Dodaj do ulubionych

Moderowanie forum

18.05.06, 01:17
Proces zapewniał mnie ,że nadziejka jest skrupulatna i ambitna i poprowadzi
forum należycie , tymczasem jakby nasza gospodyni miała w dupie forum ,
ludzie spamują w 4 wątkach , brak nowych , opis forum opatrzył się nawet
ślepym... sporadycznie spamują sol, proces , wanda , miia , tępa madzina
jedyna .....
Może oddać forum tercybiadesowi ? Jako jedyny potafi zachęcić do pisania ,
napisać coś ciekawego zaskakującego?
Może nadziejka wypaliła juz swój potencjał , albo zadziałały jakieś inne
prywatne aspekty, które nie pozwalaja jej należycie zajmować sie forum...
Jestem za dymisją nadziejki i ogłoszeniu wyborów ponownie.
CZekam na Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • nadziejkaa Re: Moderowanie forum 18.05.06, 06:33
      Grześ, wybory już były
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=39629358
      Potem ogłoszenie wyników
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=39706371
      Następnie miia podała taką oto informację
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=39739018
      Gdzie po tej wiadomości każda kolejna osoba, która wygrała w wyborach,
      wymyślała przeróżne powody, dla których nie może wziąć Forum.
      Stąd powstał wątek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=40032796
      Gdzie oczywiście dalej każdy miał w dupie, to, co stanie się z Forum

Wzięłam to Forum, bo podobno miało zostać zlikwidowane. Więc jeśli wymagasz ode
      mnie ciągłego moderowania, to niestety, ale muszę Cię rozczarować.

Jeśli dla Ciebie, i każdego innego, za mało jest nowych wątków, nie widzę
      przeszkód, żebyście zakładali nowe wątki czy spamowali w starych.

Co do opisu Forum.
      Proszę, tutaj możesz podać propozycję
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=33809368
      A Forum, tworzą wszyscy piszący.
      • tercybiades Re: Moderowanie forum 18.05.06, 08:00
        I ja się z nadziejką zgadzam.
        Forum to Ci, którzy na nim piszą. Co was powstrzymuje przed otwieraniem nowych
        tematów? Lenistwo? W to, że nie macie wyboraźni i nic do powiedzenia, oprócz
        bicia pianyn i spamowania, nie wierzę. Jechałem całą noc i nie mam nawet ochoty
        się złościć. Porannie dobranoc.
        • woow2306 Re: Moderowanie forum 18.05.06, 09:17
          Wczoraj wieczorem,przeglądając to forum, również dopadły mnie paskudne myśli. W
          pierwszym odruchu również pomyślałam o osobie nadziejki, że to Jej wina, iż
          wkradł się tutaj marazm i chciałam "wysmażyć" podobny wątek jak Twój, Grzesiu.
          Nie zrobiłam tego, bo nadziejka jest tak samo winna, jak my wszyscy. Nie wiem,
          czy to przesilenie wiosenne, chwilowe "zmęczenie materiału" czy ki diabeł
          jeszcze wie co, ale faktem jest, że nie chce się nam i już! Nikt z nas nie
          pisze. Owszem, miałam zastrzeżenia co do nadziejki, że nie będzie wzorem
          moderatora, ze względu na swą "rozlazłość" i nieco asekurancką postawę,że Jej
          wątki(w większości) są zbyt ogólne, trącą "tematem dowolonym" co nie motywuje
          do pisania, że jest zbyt uprzejma, że będzie raczej starała się być miła wobec
          wszystkich i profilaktycznie będzie przepraszać w naszym imieniu każdego, kto
          przypadkiem zostanie przedstawiony tutaj w niekorzystnym świetle... Ta obawa
          się nie potwierdziła, na szczęście, choć podejrzewam, iż ma to związek z
          brakiem powodów do takich postaw;) Póki co, dziękuję nadziejce, że zgodziła się
          na "przejęcie" tego forum, bo rzeczywiście, gdyby nie Ona, być może już by go
          nie było. Więc miast "wytrząsać" się nad nadziejką, proponuję wziąć się "ostro
          do roboty" albo przeczekać "zły okres" w milczeniu. Szukanie winnych tam, gdzie
          naszych win jest najwięcej jest nie na miejscu jakby/by gacia.
          • wanda_rybka Re: Moderowanie forum 18.05.06, 09:54
            Podpiszę się tylko pod tym co napisała woow, jeżeli pozwoli. Dodam tylko,że
            Proc był wyjątkowym moderatorem, opiprzył, pogłaskał,ale to miało swój cel.Mam
            nadzieję,że jak minie wiosenne lenistwo i pora ogórkowa, wszystko wróci do
            normy.
            • miia1 Re: Moderowanie forum 18.05.06, 12:14
              Kiedy delikatnie sugerowałam grzesiu, w wątku "Malkontenctwo", że taka postawa
              jak Twoja mnie mierzi, nie dotarło. Teraz dałes pokaz prawdziwej hipokryzji, bo
              któż ja nie Ty właśnie zastrzegał się, ze nie będzie pisał na forum, dopóki jest
              nadziejka?
              Ja mogę mieć uwagi podobne do uwag woowki , ale na litość boską! Odrobinę
              obiektywizmu! Przeszkadza ci marazm, to sobie smaż wątki w ilościach
              przemysłowych i pokaż jak się mamy bawić. Bo przecież Ty grzesiu, wiesz, jak się
              bawić, prawda?
              • grzes_wies Re: Moderowanie forum 18.05.06, 18:43
                Miia napisała:

Kiedy delikatnie sugerowałam grzesiu, w wątku "Malkontenctwo", że taka postawa
                jak Twoja mnie mierzi, nie dotarło.

odp: rozumiem ,ze Twoje zdanie ma być wykładnią i wszystkie zachownia i racje,
                niezgodne z tym co sobie założyłaś nie mają sensu.
                Miia zjadła wszystkie rozumy i wie najlepiej , nie dotarło do Grzesia - Grzesio
                Kiep:) Bardzo ciekawa postawa:)

odp: Wskaż mi , gdzie tak napisałem , aby móc oceniać tzreba mieś jakiś, dowód
                argument.

miia:
                Bo przecież Ty grzesiu, wiesz, jak się bawić, prawda?

Tak ,bardzo dobrze o tym wiem jak się bawić, ci którzy tego nie potrafią są
                oględnie mówiąc do dupy.

PS no i masz się już z kim podroczyć :)
                • grzes_wies Re: Moderowanie forum 18.05.06, 18:47
                  umknął mi jeden cytat na który odpowiedziałem we wcześniejszym wątku.

Teraz dałes pokaz prawdziwej hipokryzji, bo
                  któż ja nie Ty właśnie zastrzegał się, ze nie będzie pisał na forum, dopóki jest
                  nadziejka?

odp: Wskaż mi , gdzie tak napisałem , aby móc oceniać tzreba mieś jakiś, dowód
                  argument.

• tercybiades Re: Moderowanie forum 18.05.06, 12:17
              A ja się jeszcze raz podpiszę pod tym, co napisała nadziejka. Z tego, co
              pamiętam, zgodziła sie przejąć li tylko funkcję administracyjną, a to nie to
              samo co moderator.
              • miia1 Re: Moderowanie forum 18.05.06, 12:18
                Otóż to!
                • miia1 Re: Moderowanie forum 18.05.06, 12:18
                  Tercy, myślisz, że jak się dwa razy zgodzisz, bo będziesz bardziej "zgodzony" i
                  Twoja zgoda będzie trwalsza?;)
                  • tercybiades Re: Moderowanie forum 18.05.06, 12:22
                    Nie mam pojęcia, alem sie podwójnie oburzył, jak przeczytałem Grzesiowe
                    pisanie:)
    • ruda_strzyga Re: Moderowanie forum 18.05.06, 15:58
      Ale Was Grześ sprytnie zmoderował;)
      • grzes_wies Re: Moderowanie forum 18.05.06, 18:44
        hmmm nawet nie liczyłem na tyle wpisów:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka