mnietka.kokietka 30.05.06, 20:26 ciekawe jakie afery w gródku odkryje.... może jaką liste znajdzie, albo przeszlośćlucka ujawnio.... sie porobi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmk9 Re: zaczes sołtysem 30.05.06, 20:29 Taa... lucek pyta:czy chcesz coś zrobic dla GMINY ?" Toć soltys dla wioski robi albo najwyżej dla sołectwa. A od robienia dobrze gminie to jest WÓJT, panie Mostowiak i państwo scenarzyści Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: zaczes sołtysem 30.05.06, 20:32 ale GAFA! bosz, jak tak mozna, coś dla kraju robić samemu z siebie! skandal normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 08:35 No to zaczes zrobi dobrze sołectwu, a jak nie da rady to Haneczka mu pomoże w czynie społecznym i też będzie robić dobrze w sołectwie, od derektora szkoły zacznie :> Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: zaczes sołtysem 30.05.06, 20:31 cudne sa te dialogi. Widać, że przed napisaniem nikt z tworcow nie slyszal tych z Rancza, zwłaszcza pod sklepem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: zaczes sołtysem 30.05.06, 22:22 Aż mi słów brak ;) Się Hanuś z Markiem zrobili byznesmeni intelektualiści ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 09:53 teraz wiadomo po co w politykę się pchają! chcą ZAIMPONOWAĆ BABOM, co było do odkrycia m.in we wczorajszym programie "TERAZ MY".. pokazali film tego z Samoobrony wrocławskiej- mocny koleś!!! a sołtysem Zalesia Górnego jest niejaki pan ...Dulny powinien być sołtysem Zalesia Dulnego, ale go nie chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 10:32 czyli , jesli dobrze zrouzmiaałam to Zaczes ma kompleksy ze Hanuś w ętelegencję poszła ? czy ktos w koncu wie CO STUDIUJE HANKA ? bo tone ksiązek od dyra dostala, a dyro z wyskzztałcenia magister od świezego powietrza przecie .. to Hanka co ? magisterke z fikołków bedzie robic ? czy z wywyijanai - z przeproszeniem - na DRĄŻKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 12:18 no ja rozumiem,ze pedago gogo gikę? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 12:19 no, chyba że poszła na ATK i będzie potem "Religi" uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: zaczes sołtysem 31.05.06, 21:40 Taaaaa.... a Handzia - paniom sołtysowom. Najbardziej rozwalił mnie Lucek tekstem: "Wiesz przecież,że to funkcja bardzo odpowiedzialna, nie możesz zawieść zaufania ludzi". Buhahahahahaha!!! Napatrzył się dziadziuś na kaczoro- leppero-romanów, nasłuchał się i głupoty p....y. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zaczes sołtysem 01.06.06, 15:58 radnym jest, to wie co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś