romy_sznajder 09.05.06, 23:10 Czemu??? Czemu nikt nie krzyczal, nie przypomnial?? Fight Club dobiega konca!!! na polsacie. Buu:((((( Sceny z grup wsparcia mniely, rozmowa w samolocie o hiperwentylacji tez, buuuu:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Fight Club:( 09.05.06, 23:13 ja mam czyste ręce (byłam w szkole) :) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Fight Club:( 09.05.06, 23:17 Nic sie nie martw, powtorza Ci jeszcze kilka razy to sobie obejrzysz ;-) Ozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Fight Club:( 10.05.06, 00:04 ja dziś widziałem mniej więcej pierwszą połowę, Ty chyba drugą, więc możemy uznać że się uzupełniamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Fight Club:( 10.05.06, 09:03 Ja mam, ale nie miałem siły oglądać filmu, który co pół godziny jest przerywany 10 minutowymi blokami reklamowymi - chyba żadna stacja nie daje tylu reklam:( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Fight Club:( 10.05.06, 09:29 KI DIABEŁ??? fajt klób? a co to takie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Fight Club:( 10.05.06, 09:45 to takie cos naprawde super, mimi ze NIE CIERPIE Bradzia PItta Edzio Norton - cudowny !!!!!! ale czemuż Helenka Bonham tak strasznie schudła, taka z niej fajna dziewczynka była jak miała troche kobiecych kształtów Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Fight Club:( 10.05.06, 15:09 aaaaaaaaaaaaaa! ta! widziałem kiedyśtam! NO . dobre, mocne kino! Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Fight Club:( 11.05.06, 00:36 dzizas, ja co przerwe reklamowa na bolsacie zapominam, ze ogladam jakis film zdarzalo mi sie przelaczyc na inny kanal po pietnastu minutach gapienia sie w proszki do prania brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Fight Club:( 11.05.06, 09:30 ale takie proszki równie mocno mogą trzymać w napięciu jak niejeden film..zwłaszcza jak sie wyleje np. taki odplamiacz na kolorową szmatę..jaki wtedy pisk i krzyki...bożżżżż, na szczęście wszystko dobrze się kończy... i można iść do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Fight Club:( 11.05.06, 12:21 Mozna se tez z Delma porozmawiac. Ja to normalnie tak czekam, zeby sie dowiedziec, co Delma ma do powiedzenia, ze nawet po Polityke srodowa z mniejszym zapalem ide do kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Fight Club:( 11.05.06, 12:25 i na przykład taki Manuel na wyłacznośc , 24/7 mmmmm......... Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Fight Club:( 11.05.06, 12:27 Ja poprosze tego pana od telewizora z twardym dyskiem. Tez chce, zeby na mnie sie tak rzucano w czasie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś