aga_ata 17.04.06, 21:34 Papuga w kocu chodzi po mieszkaniu, wygląda beznadziejnie. Gosza ledwo co przyjechała zabiera się za porządki. Nawet okna myje od wewnątrz! Santana ... taaa... ;) Aż nie wiem co napisać, bo słow nie znajduje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza232 Re: świąteczne mjm 17.04.06, 21:46 Eeeee... odcinek niezgorszy. Ważne,że Janina nie miała zbolałej miny. Ale za to Owadowa bleeee - w pracy ubrana była w siakomś takom bluzkę,że brzuch się jej wylewał bokami a i z przodu jeszcze go trochę zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: świąteczne mjm 17.04.06, 21:58 Santana dziś mi się wydawał jakimś takim oblechowatym podrywaczem stosującym na Marysię tanie ograne chwyty. A ten koc to był Simony. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: świąteczne mjm 17.04.06, 22:05 A ja dopiero dotarłam do domu po pracy i nie widziałam Mjm. Może ktoś mi opowie w skrócie co było. Jutro też nie zobaczę, bo znów będę do późna pracować. Więc plis. ps. mówicie, że Santana się pokazał? Dawno go nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: świąteczne mjm 17.04.06, 22:05 no i wyszło w końcu jakie ziółko w tego Egona. Zawsze mówiłam, że mu źle z oczu patrzy. Sam tu Simonie smakołyki z avocado przyrządza a jego dzieciak talerz po darmowym gulaszu wylizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: świąteczne mjm 18.04.06, 12:27 mnie najbardziej rozbawiło mycie okien a la Gosza ja to po pierwsze zaczynam od ram,a po drugie staram sie jednak nie robic tego w czasie śnieżycy,ale ja to sie pewnie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: świąteczne mjm 18.04.06, 12:29 U mnie okna myje ruska, ale na Boga na pewno nie w śnieżycę:) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka opowiedzmy Dzidzi kolektywnie odcinek 18.04.06, 12:35 bo grzecznie poprosiła,a ja mam dobrą pamiec tylko krótką ja zaczne Rydż wysłał mejla do Owada,że siedzi w Londynie,Owad zadzwonił do Ojca Rydżyka i w knajpie przekazał mu wiadomośc odmawiając podania nowego mejla rydżowego na koniec piknie pocałował powietrze w miejscu gdzie przed chwilą był Owad Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: opowiedzmy Dzidzi kolektywnie odcinek 18.04.06, 12:39 Gosza usłyszawszy w stolycy takie nowe słowo "syngel" czy jakos tak (to po angielsku jest!:) powiedziała Papudze, ze ona własnie teraz zostanie tym synglem i bedzie szczęśliwa (co pewnie oznacza regularne harce z przygodnie poznanymi chłopami na kopulodromie w mieszkaniu Papugi)-Papuga powinna jej wymówić, bo jak tak dalej pójdzie zamki i zawiasy w drzwiach rozpiździ na amen " Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: świąteczne mjm 18.04.06, 12:37 Ja nie opowiem dalej, bo skręcałam się ze smiechu przez dalsze 30 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: świąteczne mjm 18.04.06, 12:39 nie Ty jedna:)))) ja bym do jego samochodu nie wsiadła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: świąteczne mjm 18.04.06, 12:44 A ja jeszcze z nim do lasu jeździłam:) I w domu bywałam, chyba cud ,że żyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: świąteczne mjm 18.04.06, 13:00 no ciebie wieslawo to jaka pomrocznosc jasna musiala opetac zes sie z nim po lasach wozila, a fuj, taki obles z okraglymi oczkami, no jak dla mnie to on jest do odlania, i jako facet i tym bardziej jako aktorzyna, wstydu nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: świąteczne mjm 18.04.06, 13:03 hej,skończcie z tym wątkiem osobistym,por favor,bo znowu zrobi sie jak w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: świąteczne mjm 18.04.06, 13:05 trzeba poprosić Romy, zeby wpuszczala tylko w krawatach-wiadomo: klient w krawacie jest mniej awanturujący się Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: świąteczne mjm 18.04.06, 13:08 Matko a to kto znowu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: świąteczne mjm 18.04.06, 14:45 invicta :))))))))) jeszcze na hasło będziemy ich wpuszczać , z odpowiednim odzewem:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: świąteczne mjm 18.04.06, 19:12 Żyrafy wchodzą do... no cholender do czego wchodzą te żyrafy???? Aaaaa.... już wiem, do szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: świąteczne mjm 18.04.06, 19:19 A tak a propos, że tak powiem, to po cholerkę jasną wprowadzili nową postać do filmu? Narzeczoną byłą egonową, znaczy się? Nie dość,że nieznana siakaś taka aktoreczka, to beznadziejnie gra i nie łapię w jakim óna tam celu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: świąteczne mjm 18.04.06, 19:29 Może pracy szukała i Łepkowska pomyslała, a co mi tam, zatrudnimy ją Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: świąteczne mjm 19.04.06, 14:38 iza232 napisała: > A tak a propos, że tak powiem, to po cholerkę jasną wprowadzili nową postać do > filmu? Narzeczoną byłą egonową, znaczy się? Nie dość,że nieznana siakaś taka > aktoreczka, to beznadziejnie gra i nie łapię w jakim óna tam celu jest? Monika Ambroziak to jest, u Józefowicza w "Metrze" wystepowała oraz inszych muzycznych- tanecznych szołach Januszka. Ona w tym serialu jest po to, bysmy Ogona Egona znienawidzili jeszcze bardziej, na Kasię Ewelinę Serafinę de la Cruz pokrzykuje Egon, na Zaczeska też, to pani Ilonka łubudu Elwirkę z potomkiem, żeby sobie statystyczny Polak przed tiwi pomyślał: "A to szuja, ten Egon, to drań i hultaj, kobietę porzucic i dziecko"- i w ten sposób pozbędzie się Egona z serialu, bo nic przecież nie wnosi do filmu ten Ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: świąteczne mjm 18.04.06, 20:04 Ale dziś to będzie wzruszająco, ach och, już lecę oglądać, bo zara się zacznie. Wigilia, czas przebaczania, oplatek, ciepło rodzinne i te klimaty. Nie odgonią mnięu siłom od telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: świąteczne mjm 19.04.06, 14:31 dżiiizas, pocoś ty sie rodził!!!? co to było? a gdzie telewizor przy tym wigilijnym??? zawsze , wszedzie jest telewizor i flaszka na stole a tu nicccccccccccccc to ten film jakieś wzorce zachodnie ma... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś