Dodaj do ulubionych

zamykacie ?

27.04.06, 08:45
Czy planujecie zamknąć to forum ? Marnieje w oczach...i w statystykach
Obserwuj wątek
    • procestofiut Re: zamykacie ? 27.04.06, 09:46
      Sypie sie lokomotywa, wali sie to forum, a podobno tutaj i tam bywaja
      blyskotliwe jednostki, bawia sie w inteligentne zabawy, o ktorych mozna
      poczytac na blogu jagus. Podobno tutaj pisza niebanalni ludzie, zbawcy swiatow
      czatowych, dantoni sieci, blyskotliwi erudyci. Cyloni mieli racje, gdy oni
      milcza to wszyscy milcza. Tylko Cyloni daja netowi swiezosc i nowe idee. A
      proces to cipa.
      • justysbytomianka Re: zamykacie ? 27.04.06, 09:48
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35449 dla zainteresowanych ;)
        wynocha ;))
      • ruda_strzyga Re: zamykacie ? 27.04.06, 10:56
        Zamykamy! Możesz się tu nie fatygować więcej! U Cyklopów się wymONdrzaj:)
        • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:06
          nerwowość zapanowała;), ale czy na serio nie zauważliście,że to forum pada ?
          • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:17
            dla jasności, nie jestem cylonem ani cylonicą , to wyjątkowe głąby w sieci ;)
            • procestofiut Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:25
              cyloni, cyklopi, wszystko jest lepsze od pseudointelekualisty procesa i jego
              nawiedzonych pasztetow. Bo coz jest na tym forum? 99,99% tematow to sex,
              alkoholizm i samogwalty, reszta to wklejki procesa zapozyczone od innych
              autorow, zerzniete cytaty, cale fragmenty dziel, w miare zrecznie ze soba
              pomieszane i podpisane proces jako autor. Miernota bije od tego forum.
              • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:33
                plagiat to akurat domena nieboskiego, który ma wpływ na słabsze jednostki typu
                mimmi , gryzellda i ten ich pshemo ...ale nimi kręci i tak mysiaQ :D.Tam proste
                zależności , aż nudno:(( tu zdecydowanie ciekawiej, o niebo ciekawiej
                • miia1 Re: zamykacie ? 27.04.06, 14:39
                  Jest piękna pogoda, wiosno, zielono i ciepło. Być może część z nas woli oderwać
                  się od netu? Uważam, że nic nie zdechło, ot, po prostu zwolniło tempo. Nie można
                  być cały czas na najwyższych obrotach, dotyczy to także zjawisk społecznych,
                  przycichają po to, aby ruszyć znowu.
                  • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 14:54
                    sądzę że, spadek aktywności procesa7 na tym forum należy bezpośrednio przełożyć
                    na obniżanie lotów
              • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 15:39
                ile osób pisuje na cyloniastym forum ?
                • wanda_rybka Re: zamykacie ? 27.04.06, 18:33
                  Myślę,podobnie jak miia, to takie chwilowe przesilenie wiosenne.Odurzeni
                  słońcem i ciepełkiem częściej oglądamy budzącą się do życia przyrodę niż ekran
                  monitora.A po długim weekendzie, po sezonie ogórkowym ruszymy znowu ostro z
                  kopyta. I chyba nikt nam naszeego gniazdka nie ukradnie, co najwyżej jakiś nowy
                  przelotny ptak znajdzie w nim swoje miejsce.
                • wanda_rybka Re: zamykacie ? 27.04.06, 18:35
                  ziolo29 napisał:

> ile osób pisuje na cyloniastym forum ?

Nie wiem, a Ty wiesz?:)
      • magdajeden Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:23
        hihihihi

(tak, wiem, jak hiena nad padliną)
        • ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:35
          magda, tu się tarzasz w padlinie, gdzie indziej w gównie ...
          • magdajeden Re: zamykacie ? 27.04.06, 21:02
            widzisz, jak ciężko mam w życiu? całe szczęście, że jakoś sobie radzę z tymi
            waszymi problemami :P
            a by the way - sądzisz, że hieny tarzają sie w padlinie? gdzie ty byłeś/łaś jak
            w szkole zoologię przerabiali?

nie ciągnijmy tego wątku, dajmy forum odejść w ciszy...
    • miia1 Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:46
      A Ty hieno się nie ciesz zawczasu, bo już kiedyś zakładałaś wątek "zdechło" i
      co? I dupa, nie zdechło!
      • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:31
        ot taka przedłużająca sie agonia

niekoniecznie hiena, raczej postronny obserwator :)
    • czatnews33 Re: zamykacie ? 28.04.06, 06:51
      nie zdechło a zdycha , grdając, rzucając członkami na oslep , plując, wyjąc , rzężąc. Ale i tak zdechnie , jak zawsze . zaguubili się w tej swojej "atmosferze" wydumanej , niczym nieuzasadnoinej manii wielkości , wpadając na inne czaty wiekszą grupką , wszak pojedyńczo są pyłem , obrzucajac innych słowami "tu jest dno" "tu jest beznadziejnie" , a u nich? licznik wskazuje obecnych na czacie : 7 , ruch niczym przy grze w szachy, to jest włąśnie caly proces7 i jego pudelki z pchlego cyrku.
      • justysbytomianka Re: zamykacie ? 28.04.06, 08:26
        czatnews33 i co poprawiłes sobie samopoczucie ?:) zrekompensowałeś odrobinkę
        braki realne;) tak? no to dobrze , choć na tyle Ci się przydaliśmy więc zamiast
        tu "ujadać" na nas , wypadałoby nam podziękować . To czy forum pada czy kwitnie
        chyba dla takich osób jak Ty , madzia czy Cyloni nie ma wiekszego znaczenia ,
        więc nie wiem czemu tak sie tym ekscytujecie :)Właścicielem obecnie jest
        nadziejkaa i ona ma decydujące słowo .
        • ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 08:01
          brakuje przypraw do tego forumowego dania? brakuje kręgosłupa? ludzi, którzy
          chcą pisać?...co albo kto ich znięchęca ?...dlaczego tak trudno przyznać się do
          porażki ? ( dodane, na samym końcu, zapytajniki łagodzą , prawda ?;))
          • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:16
            i tak sie długo utrzymali.
            dobre, żywe forum, to takie, na którym piszą dziesiątki twórczych osób. dobre
            chęci, jak widać, nie wystarczą. może i twórczych tu troszkę było, ale 1) za
            mało 2) główny motor tego forum - zapomniany już proces - jest odtwórcą
            bardziej niż twórcą 3) samym jadem sie człowiek nie wyżywi a inne tematy to tak
            średnio wam wychodziły 4) czarne owce hodowane we własnych szeregach skutecznie
            zaciemnialy obraz

anyway, pozdrawiam ( a co, taki mam dobry dzień dziś, że nawet mogę pozdrowić
            niektórych ) i bacznie obserwuję dalsze losy niedoszłego imperium forumowego
            • miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:42
              Madzia, zioło, nie dotarło jeszcze do Was, że zamykamy? Na cholerę piszecie w
              nieczynnym forum? Idźcie bździć swoimi mądrościami na kolejnych forumkach
              gazety, madzi to radzę zacząć od wnętrzarstwa, zioło, Ty idź na to o wędkowaniu.
              I nogi do góry, bo zamiatam!
              • ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:57
                miio, dziękuję bardzo za radę, przepraszam ,że na butach naniosło się tyle
                brudu ;)
                • miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 10:23
                  ziolo, nie widzisz, że zamknięte? Tabliczka nawet wywieszona.
                  • ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 10:47
                    miia,przecież Ty tu tylko sprzątasz ;)czego machasz przed nosem szmatą ?:D
                    • miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 11:30
                      zioło, czyżbyś stał/a się uczestnikiem martwego forum?
                      P.S. Szmato macham, bo mi zadeptujesz powierzchnie poziome.
              • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:35
                dziekuję za dobre rady, wyjątkowo skorzystam :) ale i tu będę, pozwolisz czy
                nie, zaglądać, bo lubię sobie pozaglądać, nawet przez dziurkę od klucza. i nie
                omiatać mnie tu! niehc zaczeka z tym sprzątaniem aż goście wyjdą!
            • ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:52
              jacy oni? przecież, magdojeden, jesteś częścią tego forum. Zgadzam się ,że
              grono jest małe i niewiele jest tu osób przypadkiem zaglądających...Zastanawiam
              się dlaczego tak jest? może magdojeden zacznij TY tworzyć, przyćmij swoją
              wielkością i klasą resztę, powal swoimi tekstami ( nie piszę o głupich
              komentarzach a'la pyskówki ) DO DZIEŁA !
              • czatowykaleka Re: zamykacie ? 04.05.06, 15:43
                przecież to "madziajedyna"rozwala kazdy wątek,to ona jest wszystkiemu
                winna,znaczy nam sie wiedzie bardzo dobrze,ale wam w tym cylonowie,to nawet
                kundla ze złamana noga ostatnio nie widziano,wszystkich zbanowaliście i
                zablokowaliście,swoje umysły również?!madziu ponawiam propozycję Ty,ja,grześ i
                piwo,bez banów bez blokowań tylko my i piwo...
                • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:38
                  od czegoś musi tu być ta madzia - jest od rozwalania wątków i niech tak zostanie
                  i madzia nie pija piwa z obcymi "facetami"
              • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:37
                ale mnie sie nie chce
                niech się gospodarze wysilą a nie wszystko na gości zwalają. ja tu tylko na
                gościnnych występach jestem, frekwencję poprawiam tak z dobrego serduszka :P
        • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:33
          zaraz ekscytujecie. mnie jest przykro, że pada, serio. ciekawie sie
          obserowowało. a teraz, odkąd właścicielem jest nadziejka jest mi podwójnie
          przykro :(
          • nadziejkaa Re: zamykacie ? 04.05.06, 22:28
            magdajeden napisała:

> zaraz ekscytujecie. mnie jest przykro, że pada, serio. ciekawie sie
            > obserowowało.

Madziu, co Ci pada? ;) Lepiej powiedz, że po prostu brak Ci tu procesa? :>

> a teraz, odkąd właścicielem jest nadziejka jest mi podwójnie przykro :(

Madziu, zostałam właścicielem, żeby właśnie nie padło ;)
            • magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 22:33
              a co, proces tu nie pisze?
              no to nie padnie nadziejko, myslę, tylko je odświeżyć trzeba, tak modny teraz
              lifting trzeba zrobić
            • ziolo29 Re: zamykacie ? 11.07.06, 14:55
              eee...pada to forum , mikosz7 czy 8 (kto by ich tam zliczył) staje na włosach
              aby coś się działo eee ...załamka..eee...
    • ziolo29 Re: zamykacie ? 08.06.06, 15:15
      to forum osuwa się ...ani magdajeden ani mikosz7 nie robią już
      wrażenia...zapada w letarg...ocknijcie się !!
      • magdajeden Re: zamykacie ? 08.06.06, 20:58
        proszę mnie w jednym szeregu nie stawiać, dobrze?!
        nie znam mikosza i na wszelki wypadek proszę używać znaku interpunkcyjnego
        zwanego kropką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka