Dodaj do ulubionych

wtorek mamy a tu cisza...

09.05.06, 09:54
ludzie nie spijcie, taki fajny dzień mamy, pozdrawiam wszystkih forumowiczów
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 09:55
      majki ciszej głow mi pęka:(
      • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 09:58
        to podejdz blizej to cie przytule i ci przejdzie ;-)
        • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:02
          no już jestem
          przytulaj
          • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:08
            oki, no to : TULIMY ;-)
            • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:15
              majki jak fajnie
              • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:19
                to się ciesze
                • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:20
                  o tak masuj dalej
                  pomaga
                  • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:21
                    oki
                    • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:23
                      dziekuje
                      zmykam się położyć
                      • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:23
                        oki, to odpoczywaj , znowu tu sam zostane
                        • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:25
                          nie no sa tu chyba jakieś osoby
                          • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:27
                            oprócz mnie i Ciebie -nie ma
                            • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:28
                              to 10 minut zostane
                            • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:29
                              podobna kicia słuchasz verby ? hm , ja tez ;-)
                              • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:33
                                słucham słucham
                                i poszukuje jednego utworku
                                • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:35
                                  jakiego?
                                  • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:36
                                    summer patrol (chyba poprawnie napisałam)
                                    • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:38
                                      hm , musze poszukac albo popytam znajomych
                                      • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:39
                                        ja próbowałam ściągnąć
                                        ale zamiast tego była jakaś inna muza:(
                                        • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:40
                                          postaram się cos dla ciebie wykombinować ;-)
                                          • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:42
                                            majki jesteś aniołem:)(:
                                            • majki1976 Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:45
                                              niczego na 100% nie obiecuje ale popytam wsród kolegów Dj"ów
                                              • wesola_kicia Re: wtorek mamy a tu cisza... 09.05.06, 10:53
                                                majk mimo wszystko dziekuje:)
                                                a teraz wybacz ,ale zmykam
                                                za ostra imprezka wczoraj była
                                                sam rozumiesz
                                                k.a.c.
                                                • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza... 10.05.06, 09:15
                                                  ładnie , znowu pusto
                                                  • ohio_rybun Re: środe mamy a tu cisza... 10.05.06, 09:18
                                                    Jakie pusto?- po innych wątkach się szlajamy.
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza... 10.05.06, 09:23
                                                    dobra, ide poczytac inne watki
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza... 10.05.06, 09:36
                                                    Rzeczywiście ostatnio bardzo sennie się zrobiło na FT,ciekaw jestem jaki powód
                                                    tej marności.
                                                    Hm powiedziałem sobie zaczynając pisać na forum ,że dobrze by było puknąć z
                                                    1000 postów i sobie odejść,ale widzę że napisanie owego tysiąc zajmie mi
                                                    jeszcze troche czasu ;P.
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:42
                                                    co Ty wygadujesz
                                                    jakie odejść??
                                                    majki pusto bo pogoda jest wsam raz na spacerek ,
                                                    albo w pracy siedzą
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:46
                                                    No własnie w pracy,a ja już po ;P ale spac nie idę bo szkoda dnia :D
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:47
                                                    aha a ja przed :(
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:49
                                                    Kicia powiem Tobie że to porażka,na która pędzisz do roboty?
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:50
                                                    na 12 :(
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:53
                                                    To porażka X2
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:55
                                                    aż do 20
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:56
                                                    Niania?
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:56
                                                    a coś w tym złego??
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:01
                                                    nie, tak tylko pytam , spoko
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:04
                                                    majki na jutro prosiłabym
                                                    albo jakieś piwo
                                                    albo etopiryne :P
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:06
                                                    oki, a co jutro da Ci Twój narzeczony?
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:08
                                                    :( odp.na @
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:50
                                                    joł kicia
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:51
                                                    witaj :)
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:52
                                                    a co porabiasz w robocie ?
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:54
                                                    NO WŁAŚNIE CO?
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 09:54
                                                    zajmuje się 5 dzieci
                                                    nie moimi
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:00
                                                    ło matko,ja mam jedno i już rady sobie nie daje.
                                                    Lata za dziewczynami jak wściekły a ja mu mówię że to szkodliwe :P
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:03
                                                    naszczęście ja nie mam żadnego :)
                                                    a prace chyba trzeba zmienić
                                                  • pistolett Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:10
                                                    Aż tak źle?
                                                    Pewnie się dzieciaki juz pezywiązaly do Ciebie ,szkoda będzie dla nich jak
                                                    odejdziesz.
                                                    Poproś o podwyżke a co.:-)
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:12
                                                    tak źle to nie jest
                                                    tylko do domu wracam z bólem głowy :P
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:16
                                                    odp na @
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:18
                                                    widziałam i odpisałam
                                                  • wesola_kicia majki pistol <papa> 10.05.06, 10:23
                                                    musze Was opuścić
                                                    życze Wam miłego dnia
                                                    i spokojnego wieczoru
                                                  • pistolett Re: majki pistol <papa> 10.05.06, 11:24
                                                    Wzajemnie pa
                                                  • wesola_kicia Re: majki pistol 10.05.06, 11:25
                                                    ja jednak zostaje :)
                                                  • pistolett Re: majki pistol 10.05.06, 11:27
                                                    No prosze jakie poświęcenie tak trzymaj :D
                                                  • wesola_kicia Re: majki pistol 10.05.06, 11:36
                                                    poprostu wolne dostałam :D
                                                  • pistolett Re: majki pistol 10.05.06, 11:52
                                                    No to polewaj,ja po ciacho skocze i sok.
                                                  • wesola_kicia Re: majki pistol 10.05.06, 11:54
                                                    pistol ja skocze po coś słodkiego(może być ptasie mleczko kokosowe??)
                                                    a Ty po reszte :P

ps.Jak mnie znalazłeś na tamtym forum ??
                                                  • pistolett Re: majki pistol 10.05.06, 11:57
                                                    No to jesteśmy umówieni,łoł ptasie mleczko :P pasuje !!!
                                                  • pistolett Re: Wszedłem... 10.05.06, 11:58
                                                    czytam czytam i co widzę Kicia klikała :D
                                                  • wesola_kicia Re: Wszedłem... 10.05.06, 11:59
                                                    to co idziemy tam poszaleć??
                                                    <ptasie mleczko>
                                                  • pistolett Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:02
                                                    oj teraz nie dam rady zaraz zmykam.
                                                    Autko muszę wyglancować obiad ugotować,ale jak coś to jasne wpadniemy i
                                                    namieszamy ale innym razem ok :-)
                                                  • wesola_kicia Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:06
                                                    ok
                                                    ale jak coś to jutro
                                                    dzisiaj ide sobie autkiem pojeździć
                                                  • pistolett Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:12
                                                    Jutro nie dam rady,mam służbe jak bedę miał wolne po pracy jak dziś to dopiero.
                                                    Ok uciekam bo nie dopieszcze swojego autka o obiedzie nie wspomne . Narka Wesoła
                                                  • majki1976 Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:41
                                                    kicia jaka masz bryczke do jezdzenia?
                                                  • wesola_kicia Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:55
                                                    eleganta ,ale czy to jest bryka nie powiem
                                                    ale psów się nie boi,
                                                    po drogach jeździ i na głowe nie kapie jak pada
                                                  • majki1976 Re: Wszedłem... 10.05.06, 12:57
                                                    ja też, takiego o mocy 110 KM, a Twój ile ma mocy?
                                                  • wesola_kicia Re: Wszedłem... 10.05.06, 13:01
                                                    kurcze nie pamiętam
                                                    rocznik 96 a moc?
                                                    hm
                                                  • wesola_kicia majki 10.05.06, 15:04
                                                    24 km
                                                    140 km/h
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:25
                                                    masz @
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:28
                                                    widziałam i odpisałam
                                                    teraz uciekam <papa>tki
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:32
                                                    pa kiciuchna
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:48
                                                    hihi dzisiaj wolne <jupi>
                                                    majki @
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 10:59
                                                    @
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 11:09
                                                    małpa zachorowała
                                                    ale goryla z wiadomością posłałam
                                                    gołębia niestety nie mogłam wysłac
                                                    bo jest na urlopie płatnym :P
                                                  • majki1976 Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 11:14
                                                    moja małpa jest zdrowa i poszła do ciebie
                                                  • wesola_kicia Re: środe mamy a tu cisza...pistol :P i majki 10.05.06, 11:16
                                                    goryl pojechał z wieściami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka