Dodaj do ulubionych

smak ścierki do podłogi ;)

17.05.06, 18:25
najwidoczniej muszę go lubić, bo takim określa większość moich znajomych smak (i zapach) czerwonej
herbaty, którą ubóstwiam :)
--
audrey
Obserwuj wątek
    • qoobaq Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:52
      moi okreslaja to jako smak popiolu z ogniska i tez sie w glowe pukaja jak spytam
      czy chca 8-)
    • eirenne Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:55
      też lubię hihi
      a to nie jest przypadkiem rozmoczony karton? ;)))
      • odrej.hepbern Re: smak ścierki do podłogi ;) 17.05.06, 18:57
        > a to nie jest przypadkiem rozmoczony karton? ;)))

w kazdym razie smak chyba trudny do opisania jak widac :)))

--
        audrey

• audrey.h oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 18:59
      audrey to odrej jednymi slowy :)
      postaram sie go juz tu nie mieszac.
      --
      audrey
      • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:30
        bo w pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa :)
        • audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:41
          > bo w pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś się pod Ciebie podszywa :)

no i tez wlasnie czym predzej pospieszylam wyjasniac, zeby nie bylo, ze ja to nie ja :)
          --
          audrey
          • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 19:58
            trap z burty Arki Ci spuściłem :)
            • audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:07
              > trap z burty Arki Ci spuściłem :)

...nie chcialabym wyjsc na glupola Mateusz, ale musze to przyznac: nie lapie z ta Arka :)
              --
              audrey
              • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:10
                no po zgłoszeniu się Twoim, wrota LISTY otworzyłem. Bo LISTA to Arka :)
                • audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:13
                  aaaaaaach ja niedomyslna! dzieki serdeczne :)

a propos Listy, to link do Hymnu mi sie nie otwiera, wyswietla sie info, ze taka wiadomosc zostala
                  skasowana czy cus... :(
                  --
                  audrey
                  • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:15
                    o kurczę, dzięki za info :)
                    • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:19
                      juz powinno z hymnem LISTY być wszystko ok :)
                      • audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:23
                        ide sprawdzic :)
                        --
                        audrey
                        • mateuszwierzbicki Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:25
                          i daj znać, czy juz działa :)
                          • audrey.h Re: oj! mam alternatywny nick: odrej.hepbern :) 17.05.06, 20:35
                            dziala :)
                            dobre to! az przy okazji zajrzalam sobie do mojej 'plytoteki' iTunes i znalazlam cos... o czym w innym
                            watku wzmiankuje :)
                            --
                            audrey
    • matya Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:14
      tez lubie:) moj szef kiedy stwierdzil ze jedzie makrela:)
      • audrey.h Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:30
        tak, tak, o rybnych skojarzeniach tez kiedys uslyszalam :)
        --
        audrey
        • mateuszwierzbicki Re: smak ścierki do podłogi ;) 18.05.06, 11:53
          kiedy po raz pierwszy piłem prawdziwą japońską herbatę (dawno, dawno temu)
          podawaną przez bez przerwy kłaniającą się Kyoko z Osaki, to po pierwszym łyku
          myslałem, że to rozwodniony rosół, tym bardziej, że kolor był słomkowy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka