nutopia Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:02 cukru to u nas już dawno nie ma oszczędzamy na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:08 makbrajd napisał: > ja mam zasłużonego Carlsberga.... no to ja też ide po piwo ostatnio co wieczór puszka pęka i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:16 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > ja mam zasłużonego Carlsberga.... > > no to ja też ide po piwo > ostatnio co wieczór puszka pęka > i dobrze ja mam tak od dawna nawet grypa mnie nie zmusiła do zmiany tego rytuału (ale przestałem palić...no nie zupelnie przestałem...ale teraz symbolicznie w porównaniu do tego co przedtem) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:19 z tym paleniem to jakoś cieżko mi uwirzyc chociaż ja też palę mniej w dodatku teraz palę ciniaski są takie nowe pall malle zielone - to palę:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:23 ano mało palę...dzisiaj chyba tylko ze cztery.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku wrócił 02.04.06, 00:25 makbrajd napisał: > ano mało palę...dzisiaj chyba tylko ze cztery.... > paczki? Odpowiedz Link Zgłoś