drzejms-buond 04.04.06, 09:48 z całym szacynkiem dla JPII - widział ktoś w niedzielę wywiad Kożuchowskiej zeztym księdzem??? bożżżżżżżżż, a jakby tak ten wywiad przeprowadziła DODA? to by było pięknięu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: święty wywiad 04.04.06, 10:44 no cos słyszłąm ze Hanuś sie teraz świętojebliwie produkuje czyzby łapie punkty na wypadek wyrzucenia z serialu ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: święty wywiad 04.04.06, 10:50 ona ma tak od dawna kiedys opowiadala, ze na planie odmawia rozaniec czy cus takiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: święty wywiad 04.04.06, 16:10 Nie widziałem, ale też słyszałem, że Kożuchowska zrobiła się taka na pokaz religijna. Od czasu jej żenującego zachowania w studio podczas rozdania Oscarów omijam szerokim łukiem wszystkie programy z jej udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: święty wywiad 04.04.06, 16:19 żeby nie było.. program "ŻEBRO ADAMA" na Pulsie oglądam zawsze jak mogę i to nie razi "WOLNOSĆ ŚŁOWA" też ciekawe i też nie razi, a jak publiczni wezma sie za świetości to mną tarrrrrrrrrrrrrrrga... caaaaały dzień, na wszystkich kanałach (oprócz Pulsu oczywiście) świętość nad swiętościami...czekałem tylko aż Kubuś Puchaty w komerzce wyskoczy... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: święty wywiad 06.04.06, 22:13 Kiedyś Małgoś Kożuchowska opowiadała, że spełniło się jej największe marzenie, kiedy pojechała do Watykanu z rodzicami i miała prywatną audiencję u Jana Pawła II. A potem czytałam/ słyszałam/ widzialam wypowiedź jakiegoś Pana, który był w Watykanie w tym samym czasie, co Małgoś, widział ją tam w tej wielkiej sali i twierdził, że Małgoś nawet do Papieża nie podeszła, bo nie było takiej możliwości. Generalnie wyszło, że Małgoś skłamała. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: święty wywiad 07.04.06, 09:58 nic nie kłamała... nie bluźnij córo! to, ze on jej nie widział z Papieżem właśnie znaczy, że audiencja była prywatna a jego nie wpuścili... poza tym to ,że nie podeszła nie znaczy, że na tej jałdiencji nie była... ;-} Odpowiedz Link Zgłoś