zaoczne daja niezle w kosc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trepan 29.10.01, 11:42 ja wiem Trepanku. widze tych biedakow u mnie na wydziale. jedna osoba z mojej rodziny tez wlasnie zaczela. naprawde wspolczuje. ludzie placa ciezkie pieniadze i traktuje sie ich jak smieci. wkurza mnie to. tak jest u nas. moze u Ciebie jest inaczej. mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: czesc 29.10.01, 11:29 nie chce otwierac nowego watku((( ten jest fajny i sie do niego przyzwyczailam))) dzis wszystko slabo sie otwiera i wolno chodzi a mi na dodatek robi sie niebiesko od czasu do czasu. i informatyk mi sie wladowuje z glupimi uwagami. niech ja go dorwe to powiem co o tym mysle! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 12:22 no tak jak ja moge siedziec i gadac bo A. gdzies polazla to nie moge bo sobie znalezli pore na przeladowanie danych. chyba ze zlosci sama informatykiem zostane i bede sie rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.., Do Ani1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 13:12 Witam Aniu (mogę tak ?), Szkoda, że wczoraj uciekłaś tak wcześnie i nie wróciłaś. Było rewelacyjnie i gorąco szczególnie u "blondynki" i "uroczej" (równiez w nocy). A Kitek szalał niesamowicie - hm.., chyba mu kogos brakowało :))) pozdrawiam P.S.: informatycy to straszne snoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do Hm 29.10.01, 13:16 dzis tez juz uciekam ale moze wroce:)) pozdrow Kitka jak Go zobaczysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.., do Ani1 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 13:20 Jezu, czym ja zgrzeszył lub zawinił, że mnie tak chcesz karać ?! Wszystko obiecuje, nawet to, że sie poprawie - tylko nie proś o to :)) cześć Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Hm i do siebie:))) 29.10.01, 18:02 karanie przez pozdrawianie?:)) pierwszy raz slysze:))) a w ogole to czlowiek jest bledem ewolucji. dlaczego mamy tylko jedne usta? ze soba to mozna gadac ale jak gadac z czytelnikami jak sie ma policzki wypchane czekolada? a tak to bylyby jedne do gadania drugie do jedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: do Hm i do siebie:))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:04 No to jednak do samej siebie, bo ja ni w ząb nie zrozumiałem - może jeszcze za wczesnie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Hm i do siebie:))) 29.10.01, 18:12 pewnie nie zrozumiales bo mam usta wypchane czekolada :))) ta co zostawily mi kolezanki lakomczuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: do Hm i do siebie:))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:14 Herbatka, czekoladka i - potem dietka (ups) :))) To grzecznie poczekam, jak wszystkie słodkości (?) znikną... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Hm i do siebie:))) 29.10.01, 18:20 olewam dietki! :))) moge jesc ile chce i nie tyje. a czasem to chcialabym przytyc. moze ja mam tfu! tasiemca?:))) chyba trzeba do jakiegos konowala pardon! znaczy lekarza sie wybrac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: do Hm i do siebie:))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:17 A ten, tfu, tasiemiec nie ma na imię Necik, Internecik ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Hm i do siebie:))) 29.10.01, 19:23 o do licha myslisz ze to przez to?:))) ale ja przy komputerze tez jem:))) to tak wysysa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm., Re: do Hm i do siebie:))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:47 Ładniej brzmi "wyszczupla". Tak Cie komputer podnieca, że musisz jeść, to jakis nałóg :))) Nie czytaj za dużo książeczek w czytelni ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 13:10 zoladek daje mi niedwuznacznie do zrozumienia ze czas na dyzur. no to ide ale najpierw male co nieco. ciekawe czy ok. 18.00 bedzie normalnie dzialalo czy tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 18:08 ale w tej pracy to stado godomorow. wyzarly 4 tabliczki czekolady. zostal tylko 1 kawalek. zawsze te siedzce na dyzurze sa pokrzywdzone. chyba trzeba zamykac czytelnie jak jest cos dobrego na stole. grzybki i papryke tez wyzarly. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 18:31 jakos nie lubie 1 listopada. zrobila sie z tego dnia cmentarzowa rewia mody. przesciganie sie w coraz dziwaczniejszych zniczach, wiazankach itd. hipokryzja. dlaczego ja mam w tym wszystkim brac udzial? o Tych co odeszli pamietam caly rok. marmurowe grobowce jak palace sprzatane tylko przed tym dniem albo i nie. zasypane liscmi, pokryte kurzem. prawoslawni maja racje obchodzac to swieto wiosna. wtedy jest zupelnie inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 19:02 ale mi Kitek apetytu narobil. ciekawe czy ten jogurt to jeszcze jest dobry czy juz z niego bron biologiczna? ide go ostroznie otworzyc. moze przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ten watek zakladam sama dla siebie :))) 29.10.01, 19:12 a to bydle no! zepsul sie. i wybuchl. dobrze ze stalam z drugiej strony. bylabym cala pieknie upaprana. tylko jablka mi zostaly buuu((( Odpowiedz Link Zgłoś