ziolo29 27.04.06, 08:45 Czy planujecie zamknąć to forum ? Marnieje w oczach...i w statystykach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procestofiut Re: zamykacie ? 27.04.06, 09:46 Sypie sie lokomotywa, wali sie to forum, a podobno tutaj i tam bywaja blyskotliwe jednostki, bawia sie w inteligentne zabawy, o ktorych mozna poczytac na blogu jagus. Podobno tutaj pisza niebanalni ludzie, zbawcy swiatow czatowych, dantoni sieci, blyskotliwi erudyci. Cyloni mieli racje, gdy oni milcza to wszyscy milcza. Tylko Cyloni daja netowi swiezosc i nowe idee. A proces to cipa. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: zamykacie ? 27.04.06, 09:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35449 dla zainteresowanych ;) wynocha ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: zamykacie ? 27.04.06, 10:56 Zamykamy! Możesz się tu nie fatygować więcej! U Cyklopów się wymONdrzaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:06 nerwowość zapanowała;), ale czy na serio nie zauważliście,że to forum pada ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:17 dla jasności, nie jestem cylonem ani cylonicą , to wyjątkowe głąby w sieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procestofiut Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:25 cyloni, cyklopi, wszystko jest lepsze od pseudointelekualisty procesa i jego nawiedzonych pasztetow. Bo coz jest na tym forum? 99,99% tematow to sex, alkoholizm i samogwalty, reszta to wklejki procesa zapozyczone od innych autorow, zerzniete cytaty, cale fragmenty dziel, w miare zrecznie ze soba pomieszane i podpisane proces jako autor. Miernota bije od tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 11:33 plagiat to akurat domena nieboskiego, który ma wpływ na słabsze jednostki typu mimmi , gryzellda i ten ich pshemo ...ale nimi kręci i tak mysiaQ :D.Tam proste zależności , aż nudno:(( tu zdecydowanie ciekawiej, o niebo ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zamykacie ? 27.04.06, 14:39 Jest piękna pogoda, wiosno, zielono i ciepło. Być może część z nas woli oderwać się od netu? Uważam, że nic nie zdechło, ot, po prostu zwolniło tempo. Nie można być cały czas na najwyższych obrotach, dotyczy to także zjawisk społecznych, przycichają po to, aby ruszyć znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 14:54 sądzę że, spadek aktywności procesa7 na tym forum należy bezpośrednio przełożyć na obniżanie lotów Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: zamykacie ? 27.04.06, 18:33 Myślę,podobnie jak miia, to takie chwilowe przesilenie wiosenne.Odurzeni słońcem i ciepełkiem częściej oglądamy budzącą się do życia przyrodę niż ekran monitora.A po długim weekendzie, po sezonie ogórkowym ruszymy znowu ostro z kopyta. I chyba nikt nam naszeego gniazdka nie ukradnie, co najwyżej jakiś nowy przelotny ptak znajdzie w nim swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: zamykacie ? 27.04.06, 18:35 ziolo29 napisał: > ile osób pisuje na cyloniastym forum ? Nie wiem, a Ty wiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:23 hihihihi (tak, wiem, jak hiena nad padliną) Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:35 magda, tu się tarzasz w padlinie, gdzie indziej w gównie ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 27.04.06, 21:02 widzisz, jak ciężko mam w życiu? całe szczęście, że jakoś sobie radzę z tymi waszymi problemami :P a by the way - sądzisz, że hieny tarzają sie w padlinie? gdzie ty byłeś/łaś jak w szkole zoologię przerabiali? nie ciągnijmy tego wątku, dajmy forum odejść w ciszy... Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zamykacie ? 27.04.06, 20:46 A Ty hieno się nie ciesz zawczasu, bo już kiedyś zakładałaś wątek "zdechło" i co? I dupa, nie zdechło! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:31 ot taka przedłużająca sie agonia niekoniecznie hiena, raczej postronny obserwator :) Odpowiedz Link Zgłoś
czatnews33 Re: zamykacie ? 28.04.06, 06:51 nie zdechło a zdycha , grdając, rzucając członkami na oslep , plując, wyjąc , rzężąc. Ale i tak zdechnie , jak zawsze . zaguubili się w tej swojej "atmosferze" wydumanej , niczym nieuzasadnoinej manii wielkości , wpadając na inne czaty wiekszą grupką , wszak pojedyńczo są pyłem , obrzucajac innych słowami "tu jest dno" "tu jest beznadziejnie" , a u nich? licznik wskazuje obecnych na czacie : 7 , ruch niczym przy grze w szachy, to jest włąśnie caly proces7 i jego pudelki z pchlego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: zamykacie ? 28.04.06, 08:26 czatnews33 i co poprawiłes sobie samopoczucie ?:) zrekompensowałeś odrobinkę braki realne;) tak? no to dobrze , choć na tyle Ci się przydaliśmy więc zamiast tu "ujadać" na nas , wypadałoby nam podziękować . To czy forum pada czy kwitnie chyba dla takich osób jak Ty , madzia czy Cyloni nie ma wiekszego znaczenia , więc nie wiem czemu tak sie tym ekscytujecie :)Właścicielem obecnie jest nadziejkaa i ona ma decydujące słowo . Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 08:01 brakuje przypraw do tego forumowego dania? brakuje kręgosłupa? ludzi, którzy chcą pisać?...co albo kto ich znięchęca ?...dlaczego tak trudno przyznać się do porażki ? ( dodane, na samym końcu, zapytajniki łagodzą , prawda ?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:16 i tak sie długo utrzymali. dobre, żywe forum, to takie, na którym piszą dziesiątki twórczych osób. dobre chęci, jak widać, nie wystarczą. może i twórczych tu troszkę było, ale 1) za mało 2) główny motor tego forum - zapomniany już proces - jest odtwórcą bardziej niż twórcą 3) samym jadem sie człowiek nie wyżywi a inne tematy to tak średnio wam wychodziły 4) czarne owce hodowane we własnych szeregach skutecznie zaciemnialy obraz anyway, pozdrawiam ( a co, taki mam dobry dzień dziś, że nawet mogę pozdrowić niektórych ) i bacznie obserwuję dalsze losy niedoszłego imperium forumowego Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:42 Madzia, zioło, nie dotarło jeszcze do Was, że zamykamy? Na cholerę piszecie w nieczynnym forum? Idźcie bździć swoimi mądrościami na kolejnych forumkach gazety, madzi to radzę zacząć od wnętrzarstwa, zioło, Ty idź na to o wędkowaniu. I nogi do góry, bo zamiatam! Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:57 miio, dziękuję bardzo za radę, przepraszam ,że na butach naniosło się tyle brudu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 10:23 ziolo, nie widzisz, że zamknięte? Tabliczka nawet wywieszona. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 10:47 miia,przecież Ty tu tylko sprzątasz ;)czego machasz przed nosem szmatą ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zamykacie ? 04.05.06, 11:30 zioło, czyżbyś stał/a się uczestnikiem martwego forum? P.S. Szmato macham, bo mi zadeptujesz powierzchnie poziome. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:35 dziekuję za dobre rady, wyjątkowo skorzystam :) ale i tu będę, pozwolisz czy nie, zaglądać, bo lubię sobie pozaglądać, nawet przez dziurkę od klucza. i nie omiatać mnie tu! niehc zaczeka z tym sprzątaniem aż goście wyjdą! Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 04.05.06, 09:52 jacy oni? przecież, magdojeden, jesteś częścią tego forum. Zgadzam się ,że grono jest małe i niewiele jest tu osób przypadkiem zaglądających...Zastanawiam się dlaczego tak jest? może magdojeden zacznij TY tworzyć, przyćmij swoją wielkością i klasą resztę, powal swoimi tekstami ( nie piszę o głupich komentarzach a'la pyskówki ) DO DZIEŁA ! Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: zamykacie ? 04.05.06, 15:43 przecież to "madziajedyna"rozwala kazdy wątek,to ona jest wszystkiemu winna,znaczy nam sie wiedzie bardzo dobrze,ale wam w tym cylonowie,to nawet kundla ze złamana noga ostatnio nie widziano,wszystkich zbanowaliście i zablokowaliście,swoje umysły również?!madziu ponawiam propozycję Ty,ja,grześ i piwo,bez banów bez blokowań tylko my i piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:38 od czegoś musi tu być ta madzia - jest od rozwalania wątków i niech tak zostanie i madzia nie pija piwa z obcymi "facetami" Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:37 ale mnie sie nie chce niech się gospodarze wysilą a nie wszystko na gości zwalają. ja tu tylko na gościnnych występach jestem, frekwencję poprawiam tak z dobrego serduszka :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 21:33 zaraz ekscytujecie. mnie jest przykro, że pada, serio. ciekawie sie obserowowało. a teraz, odkąd właścicielem jest nadziejka jest mi podwójnie przykro :( Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: zamykacie ? 04.05.06, 22:28 magdajeden napisała: > zaraz ekscytujecie. mnie jest przykro, że pada, serio. ciekawie sie > obserowowało. Madziu, co Ci pada? ;) Lepiej powiedz, że po prostu brak Ci tu procesa? :> > a teraz, odkąd właścicielem jest nadziejka jest mi podwójnie przykro :( Madziu, zostałam właścicielem, żeby właśnie nie padło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 04.05.06, 22:33 a co, proces tu nie pisze? no to nie padnie nadziejko, myslę, tylko je odświeżyć trzeba, tak modny teraz lifting trzeba zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 11.07.06, 14:55 eee...pada to forum , mikosz7 czy 8 (kto by ich tam zliczył) staje na włosach aby coś się działo eee ...załamka..eee... Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo29 Re: zamykacie ? 08.06.06, 15:15 to forum osuwa się ...ani magdajeden ani mikosz7 nie robią już wrażenia...zapada w letarg...ocknijcie się !! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: zamykacie ? 08.06.06, 20:58 proszę mnie w jednym szeregu nie stawiać, dobrze?! nie znam mikosza i na wszelki wypadek proszę używać znaku interpunkcyjnego zwanego kropką. Odpowiedz Link Zgłoś