Gość: fikuska IP: *.devs.futuro.pl 17.01.03, 19:23 kijana widzialas go na zywo ? bo tak nie chcialas zeby do ciebie przyjechal strasznie wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_messja Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 17.01.03, 21:26 jakas tygrysica go wymaltretowała, okrutnie był zmechrany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA IP: *.devs.futuro.pl 17.01.03, 21:36 ale fizycznie czy psychicznie zmechrany? Odpowiedz Link Zgłoś
_messja Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 17.01.03, 21:40 jedno i drugie, ale drugie bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 22:41 Tygrys nie człowiek, na serio! Odpowiedz Link Zgłoś
_messja Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 18.01.03, 16:05 a co Ty tam wiesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 20.01.03, 08:49 fikuska co to ma kurna znaczyć ten wątek!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 12:28 nie wiem,wypadek przy pracy? zbieranie danych wtornych? jest jakies latwiejsze pytanie w tym quizie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pewnie widzial... 20.01.03, 12:46 ale ci co widzieli juz od dawna gryza ziemie od spodu... Tiger wiesz ze Cie lubie, a to ze tak pisze... hm... licze na to ze sie pani fikuska zniecheci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: pewnie widzial... 20.01.03, 13:44 łatwiejsze??? chyba prostszego nie ma!! nie wiem Szaki,..coś mi ona wygląda na twardom sztuke!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 20.01.03, 14:46 to i dobrze, ze twarda:)) moze Wam cos z tego wyjdzie, bo Ty mnieciutki i gietki jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: pewnie widzial... 20.01.03, 14:50 Szaki ja nic nie powiem, ja Cie poprostu zabije jak bede w Wawce!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 20.01.03, 14:55 mam sie juz klasc, zebys sie nie zmachal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 21.01.03, 09:04 na obie łopatki polozysz? obiecujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: pewnie widzial... 21.01.03, 09:09 na obie! i nawet na oba pośladki!:),..obiecuje!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 21.01.03, 09:25 hm, ja widze, ze masz plan opracowany, masz jakies wymagania wzgledem mojego ubioru? bo jesli nie, to ja naloze worek parciany i sznur na szyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 21.01.03, 09:35 co to jest "dowolny"? tzn ze majtki supermena, skrzydla batmana i maska spajdermana tez moga byc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 21.01.03, 10:12 to ja sie owine lepem na muchy do ktorego przykleje pinezki, ostrym koncem na zewnatrz...:))) bedzie ostro.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: pewnie widzial... 21.01.03, 10:30 a rób co chcesz!!:)) ja popieram w całej rozciągłości!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pewnie widzial... 21.01.03, 10:44 oki, tylko uwazaj zeby ta rozciaglosc byla z daleka, bo powietrze z Ciebie zejdzie przez ten dziurki od pinezek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA IP: *.devs.futuro.pl 21.01.03, 10:35 chcialam wybadac z iloma z forum juz sie umowiles...tygrysie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 21.01.03, 10:40 a po co badac? nie prosciej spytac? ps. ze wszystkimi, z niektorymi nawet pare razy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 21.01.03, 10:43 Szaki ja Cie na serio zaraz prasne!!:)) to zależy co masz na myśli przez "umówienie sie", bo jeżeli na piwko w celach wyłącznie towarzyskich to z kilkoma osobami... ..np z ta tutaj obecną Szakarią!!!:) ..urocza z niej osóbka!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA IP: *.devs.futuro.pl 21.01.03, 10:50 no to ja zostawie Playboya forumowego Saggarze Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 21.01.03, 10:56 Tiger prasnac to mozesz, grzywka o parapet:)) Fikuska a co ja moglabym z nim zrobic? on na moj widok zasypia jak niemowle, nawet mu sie z ust ulewa:))bierz go kochana, i zrob z niego mezczyzne... hehehehe dobra Tiger, wiem, ide sobie kupic trumienke...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 21.01.03, 10:56 twoja sprawa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 10:58 kup se te trumienke i to kurewnie szybkoo babo!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 11:27 niewiem czy maja model odpowiedni na skladzie bo to ma byc z atlasowa kolderka i podusia, klimatyzacja i mlody chlopiec jako przekaska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 11:40 bier pierwszą lepszą bo bedziesz pod drzewem lezeć jak antychryst jaki!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 11:47 eee, wypchaj sie! jak mam sobie mieszkanie na zycie pozagrobowe wybierac to wybrzydzac bede... mlody chlopczyk i to umiesniony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 12:13 a co ja kurna robie? tylko bryndza, malo jest umiesnionych dziewicow na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 12:14 to se wychoduj kuźwa!!!!! wszystko mam Ci mówić!!!!???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 12:36 wychoduj, wychoduj!!! najpierw to trzeba material podstawowy na tego mlodego dziewica znalezc, a z tym problem ze hoho:)) Ty, jaki slub? ja nie kumam?nienawisc? przeca my sie kochamy jak te glabeczki, z dziubka do dziubka ziarenka sobie podajemy, Ty mi grzebniesz lapka robaka, ja Tobie glizdeczke... az do zemdlenia slodko jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szakaria!!!!!!!!!!!! 22.01.03, 08:28 ale ja glizd nie jadam!!!, tylo młode antylopki!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Tu sie chyba kurna jakis slub szykuje... IP: *.devs.futuro.pl 21.01.03, 12:22 od nienawisci do milosci Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tu sie chyba kurna jakis slub szykuje... 21.01.03, 12:29 spoko spoko dziewczynko! nic siem nie szykuje!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 08:54 przestaniesz wcinac mlode antylopki, ja Ci grzebne pare robali a moze nawet sie jakowac biala glizda znajdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 08:55 o nie!!!!!! wszystko tylko nie zmiana diety!!!! ..to by mnie zabiło!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 08:59 wolisz suchy chlebek i wode? na Twoim miejscu wybralalabym robaki... takie tlusciuchne, mieciutkie robalki... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 09:30 eeee tam! wole chude , dietetyczne antylopki!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 10:49 aha, wersja light?:)) nic z tego!! przechodzisz na wegetarinaizm! trawka, pedy, korzonki i takie tam... robaki na deser!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czas na zmiane diety, Tiger 22.01.03, 10:56 nigdy!!!!!! prędzej bym se dał dzwonka udupić!!!! (którego zresztą wg. Ciebie nie mam)hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Jadlospis a'la szaki 22.01.03, 11:04 znaczy sie mjenu dla Ciebie:) sniadanie: trawa w porannej rosie przyprawiona krowim łajnem obiad: 2 dzdzownice (25 cm kazda) w sosie wlasnym, salatka z korzonkow, pedow. kolacja: przecier z komara doprawiony zabim skrzekiem błon apetit, mesju Tigr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nosz ... Twoja maać!!!!!!! 22.01.03, 11:07 tak to Ty mięśniaka nie wychodujesz ino zdechlaka jakiego co go bedziesz potem musiała na plerach do sracza nosić babo!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nosz ... Twoja maać!!!!!!! 22.01.03, 11:27 a po cholere mi miesniak?! ja chce myslacego faceta a nie wklad do lozka!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nosz ... Twoja maać!!!!!!! 22.01.03, 11:39 ino cieawe co on Ci w mikrooszpaarke włoży taki zdechlak??? chyba swój wielgachny mózg!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nosz ... Twoja maać!!!!!!! 22.01.03, 11:50 wazne, ze bedzie mial co wlozyc, chociazby ten mozg, z Toba moglabym miec problem, nie wiem czy masz czyste nogi:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nosz ... Twoja maać!!!!!!! 22.01.03, 12:29 to bedziesz miała z nim dziecko mózgowca!:)hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara DZIECKO???!!!! 22.01.03, 13:45 ja w roli mamci.... tja, juz to widze..... ja z wozeczkiem... zmieniajaca pieluszki, wstajaca w nocy w kwestii karmienia... a wypchaj sie, zapchlencu!!! nie bedzie dziecka, ide sie podwiazac, nie bede swiata swoja mniejsza kopia katowac! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 13:48 nie bój żaby!! jako dzieciak mózgowca będzie sie od urodzenia załatwiało w toalecie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 13:59 tak uwazasz? hm... to moze przy okazji by sie to dziecko samo zrobilo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 14:05 no tego to nie wiem, chyba jednak musiałby Ci ten mózg włożyć!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 14:30 tez sie obawiam ze bez tego to sie nie da..;)) hehehe, panienki od podrecznika sexu strasznie sie uniosly, zupelnie bez powodu:))))szuje z nas i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 14:33 ło co???? zaproponowaliśmy im ino pare fajnych książek!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DZIECKO???!!!! 22.01.03, 14:51 ales sie popisal z tymi magaimi sexu... juz to widze, siedzi Tiger pod choinka i sie seksi, hehehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 22.01.03, 11:10 TYYYYYYYYY.. Fikuska, mowilam cosik: rece precz od Tygryska, no!.. bo Cie miotla pogonie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Czy ktos widzial Tygrysa na zywo?? KIJANA 22.01.03, 11:13 kurna widze że za mnom babska armia stoi!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś