maximilianna 23.05.06, 21:39 Która wciąż się powiększa. Pomijając ebooki, których jest jeszcze więcej. Ale to zupełnie inny klimat, a dokładniej brak klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: Swoją bibliotekę. 24.05.06, 07:23 ja moją tę lubię, mimo, że ostatnio uszczupliła się do kilkunastu książek jedynie , reszta wyniesiona do piwnicy bo podręczników do socjologii i innych "dziwnych|" tekstów na studia nie miałam gdzie trzymać :( Marzy mi się w przyszłości własny dom z osobnym pomieszczeniem gdzie będzie biblioteka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Swoją bibliotekę. 24.05.06, 11:46 a ja za dwa tygodnie bede miec w domu wreszcie prawdziwa biblioteke! stolarz robi mi polki od podlogi do sufitu na cala dlugosc sciany :) nie moge sie doczekac... nareszcie wydobede ksiazki z kartonow, w ktorych trzymane sa juz rok. chyba powoli zaczynam zapominac co tam mam... :( -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Swoją bibliotekę. 24.05.06, 18:02 też chcę mieć taką bibliotekę, ale wcześniej muszę wymalować pokój i zrobić wszystko inne - więc jeszcze trochę to potrwa. Na razie mieszczę się ? w pięciu segmentach;) Odpowiedz Link Zgłoś