Dodaj do ulubionych

Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 00:03
Chcę napisać Wam słowo o moim dla Was uwielbieniu , proszę podajcie maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marilyn Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 00:06
      Sa atrakcyjne, ale przed 30...
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 00:19
        Nie wiem czy sobie poradze. Podaj maila sprobuje napisac , moze to polubisz.
        • gu72 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? 24.10.01, 08:15
          po... też są i czują się niegorzej niż te przed:)
    • mag_nolia Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? 24.10.01, 08:18
      możesz opisać owe uwielbienie na forum
    • Gość: Lisel Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: 213.77.81.* 24.10.01, 08:39
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Chcę napisać Wam słowo o moim dla Was uwielbieniu , proszę podajcie maila.

Drogi Marku!
      W imieniu wszystkich niezmiernie uroczych kobiet po 30-tce prosze o napisanie
      slowa /a jeszcze lepiej wielu slow - gdyz przypyszczam ze w jednym nie da sie
      zamknac Twego bezsprzecznego do nas uwielbienia / wlasnie tutaj ,na forum
      publicznym aby moglo dotrzec do niezmierzenie wielkiego audytorium adresatek.
      Apel ten pisze wzruszona Twa bezinteresownoscia i w trosce o Twoj cenny czas
      ktorego mogloby Ci nie starczyc by przeslac odpowiedziec na wszystkie malie.
      Ze swej strony zapewniam wdziecznosc i pozostaję zobowiazana .
      UKp30
      ;))
    • kropka! Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? 24.10.01, 09:40
      oczywiście, że są, nawet dokładnie 30
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 11:58
        Jest slowo ktore wystarczy za wszystkie piekne slowa ;

K O C H A M W A S K O B I E T Y
        Uwielbiam patrzec jak sie poruszacie , patrzec na Wasze usta , zagladac w
        kaciki Waszych oczu , czuc Wasz zapach , calowac Wasze dlonie , wtulac sie w
        Wasze piersi , przesuwac reka po aksamicie Waszego ciala , sluchac Was i szeptac
        slowa uwielbienia , podawac Wam dlon i calowac , calowac i byc.
        • Gość: ola Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 12:45
          MY też Cię uwielbiamy,Marku!...
          • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.Ola IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:50
            Jestes kochana , ale Ty o tym juz wiesz.
        • Gość: kefir Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.gco.dialup.connect.net.au 27.10.01, 14:14
          Chyba CIE straszy. A moze naczytales sie Balzaka ?
          k.
          • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re . kefir IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:46
            Biedaku , gdyby nie mezczyzni mojego pokroju uwielbienia dla kobiet Balzak
            pisalby wylacznie o botanice . Wylecz swojego antykobiecego kaca duza dawka
            kefiru.
    • Gość: karina Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 14:58
      A może być urocza kobieta przed 30 - stką? :-)
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.karina IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:41
        Tak , urocze oczywiscie jednak na pelnie musza troszke poczekac i nic na to nie
        poradza , to natura .
        • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.karina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:47
          Ciekawe czy ja jestem urocza???
          • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.karina IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:48
            pozwole sobie na slowko do Ciebie .
            Dlaczego watpisz ?
            • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.karina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:13
              Nie watpie bo nie wiem co to znaczy byc urocza.:)
              • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:18
                Nie wiem , ale wierze , ze tak jest .
                • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:20
                  Skad ta niebywala wiara w moja urokliwosc??:)
                  • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:25
                    Jestem i odpowiadam .
                    Mam niezachwiana wiare w ... kobiete.
                    Chyba , ze jestes facetem z pseudo samanta.Wtedy istnieje obawa , ze nie
                    rozumiesz moich slow z poprzednich wypowiedzi , ale nie przejmuj sie zbytnio ,u
                    faceta to normalne - to nie puszka z piwem.
                    • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:33
                      jednego jestem pewna-jestem kobieta:) No dobrze ,wychodzi ze jestem urocza ,po
                      30 -ce...co dalej Marku?:)
                      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:49
                        Hmmm, musze chwile pomyslec .
                        Moze spotkamy sie na czacie , albo maile?
                        marekww@poczta.gazeta.pl
                        Dobranoc.
                        • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 10:36
                          Chwilunia...ja jestem urocza a Ty? ;))) Nic o Tobie nie wiem ...Tak w ciemno i
                          juz maile?Moze przybliz swoja postac?;))))
                          • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:40
                            Bardzo duzo o sobie napisalem , przeczytaj albo ryzykuj . Czekam
                            marekww@poczta.gazeta.pl
                            • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:06
                              Nic z tego sloneczko!To Ty chciales pisac o swoim uwielbieniu i prosiles o
                              podanie maila .;)))) samanta1@poczta.gazeta.pl
                              Ps.lojalnie uprzedzam ze jesli to jakies swinstwa to zniszcze Cie robaczku!:)
                              • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:19
                                Nie jestem robaczkiem , robaczki nie kochaja kobiet , one pasozytuja .
                                Interesuje mnie powazna korespondencja , powazny kontakt .
                                Zegnaj Samanto .
                                M
                                • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re.samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:08
                                  ja rowniez.:))
        • Gość: karina Do Marka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 21:54
          No, no. Jakie wymagania. Naprawdę nie wystarczy tylko to, że jestem urocza? :-(

Buziaki, karina
          • Gość: Marek Re: Do Marka re Krina IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 22:20
            Czasami tak. Te buziaki , sprobuje je zbierac ...
            • Gość: karina Do Marka IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:07
              Czasami? Nie dostaniesz juz buziaków - co bys zrobiłz taką UROCZĄ kolekcja?
              karina
    • Gość: ???? Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 12:52
      Pewnie, że są i po 40-stce, tylko wina czasem brak ...
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 12:54
        Wino mam .
        • Gość: niunia Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re???? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 12:55
          jakie???
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:04
        Otwieram butelke i bede sam . Prosze odezwij sie ????.
    • Gość: ???? Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:03
      A nie lepiej tak jak poniżej:

"Byś mi zastapiła stare wino,
      Musisz być bardzo młoda, dziewczyno".

Uwierz, to lepsze
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:07
        OJ nie zawsze . Jesli przeczytasz moj watek domyslisz sie ,ze nie starych win i
        starych dziewczyn , sa dojrzale .
    • Gość: ???? Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 13:25
      Miłość sączymy jak stuletnie wino,
      Tym delikatniej, im z młodszą dziewczyną (kobietą)

P.S.: odrazu prostuję: nie chodzi tu o nastolatki
      • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:59
        Tak , to mnie uspokoilo .Zgadzam sie.
        • Gość: ???? Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 14:04
          Uff, no to spadam, mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las ...
          • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:41
            Nie bardzo Cie rozumiem , czym sie martwisz ?
            Jestes nauczycielka czy aniolem ?
            Jestes dosc tajemnicza ,
            czekam na maila - rozwin mysl.
            • Gość: ???? Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 15:13
              Ciebie już totalnie pokręciło, za długo siedzisz przed monitorem !

A ztymi mailami to masz jakąś wysypkę czy uczulenie ???
              • Gość: Marek Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 15:55
                Po co bierzesz udzial w tej rozmowie ?
                Zachowujesz sie jak policjantka. Jesli masz cos przeciwko takim facetom jak
                ja , lub wszystkim facetom to poprostu pomijaj ten watek . Nie wpadaj w
                histerie ,a
                poza tym czyzbym Cie czyms obrazil , ze rewanzujesz mi sie w ten sposob ?
                Zegnaj znaku zapytania i raczej nie wracaj , napewno znajdziesz interesujacy
                Cie temat na tym forum , tylko nie przesadzaj z pouczeniami , nie wszyscy lubia
                koszary i mundury , dyscypline i asceze.
                • Gość: rasputin Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.sympatico.ca 28.10.01, 19:32
                  co do samanty1 to ona ma nieograniczna wiedze i zdolnaosci, i ma bardzo duzo
                  czsu. na kazdym forum ma cos do powiedzenia i skrytykowania, tz. gotuje
                  najlepsze pierogi, wie wszystko o seksie, wyczuje kretacza czy kretaczke nawet
                  przes internet, misamowite, jak ona znajdzie jeszcze czas na to gotowanie, i
                  seks. Chyba on jest ta kretaczka, ktora chowa sie na net, bo tak chyba nikt sie
                  z nia nie chce zadawac. nalezy ja zbojkotowac i nie odpisywac na jej glupoty
                  • Gość: samanta1 Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: 213.76.59.* 28.10.01, 19:37
                    czy my sie znamy? czyzbym Cie kiedys obrazila bo Ty to w tej chwili robisz i
                    nie wiem dlaczego?
                    • Gość: ! Re: Czy są tu urocze kobiety po 30 tce ?re ???? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:41
                      A widzisz, jak to nieładnie skakac z kwiatka na kwiatek :)))
                      Masz nauczkę - wracaj do swojego kącika, tz.wątku.
                  • Gość: ! Ty rasputin IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:40
                    Pokręciło Ciebie, czy co - co się Jej czepiasz ?
                    powysyłaj sobie lepiej maile do Autora wątka albo do innych

dżentelmen
                    • Gość: kitek Re: Ty rasputin IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 19:43
                      pisze sie gentleman
                    • Gość: Marek Re: Ty rasputin IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:45
                      Kochani , zywo dyskutujecie , ale prosze Was zejdzcie z mojego watku .
                      To temat skierowany do kobiet , a z Samanta juz sie rozstalismy i powodzenia.
                      • Gość: ! Re: Ty rasputin IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 19:54
                        Masz rację, spadam
                        • Gość: Marek Re: Ty rasputin IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:59
                          Dzieki " !"
    • Gość: Marek ZAMYKAM MOJ WATEK i dziekuje wszystkim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:24
      Sa i ze mna koresponduja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka