Dodaj do ulubionych

Janou, a te kotki widziałaś

14.04.06, 13:56
Bardzo popularna skladanka:)
bekowe.koty.patrz.pl/
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 14:08
      Te koty są świetne haha ;-)
      • janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:27
        Sa super zaraz wysylam linki do syna do Afryki.Merci beaucoup:)
        • janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:42
          Kurcze,ten pierwszy co dales wczesniej nie otwiera sie na dokladnej stronce:(
          • janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:53
            janou napisała:

> Kurcze,ten pierwszy co dales wczesniej nie otwiera sie na dokladnej stronce:(
            Pardon otwiera sie ,zrobilam blad zamiast "kotkow" napisalam "kotow"
            • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 16:56
              :)
        • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:09
          janou napisała:

>Merci beaucoup:)

Nie ma za co, calusieńka przyjemność po mojej stronie:)
          Merci Boku koleżanka zawsze mi mowiła, a ja myślałem, że ona mnie obraża i mówi
          merci buraku:)
          P.S. Na wszelki wypadek tłumaczę co to burak. Burak to A. Lepper:)
          • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:18

> P.S. Na wszelki wypadek tłumaczę co to burak. Burak to A. Lepper:)
            Leppersen-środek uspokajający-naturalny wyciąg z buraka polskiego;-)
            >
            • nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:19
              A ja jadę do Auchana. Na razie wszystkim ;-)
              • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:30
                nekroskop88 napisał:

> A ja jadę do Auchana. Na razie wszystkim ;-)
                >
                >
                papapapap!Do napisania!:)
              • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:46
                Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon.
                • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:47
                  kamilar napisał:

> Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon.

a zebyś wiedział,że był grzeczny...Podzielił się ze mną orzeszkami;)
                  • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:51
                    Tak, ale pierniczki to sam wtryniał, pokątnie:)
                    • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53
                      kamilar napisał:

> Tak, ale pierniczki to sam wtryniał, pokątnie:)

bo wiesz,ze mną by się podzielił,ale wtedy mnie nie było;)
                      • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:55
                        I mów se tak dalej, aż sama w to uwierzysz:)
                        • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:09
                          kamilar napisał:

> I mów se tak dalej, aż sama w to uwierzysz:)
                          nie:P
                          odgórnie ustalilismy wszystkie szczególy;)
                • nekroskop88 Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 20:25
                  > Wycieczka w nagrodę, że byleś grzeczny. Uwaga na kolejki, będzie Sajgon.

Ha! I nie było Sajgonu, niedużo było ludzi ;-)
                  Chciałem zobaczyć przy okazji nowe sklepy i... nie było wszystkich! Po co
                  reklamować nieotwarte jeszcze sklepy i mówić, że są już otwarte?
            • janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:30
              myslalam ze to jest cos takiego ,bo juz kilka razy czytalam na forach
              szczegolnie na FB "Wiadomosci" i "Kraj" Merci bad_habit ,a czy to cos
              znaczy "bad_habit,bo z angielskim jestem troche sklocona:)
              • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:32

wszyscy na forum mnie mylą z hobbitem,habitem zakonnym,mówią że jestem złą zakonnicą,a mój nick oznacza po angielsku:zły nawyk,złe przyzwyczajenie:)Zapożyczony z piosenki mojego ulubionego zespołu:)))
                • janou Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:38
                  po francusku ,habitude przyzwyczajenie,tak jak oryginalna wersja
                  piosenki "Comme d'Habitude" ktora spiewal Sinatra w US a we Francji Claude
                  François i Michel Sardou,wielki wielki sukces
                  • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:42
                    janou napisała:

> po francusku ,habitude przyzwyczajenie,tak jak oryginalna wersja
                    > piosenki "Comme d'Habitude" ktora spiewal Sinatra w US a we Francji Claude
                    > François i Michel Sardou,wielki wielki sukces
                    qrczę,minęły już dwa lata,odkąd się nie uczę francuskiego:///Szkoda,szkoda!Muszę się wziąc za siebie z tymi językami...
                    • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:49
                      A swoją drogą zobacz, jaki ten angielski do francuskiego podobny:)
                      Wszystko dzieki Wiliamowi Bastardowi. Z tego samego powodu polski do ruskiego
                      podobny, dzięki S. Żółkiewskiemu:)
                    • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53
                      Ja się tak za angielski biorę, miałem też kiedyś fazę na czeski:)
                      Ale jeszcze nic straconego, czekam na cud. Liczę że kiedyś sie obudzę i nie
                      wiadomo skąd będę te języki znał. Będę tak czekał do czterdziestki a potem już
                      mi sie nie bedzie chciało:)
                      • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 17:53
                        kamilar napisał:

> Ja się tak za angielski biorę, miałem też kiedyś fazę na czeski:)
                        > Ale jeszcze nic straconego, czekam na cud. Liczę że kiedyś sie obudzę i nie
                        > wiadomo skąd będę te języki znał. Będę tak czekał do czterdziestki a potem już
                        > mi sie nie bedzie chciało:)
                        a moze wyjedziesz gdzieś za granice i wtedy sie nauczysz???
                        • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:02
                          Po co, poczekam aż wszystkie wyjadą, zamieszkam w puszczy i będę sie żywił
                          zachodnimi turystami. Będzie jak w hipermarkiecie, butki jak nowe wezmę od turysty.
                          P.S. Angielski dowcip
                          Anglik do walijczyka: Wy to lubicie spółkować z owcami.
                          Walijczyk: Kiedy wy przestaniecie takie rzeczy opowidać?
                          Anglik: Kiedy zaprzestaniecie tych praktyk:)
                          • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:08
                            kamilar napisał:

> Po co, poczekam aż wszystkie wyjadą, zamieszkam w puszczy i będę sie żywił
                            > zachodnimi turystami. Będzie jak w hipermarkiecie, butki jak nowe wezmę od tury
                            > sty.
                            > P.S. Angielski dowcip
                            > Anglik do walijczyka: Wy to lubicie spółkować z owcami.
                            > Walijczyk: Kiedy wy przestaniecie takie rzeczy opowidać?
                            > Anglik: Kiedy zaprzestaniecie tych praktyk:)
                            heheheheh,dobre:)
                            • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:10
                              bad_habit napisała:

> heheheheh,dobre:)

Spółkowanie z owcami??:)
                              • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:11
                                "Kwiczenie owiec IV" W roli głównej Hannibal
                            • kamilar Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:14
                              Będzie o tym film film "Brokebach Mountain II"
                              • bad_habit Re: Janou, a te kotki widziałaś 14.04.06, 18:26
                                kamilar napisał:

> Będzie o tym film film "Brokebach Mountain II"

nie oglądałam części pierszej,a tak bardzo chciałam...:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka