gajowy-marucha 12.01.03, 22:11 i iczy na nie-pamięc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnal_chala_bala Re: Wszelka zwierzyna się pochowała 12.01.03, 22:19 Zwierzyna spi, bo ja pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 no ładnie... 12.01.03, 22:24 forum ogłupiało same jakieś maruchy i krasnale ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal_chala_bala Re: no ładnie... 12.01.03, 22:28 Kolezanka z innej bajki, prawda? Prosimy zalozyc czerwony kapturek, bedzie pasowala od razu do bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 ejjj ja nie słyszałam ... 12.01.03, 22:31 żeby czerwony kapturek spotkał krasnoludka :P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ejjj ja nie słyszałam ... 12.01.03, 23:12 Skoro to bajki, to gdzie jest Małgosia? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal_chala_bala Re: ejjj ja nie słyszałam ... 12.01.03, 23:24 Przepraszam bardzo, ale wkrotce zamierzam caly ten lasek wyniesc w powietrze. Widocznie baba jaga uprowadzila Malgosie juz wczesniej zeby nie ulec klesce zywiolowej. Zreszta Baba jaga nie korzysta juz nawet z chatki na kurzej stopce bo w tej chwili mieszka tam babcia czerwonego kapturka z lesniczym (nie mylic z gajowym Marucha). Piec i kotly baby jagi uzywam obecnie ja. Pracuje wlansie nad wysadzeniem lasu, jak wspomnialem powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
babusia_jagusia Te,kurdupel!!!! 12.01.03, 23:38 Przestan pitolic mitomanie jeden! Nawet nie byles w mojej chatce bo nie siegasz do kostki kurzej lapki a co dopiero do schodkow! Ty to mozesz co najwyzej na lopate mi wskoczyc mala pierdolo a nie straszyc bombami ,wypierdku mamuta! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal_chala_bala Re: Te,kurdupel!!!! 12.01.03, 23:40 babciu, czy ja mam cie znowu potraktowac kabelkiem, jak poprzednim razem, co spierdalalac, az ci sie w miotle gaznik zatkal? Odpowiedz Link Zgłoś
babusia_jagusia Re: Te,kurdupel!!!! 12.01.03, 23:48 Ty patrz smarku co bym ci znowu jajek nie usmazyla ,bo dostaniesz w koncu skazy bialkowej niedorostku! A teraz lece na sabat na Lysa Gore i dupy mi swoimi bajkami nie zawracaj malutki,no! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal_chala_bala Re: Te,kurdupel!!!! 12.01.03, 23:58 Tylko zebow nie uposc, bo jeszcze komus w lesie krzywde zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś