tw_muza 10.05.06, 08:23 no kto zgadnie, dlaczego taki tytuł wątku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 08:29 he he kiedys MjM bylo krecone w siedzibie Erisa w Piasecznie, wszystkie sceny biurowe w przetworni, gabinet Marysi to byl gabinet prezesa (czyli meza Erisowej) ja mam uraz bo tam pracowalam :)) a wczorajsze sceny byly w palacyku przy Pulawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 08:29 jasne widac bylo fragment napisu za plecami glownych bohaterek.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 08:42 a oprocz tego szlafroczki, opaski itp. wszystko z napisami bleeeeeeeeee nie lubie takich nachalnych reklam jak nutella w na wspolnej Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 08:58 Ciekawe ile za takie reklamy producenci muszą zapłacić... A w Na Wspólnej swego czasu wszyscy non stop słuchali Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 09:19 i Tetley w Na dobre i na złe a swoja droga "było widac fragment napisu"?? jak byk cały wielki :D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 09:21 a w pensjonacie pod roza ostatnio byla herbata Minutka nawet ksawery sie pytal Iwy - a co to za herbata taka dobra? - to minutka Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 09:28 paczpani jedna z drugom..a ja sie zastanawiałem jaką firmę reklamują... na moim 14"owym niewiele widać...a tu o sąsiadeczke chodziło... (chyba muszę zmienić cale?) ALE TE LOKI MUCHI!!!!!!!!!!!!!!??? bożżżżżżżżż no, ale raz do roku można pobawić sie w helołin, czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 09:44 czyzby Owad z BB przeszly krossing ? to znaczy jedna chciała uchodzic za drugą ? ale BB w prostych kudła ładnie , o tyle OWad w lokach , błeeee.....!!! jak juz pisałam w innych wątku prodakt plejsmęt mnei brzyyyyydzi Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:05 drzejms-buond napisał: > > ALE TE LOKI MUCHI!!!!!!!!!!!!!!??? > bożżżżżżżżż > no, ale raz do roku można pobawić sie w helołin, czemu nie... no żesz w morde to było :kló" odcinka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dr Irena Eris 14.05.06, 20:23 Ekhem... a co powiedza o arcydziele Cast Away w takim razie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:01 nioma napisała: > a w pensjonacie pod roza ostatnio byla herbata Minutka > nawet ksawery sie pytal Iwy - a co to za herbata taka dobra? > - to minutka A widzieliśta w sklepie herbatkę o nazwie Mandaryna, którą to herbatkę wspomniana "wokalistka" swym obliczem firmuje na opakowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:05 nie widzialam widzialam tylko reklame tejze w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:08 Ciekawe, jak toto smakuje. I czy posiada wartości odżywcze. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:09 szukajacy_sensacji napisał: > Ciekawe, jak toto smakuje. I czy posiada wartości odżywcze. pewno jedzie mandaryną...? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:15 Bingo! vitamarket.pl/sklep/p1047-Mandaryna-Ekspresowa-owocowa-herbatka-odchudzajaca-20x2g.html "Do tego ten cudowny smak mandarynek". Poza tym herbatka przeciwdziała zaparciom - zupełnie jak przeboje twarzy z pudełka, jak je słyszę, to zaraz mi się perystatyka jelit poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:21 no proszę... a mnie ona barrrrrrrrrdzo bawi. jak ją słyszę albo i widzę, to od razu humor mi się poprawia! i tańczyć się chce! :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:09 KROSSING ! To sie podoba mięu!!! :-D) no nie? tej Bombelos we wszystkim do twarzy..ciekawe czemu? ale te kędziorki.... ANIU!!!NIESCĘŚCIE TY MOJE!!! LITOOOOOOOOOOOŚCI!!! no chyba ,że to taki dżołk był. to udany, bo pękałem ze śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:39 czy ktos wie ile dwie biedne studentki w wawce zabuliły za takei wylegiwanie sie na sofie???? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:39 A mnie interesuje ile kasy trzeba wydać za takie kilka godzin relaksu.. masaż, maseczki, manikir, pedikir, deserek, kawka itepe.. Chyba sporo.. Ja za jedną 30 minutową wizytę u kosmetyczki- maseczka+czyszczenie twarzy płacę 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:42 Ale przecie Muchia dostała na urodziny przekaz od rodziców, a Cichopce pewnie jeszcze się parę groszy z saksów ostało, więc kasa jest. Wszystko w tych filmach jest taaakie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:43 Aaa .. jeszcze doszedł fryzjer i makijaż.. Kurna- z tysiaka wydały jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:48 na stronie Ireny nie ma cen:)-ale możecie zadzwonić i zapytac ile zapłaciły studentki z MjM:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:53 nie ma tam tez c hyba salonu fryzjerskiego a przynajmniej kiedys nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 10:54 powiedziała cichopkówna, że czynsz zdefraudowała Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:01 taaaaaa a na koniec zabiegów...KREMÓWKI I LODY z BITA ŚMIETANĄ!!! no, chyba że one jakiś erisowski krem jadły? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:06 tak. Dietetyk Dr Ireny Eris im dobrał, specjalnie do typu sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=41564008 Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:16 Żeby nie zakładać nowego wątku, to tutaj poproszę. Mógłby ktoś zreferować wczorajszy odcinek mjm? Bo żem zapomniała że był. A tu słyszę że jakieś kosmetyczki, fryzjery były i wogóle. Masaże też były?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:22 full serwis..na urodziny Owada.dostała poczta forsę od tatinka i się z Bombelos puśśśśśśściły w SPA do Ireny Eris... Owad zapoznała była "NOWEGO"lokatora, nomen omen KUBĘ, tego , który telefon jej uratował poświęcając prawicę swą... INFIGENIA zdradziła sekret Papudze ze w uwielbieniu dla Jacusia żyje. HANUŚ STAWAŁA NA GŁOWIE z mężem w łożu..ot takie wiejskie zabawy... no i najważniejsze! Owad loka zakręciła z tyłu i po bokach. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:30 a ta juz sie do jacusia dorwala. a co papuga to nie wieidziala ile szkod w jej rodzinie narobila z chochołem, co ona, jakas ma misje czy jak. papuga zamiast ja pogonic to kazala jej w lustro patrzec. no nic tylko jej sieknąć. jednej i drugiej za te bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:39 no i jeszcze : - Hanuś studia zaczęła, nikt nie wie jakie ale wszyscy wiedzą że NA UCZELNI !!!! - po godzinach męczącego studiowania bedzie zbierac pieniadze dla głodujących szkolnych dzieci - pieniądze dla głodującej wsi zaoferowal sie dać Poprzednio-Zły-Peter, ktory teraz najwyraźniej bedzie Dobrym Peterem , w zamian za co Peter zażyczył sobie urządzenia w pubie Zaczesa jadłodajni z gryczaną i piireee z dżemem dla swych robotników , Zaczesa szlag trafil ale sie zgodził znęcony wizją kuszących wigibasów Hanusiowych w łozku - jeszce Lucek z Kisielem dopuszceni do kurka z piwem w pabie nawalili sie jak meserszmit to chyba wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:44 mozambique napisała: > - jeszce Lucek z Kisielem dopuszceni do kurka z piwem w pabie nawalili sie jak > meserszmit A wcześniej faceta eks-kelnerki Kaśki siłą z lokalu wyprowadzili! I sru przez drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 11:46 jak Żebrowski Bończaka w Łogniem i Mieciem , luuu w gnojowice ! Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 12:01 Dzięki, dzięki. Się poczułam zupełnie jakbym oglądała na żywo ten odcinek :D A dzisiaj będzie kolejny... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 12:44 a jak go wyrzucali z tego lokalu to un sie obeźrzał za się i uźrzał TO www.blogplusfoto.pl/app/blogEntry?entry=539&i=132 :-D))) (po lewej) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 13:10 NO ALE SKORO sztefena juz niet, to pab powinien zmienic nazwe U ZACZESA na przykład ? albo POD ZACZESEM ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Podsumowując; 10.05.06, 13:22 uważam że reklama firmy Dr Ireny Eris była absurdalnie nachalna; być może sama jestem sobie winna, bo oglądanie serialu MjM nie jest przymusowe i zaniechanie tej czynności nie grozi prawnymi restrykcjami, ale coś takiego po prostu obraża moją inteligencję. Wiecie co, to już mnie nawet nie bawi, ja na prawdę jestem zła. Szit. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Podsumowując; 10.05.06, 13:27 Eris, to pikuś ..najbardziej nachalne było reklamowanie strony Internetowej dla "bezrobotnych studentów"..to był dopiero koszmarek! Muza!ty kup sobie 14'owy telewizor!!! na moim NIC NIE BYŁO WIDAĆ!!! :-} Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Podsumowując; 10.05.06, 13:32 Drzejms, Omana ma 14' do gier podłączoną, mogę jej zabrać pod pozorem że była niegrzeczna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Podsumowując; 10.05.06, 13:53 ta! a do gier daj jej te waszą plazmówkie 49cala .niech ją wtłoczy w posadzke na widok superpokemona..a sie zdziwi :-D)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 16:54 Oto dowody zbrodni img199.imageshack.us/my.php?image=image05101650tvp29qt.jpg PS Zauważyliście, że Kinga zaczyna gadać do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 17:01 Po polsku wypowiada rasowe aparte gdy tylko zostaje sama w kadrze. A Zaczesy mają nad łózkiem kaczuszkę :) img98.imageshack.us/my.php?image=image05101658tvp25pu.jpg Ale wykulali Czaka Norrisa: poszli spać! Nawet świeczek za sobą nie pogasili. Nie mówiąc o rozgrzebanym torcie na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia LOL 10.05.06, 17:03 img98.imageshack.us/my.php?image=image05101701tvp26iq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LOL 10.05.06, 17:06 panisiusia napisała: > img98.imageshack.us/my.php?image=image05101701tvp26iq.jpg nawet tłumacz zdębiał! co znaczy LOL? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LOL 10.05.06, 17:24 panisiusia napisała: > stopień równy od ROTFL ;) to ja dalej..a co to ROTFL? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: LOL 10.05.06, 17:30 Naprawdę pytasz? Bo ja się podstępu doszukuję... Ale napiszę: lol=laughing on loud ROTFL=rolling on the floor laughing Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LOL 11.05.06, 11:23 panisiusia napisała: > Naprawdę pytasz? Bo ja się podstępu doszukuję... > Ale napiszę: > lol=laughing on loud > ROTFL=rolling on the floor laughing naprawdę nie wiedziałem, bo skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: LOL 11.05.06, 11:31 ja się właśnie na forum.gazeta.pl nauczyłam:) tak samo z resztą jak omg, imho itd. - dlatego myślałam, że wszyscy to wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LOL 11.05.06, 11:33 panisiusia napisała: > ja się właśnie na forum.gazeta.pl nauczyłam:) tak samo z resztą jak omg, imho > itd. - dlatego myślałam, że wszyscy to wiedzą tego też nie znam..ale człowiek całe życie sie uczy Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: LOL 13.05.06, 22:34 hmmm, chyba za dużo tlenuję z osobami używającymi skrótów, bo już coraz częściej np: "lol" wydaje mi się jedynie pasującym komentarzem do danej sytuacji :) omg=oh my god(czy jak kto woli God) - zamiennie z łomatko! imho(i więcej) tutaj: www.idg.pl/slownik/termin_info.asp?id=33613 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 17:05 kaczuszka? To ukłon w naszą stronę...(Kino kaczego niepokoju) czy też azaliż w stronę WŁADZY? ale z tym tortem to naprawdę... FLEJTUCHY JEDNE.a przeciez Bombelos tak pięknie do lodóweczki wcześniej wszystko "pomagała" chować... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond prodakt plejsmęt forumowy 10.05.06, 17:09 www.drirenaeris.pl/kontakt.php a gdzie mieści się siedziba???no dzie? oczywiście W GRÓDKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 17:10 Kinga pomagala zanim zawołali Madzię. I w sumie nie wiem, jak to zrobili, bo Kinga wkladala swieczki w tort, piotrek pytał, czy ma Madzię wołać. A w następnej scenie MAdzia siedziała przy stole, sama a trójka z tortem weszła. W ogóle ostatnimi czasy tes stół w kuchni jakoś się od ściany odsunął i jakby teleportował... A po imprezie rachu ciachu i juz Czak został sam w kuchni. Z gitarą. Ale jaką piosenkę se na tę okoliczność zaśpiewał, to już nie pokazali :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 17:25 no nie zaśpiewał bo zaniemówił, przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Dr Irena Eris 10.05.06, 17:49 Aaaaaaaa Jerzy go wybawił od śpiewania. Dosyc szybko przyszedł, bo idąca spać Madzia nawet jeszcze skarpet nie zdjęła, gdy on przybył jak to się wyraził Czak:"tata osobiście chce CI złożyc życzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
kredka888 Re: Dr Irena Eris 13.05.06, 16:42 Wiecie co, ja chyba slepa jestem, bo naprawde nie zauwazylam zadnych napisow :- )))), tak wiec reklama nie objela mnie swym zasiegiem. Ale to moze dlatego, ze seriale to ja "ogladam" siedzac przed kompem,i tylko jak jest cos ciekawszego to lukam w telewizor, a tak glownie to wlasciwei dla mnie sa to "sluchowiska". Ale ilez wpadek mnie omija :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka a propos ceny 13.05.06, 23:03 wyczytałam dziś w gazecie,że Eris otwiera swój przybytek we Wrocku wśród przykładowych cen podano coś co sie nazywa Popołudnie Piękna i kosztuje 330 zeta pewnie na czymś takim były BB i Owadowa +fryzjer 66-140 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a propos ceny 15.05.06, 10:36 we WROCKU??? łaaał, Gródek rozpościera swoje ośmiornicze macki! GRÓDEK RULZZZZZ! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: a propos ceny 15.05.06, 15:13 330 zeta mówicie policzmy - tyle kasy za posiedzenei sobie na sofie, wtrążalanie galaretki owocowej w opasce firmowej na uszach i nakręcenie loków z tyłu i po bokach ? i co jeszcze w to wchodzi ? bo loki umiem nakręcić sama ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a propos ceny 15.05.06, 15:29 sprawdzenie organoleptycznie że masz suchą skórę i wymagasz pillingu oldebody Odpowiedz Link Zgłoś