r.kruger 28.04.06, 00:27 byłam przez chwil kilka z koleżanką Mrówką (od Królika) w Krakowie było...ach jak miło było, obiad u babci Malyny ach och ale jak szybko czas uciekł :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 08:21 Gdzie byłas u tej Malyny???? Kurna, byłaś rzut beretem i nie dałaś znać, masz przechlapane!!!!!!!!!!! PS: a ja od babci raz zamówiłam sobie obiad i fasolka była taka słona, że więcej nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 08:52 ja kocham krakow!:) zakochalam sie w te wakacje. ponownie, bo juz kiedys bylam w nim zakochana, tylko jakos uczucie przygaslo:) moze sie wybiore w wakacje, chocby na weekend. musze przemyslec. na pewno dam ci znac chloe, gdybym sie pojawila. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 08:57 conejito13 napisała: na pewno dam > ci znac chloe, gdybym sie pojawila. No spróbowałabyś inaczej!!!!! Przyjeżdżaj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 10:42 A ja Krakówka nie lubię, nie cenię. Bleee :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 10:54 sonrie, przeczytalam karkowka. i sie zastanawialam, bo ja karkoweczke to jak najbardziej... z musztarda i z piwkiem zimnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 11:01 Karkówki też nie lubię :) Ale piwko, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 11:06 to co na grilka ladujemy w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 11:08 No ziemniaki, paprykę, marchewkę, cebulkę... I pstrąga na przykład :) I piwo, piwo, piwo (obok grila można postawić). Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: z wizytą u smoka :) 28.04.06, 12:39 aaa. miesiunia sie nie lubi, he? cnote:) bym oddala za kielbasiunie z grilunia, karkoweczke czy jakis porzadny szaszlyczek...eh... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger a wy jak zawsze o jedzonku 28.04.06, 23:10 otarłam naerszcie sezon grilowy-cycunie kury jak marzenie niebo w gębie ps: drinka piję ! z alkoholem ) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger chloe :) 28.04.06, 23:12 a wiesz że jak już musiałam wracać do domu to pomyślałam że trzeba było... wyprawa nie planowana toteż nie było kiedy uprzedzać (ale jakbyś moje foruma nawiedziła to w nocy przed wyjazdem pisałam...) Odpowiedz Link Zgłoś