kamilar 14.04.06, 13:56 Bardzo popularna skladanka:) bekowe.koty.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 14:08 Te koty są świetne haha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:27 Sa super zaraz wysylam linki do syna do Afryki.Merci beaucoup:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:42 Kurcze,ten pierwszy co dales wczesniej nie otwiera sie na dokladnej stronce:( Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:53 janou napisała: > Kurcze,ten pierwszy co dales wczesniej nie otwiera sie na dokladnej stronce:( Pardon otwiera sie ,zrobilam blad zamiast "kotkow" napisalam "kotow" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:09 janou napisała: >Merci beaucoup:) Nie ma za co, calusieńka przyjemność po mojej stronie:) Merci Boku koleżanka zawsze mi mowiła, a ja myślałem, że ona mnie obraża i mówi merci buraku:) P.S. Na wszelki wypadek tłumaczę co to burak. Burak to A. Lepper:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:18 > P.S. Na wszelki wypadek tłumaczę co to burak. Burak to A. Lepper:) Leppersen-środek uspokajający-naturalny wyciąg z buraka polskiego;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:19 A ja jadę do Auchana. Na razie wszystkim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:30 nekroskop88 napisał: > A ja jadę do Auchana. Na razie wszystkim ;-) > > papapapap!Do napisania!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:46 Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:47 kamilar napisał: > Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon. a zebyś wiedział,że był grzeczny...Podzielił się ze mną orzeszkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:51 Tak, ale pierniczki to sam wtryniał, pokątnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53 kamilar napisał: > Tak, ale pierniczki to sam wtryniał, pokątnie:) bo wiesz,ze mną by się podzielił,ale wtedy mnie nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:55 I mów se tak dalej, aż sama w to uwierzysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:09 kamilar napisał: > I mów se tak dalej, aż sama w to uwierzysz:) nie:P odgórnie ustalilismy wszystkie szczególy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 20:25 > Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon. Ha! I nie było Sajgonu, niedużo było ludzi ;-) Chciałem zobaczyć przy okazji nowe sklepy i... nie było wszystkich! Po co reklamować nieotwarte jeszcze sklepy i mówić, że są już otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:30 myslalam ze to jest cos takiego ,bo juz kilka razy czytalam na forach szczegolnie na FB "Wiadomosci" i "Kraj" Merci bad_habit ,a czy to cos znaczy "bad_habit,bo z angielskim jestem troche sklocona:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:32 wszyscy na forum mnie mylą z hobbitem,habitem zakonnym,mówią że jestem złą zakonnicą,a mój nick oznacza po angielsku:zły nawyk,złe przyzwyczajenie:)Zapożyczony z piosenki mojego ulubionego zespołu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:38 po francusku ,habitude przyzwyczajenie,tak jak oryginalna wersja piosenki "Comme d'Habitude" ktora spiewal Sinatra w US a we Francji Claude François i Michel Sardou,wielki wielki sukces Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:42 janou napisała: > po francusku ,habitude przyzwyczajenie,tak jak oryginalna wersja > piosenki "Comme d'Habitude" ktora spiewal Sinatra w US a we Francji Claude > François i Michel Sardou,wielki wielki sukces qrczę,minęły już dwa lata,odkąd się nie uczę francuskiego:///Szkoda,szkoda!Muszę się wziąc za siebie z tymi językami... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:49 A swoją drogą zobacz, jaki ten angielski do francuskiego podobny:) Wszystko dzieki Wiliamowi Bastardowi. Z tego samego powodu polski do ruskiego podobny, dzięki S. Żółkiewskiemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53 Ja się tak za angielski biorę, miałem też kiedyś fazę na czeski:) Ale jeszcze nic straconego, czekam na cud. Liczę że kiedyś sie obudzę i nie wiadomo skąd będę te języki znał. Będę tak czekał do czterdziestki a potem już mi sie nie bedzie chciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53 kamilar napisał: > Ja się tak za angielski biorę, miałem też kiedyś fazę na czeski:) > Ale jeszcze nic straconego, czekam na cud. Liczę że kiedyś sie obudzę i nie > wiadomo skąd będę te języki znał. Będę tak czekał do czterdziestki a potem już > mi sie nie bedzie chciało:) a moze wyjedziesz gdzieś za granice i wtedy sie nauczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:02 Po co, poczekam aż wszystkie wyjadą, zamieszkam w puszczy i będę sie żywił zachodnimi turystami. Będzie jak w hipermarkiecie, butki jak nowe wezmę od turysty. P.S. Angielski dowcip Anglik do walijczyka: Wy to lubicie spółkować z owcami. Walijczyk: Kiedy wy przestaniecie takie rzeczy opowidać? Anglik: Kiedy zaprzestaniecie tych praktyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:08 kamilar napisał: > Po co, poczekam aż wszystkie wyjadą, zamieszkam w puszczy i będę sie żywił > zachodnimi turystami. Będzie jak w hipermarkiecie, butki jak nowe wezmę od tury > sty. > P.S. Angielski dowcip > Anglik do walijczyka: Wy to lubicie spółkować z owcami. > Walijczyk: Kiedy wy przestaniecie takie rzeczy opowidać? > Anglik: Kiedy zaprzestaniecie tych praktyk:) heheheheh,dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:10 bad_habit napisała: > heheheheh,dobre:) Spółkowanie z owcami??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:11 "Kwiczenie owiec IV" W roli głównej Hannibal Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:14 Będzie o tym film film "Brokebach Mountain II" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:26 kamilar napisał: > Będzie o tym film film "Brokebach Mountain II" nie oglądałam części pierszej,a tak bardzo chciałam...:/ Odpowiedz Link Zgłoś