conejito13 31.05.06, 10:36 nie wiem czemu, ale nie moge otworzyc twojego watku ostatniego...:( dlaczgo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katimai Re: chloe 31.05.06, 10:37 bo to jakis haczyk jest i trzeba zgadnąc jak tam wejsc ja tez nie umiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe 31.05.06, 10:38 haczyk? bosz... ja przy prostych regulach wymiekam, a co juz mowic przy haczykach... z checia bym sie pobawila, ale niestety...debil komputerowy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 31.05.06, 10:38 Podaję wskazówki - trzeba użyć taba. I jeszcze czegoś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe 31.05.06, 10:41 ja nie wiem jak, ale wlazlam. tym tabem cos zrobilam i enterem... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: chloe 31.05.06, 20:26 klikam i klikam, wszystkie tabulatory i innej masci alty uskuteczniam i nic... Focha chcialam strzelic, ale nie "bendem" taka;-) sekrety - sekretami, dyktatura - dyktatura;-) nawet "ulubieniec" ogolo wypowiedzial: "Widzę siebie w roli dyktatora, pozytywnego dyktatora." (Andrzej Lepper) ide ryczec w kat, zeby nie powiedziec w kata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe 31.05.06, 20:40 ulinha, ja ci powiem jakiego mam na to truka, bo nie wiem inaczej. nie wiem, czy wchodze od przodu czy od tylu, ale wchodze. wiec jest tak. wez mysze i zaznacz cala linie (znaczy kropke, bo tytulu watku nie ma oraz autora). bedziesz to miala podswietlone. nastepnie w miare jednoczesnie wcisnij tab oraz enter. nie wiem w jakiej kolejnosci. sprobuj w kazdej. mi dziala. jesli nie zadziala, to juz nie wiem. ja to tak robie, z podswietlonym 'watkiem'. Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: chloe 31.05.06, 20:56 Tabulator zawsze mnie zrzuca do ponizszego watku.... moze to ma tak byc... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: chloe 31.05.06, 20:58 nie. jest moment, kiedy on jest na tym watku podswietlonym. tylko zrob to szybko, prawie jednoczesnie tab i enter. ale watek musisz podswietlic prawym klawiszem myszy. moze jak chloe bedzie rano, to napisze jak ona to robi. ale z tego co wiem, to wszyscy gadaja o tym tabie. ja samym tabem tez nie moglam. ale jak sobie podswietlam i wciskam tab enter, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 ula 31.05.06, 21:03 wymykam. lece sie kapac i robic sobie dobrze:) w razie co, wpadnij jutro, to ci ktos mandrzejniejsiejszy ode mnie pomoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: ula 31.05.06, 21:10 Ja tez na razie daje za wygrana;-) i tez wybieram zimny prysznic;-) niom i spacer, bo tylko teraz da sie normalnie oddychac bez skawaru ktory neka caly dzien;-) beijinhos grandes;-) Odpowiedz Link Zgłoś