maraiss Re: azurowe i koronkowe rajstopy 02.04.06, 19:13 ażurowe czyli kabaretkowe rajstopy? lubisz w takich chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: azurowe i koronkowe rajstopy 02.04.06, 21:22 Niekoniecznie kabaretki,raczej takie niby szydelkowe.W kabaretkach czulabym sie troche tak..;)No wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: azurowe i koronkowe rajstopy 02.04.06, 23:28 muszę coś powiedzieć:) posiadam czarne pończochy kabaretki :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: azurowe i koronkowe rajstopy 03.04.06, 00:19 eirenne napisała: > muszę coś powiedzieć:) > posiadam czarne pończochy kabaretki :-DDD to ja tez odważna bede i przyznaję się ,że ja również takowe rajstopy posiadam hahahahaha Beemko jesli możesz to podaj link do rajstop na szydelku.. Szczerze pisząc to nie pamiętam, zebym takie gdzies widziała w sklepie albo na kimś... > Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: azurowe i koronkowe rajstopy 03.04.06, 08:22 Mezatka jestes to sie nie liczysz;)ja tez mam jakies kabarety,ale dawkuje je jak lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: azurowe i koronkowe rajstopy 03.04.06, 14:38 no, weź no!... ;))) będzie mnie tu od mężatek wyzywać:) przecież nie dla męża je trzymam ;P Odpowiedz Link Zgłoś