juanita33 05.04.06, 09:01 dmuchajmy, żeby rozlazły się te wstrętne chmurzyska ktoś pochucha ze mną? a tak w ogóle: dzień dobry baaaaaaaaaaardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful.day.monster Co sił w płucach ? :o 05.04.06, 09:24 Żartujesz, rozejrzyj się dookoła, pacjent nie oddycha. Przerwałaś taką piękną ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Co sił w płucach ? :o 05.04.06, 09:27 ja nie dmucham - zmęczyło mnie działanie w pojedynkę i faktycznie pacjent nie oddycha - zadumajmy się, pochylmy głowy... a jutro zapalimy świeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: Co sił w płucach ? :o 05.04.06, 09:33 ludzie małej wiary... pacjent zasnął. nie słyszycie jak smacznie pochrapuje? trzeba go tylko ocucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Co sił w płucach ? :o 05.04.06, 09:39 niemożność ocucenia pacjenta uczyniła ze mnie osobę małej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: Co sił w płucach ? :o 05.04.06, 09:54 hmmm... chyba nie jest aż tak źle? ktoś tam jeszcze został. halooo... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Kobieto dużej wiary... 05.04.06, 12:17 juanita33 napisała: > ludzie małej wiary... > pacjent zasnął. nie słyszycie jak smacznie pochrapuje? > trzeba go tylko ocucić :) To cuć sobie sama. Gdzie byłaś, gdy Cię nie było jak próbowaliśmy ratować pacjenta. Może by się wtedy twoja wiara przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: Kobieto dużej wiary... 05.04.06, 12:40 przystopuj z żalami rycerzu a gdzie byłam, jaki miód i wino piłam, opowiem osobiście :) jeśli nadarzy się okazja... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Kobieto dużej wiary... 05.04.06, 12:44 opowiadaj tutaj nie krępuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Bez żalu, niewiasto ... :) 05.04.06, 13:07 To aż tak słodko było. To co ty tu robisz, wracaj tam gdzie słodycz jest i wino sie leje. Nie zajmuj się trupem. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Bez żalu, niewiasto ... :) 05.04.06, 13:15 oj daj spokój niech poopowiada w końcu sami swoi :) może będzie nam trochę żal że nas tam nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Dobrze wiesz, że nic nie powie ... :) 05.04.06, 13:38 To tylko takie gadanie. Ostatnio namnożyło się takich co to mówią, że było fajnie jak nikt nie widział. A poza tym żadni sami swoi, bo czyta nas misiul. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Beautiful sam do siebie :) 05.04.06, 13:42 I teraz czekamy na nadejście misiula... STARY NIEDŹWIEDŹ MOCNO ŚPI STARY NIEDŹWIEDŹ MOCNO ŚPI..... : ) : ) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Dobrze wiesz, że nic nie powie ... :) 05.04.06, 13:43 e tam olej misiula (chociaż on prawie jak swój;)) ale fakt nie spodziewałam się że coś powie Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Masz racje ... :) 05.04.06, 14:04 Misiul to swojak. Nie ma bardziej zasłużonego forumowicza. Medal dla misiula. [juanita gadaj przy misiulu] Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: ile sił w płucach 05.04.06, 10:17 gdzie te chmury :)? witajcie wszyscy.. Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: ile sił w płucach 05.04.06, 10:39 daleko w takim razie od siebie mieszkamy, a może z wakacji piszesz :)? ja na brak słońce nie narzekam (bo też i wystarczy tyle, ile jest ;>) Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: ile sił w płucach 05.04.06, 10:47 niestety moje wakacje juz się skończyły a słonko tylko chwilami niesmialo wyłania się tu u mnie zza chmur i cos mi mówi, że u Ciebie musi być podobnie słonka nigdy za dużo Vill :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: ile sił w płucach 05.04.06, 11:32 tak, juanita, ale słonka w główkach, na zewnątrz może być, póki nie brakuje mi ciemnych okularów, klimatyzacji w samochodzie i zimnego piwa pod ręką - zazdroszczę wszystkim zmarzluchom, piękny teraz czas dla nich idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Ooo, i nawet Vylamosowy się internet reanimował 05.04.06, 12:21 Szczęśliwemu, dodać należy. Filozof esteta :), tylko na to piwk pod ręką uważaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś