r.kruger 07.06.06, 16:01 mazury.wieje wiatr.zasmarkani ale szczęśliwi. głaskałam jelenia ! i to nie byle jakiego, ale jelenia świętego Huberta ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:06 juuupiiiii! bawcie sie dobrze. ps. a co to jelen huberta? bo mi sie skojarzylo...hm...mi sie skojarzylo...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:06 O, super, dziękujemy za info. A skąd Wy tam neta wytrzasnęli, he??? Jeleń Huberta, to ho ho, niebyle co :DDD Pogoda ma się popawić w łykend, może wam samrki przejda :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:18 jako ze krugery na wakacjach, wytlumacz glabowi co to jelen huberta jest? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:20 Pojęcia nie mam :)) Tak se napisałam, że hoho :PPP Idę pogooglować w tym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:24 dobra, to idz ty. ja mam od pyty roboty:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:27 A dalej nie wiem. Przez to wszystko znalazłam świenego fotologa i wsiakłam. I jeszcze znalazłam bloga o chomiku Ryszardzie - świetny pomysł może Leosiowi założe :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:54 chloe30 napisała: > I jeszcze znalazłam bloga o chomiku Ryszardzie - świetny pomysł może Leosiowi > założe :PPPPP tiiaaaaa, to rzeczywiscie swietny pomysl;) tym bardziej, ze kroliki, podobnie jak chomiki prowadza niezwykle awanturniczy tryb zycia. bedzie o czym czytac;) eh... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 17:05 Będzie dużo zdjęc na ten przykład, dokładne opisy co jadł, jak jadł, gdzie zostawił bobki wraz z mapką i dokumentacja fotograficzną - no bajka blog będzie :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:28 To BARDZO rzadka "marka" jelenia :); chyba kilkaset u nas mieszka... jeśli to o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 16:21 Bardzo wam zazdroszczę! Bawcie się suuuuuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 18:08 ech... to pewnie byliście w parku dzikich zwierząt... a jak macie okazję zajrzyjcie do Galindii... ja tam byłam po sezonie ale coś niesamowitego... warto zobaczyć!!! www.galindia.com.pl/gosciniec.html Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: krugery na wakacjach 07.06.06, 18:48 fajnie tam! malo zawrotu glowy nie dostalam, jak zdjecia zaczelam ogladac a one wszystkie naokolo lataly!:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: krugery na wakacjach 09.06.06, 13:32 jeleń Huberta - jest ich około 200 sztuk a rozmnażają się w parku dzikich zwierząt na mazurach-to taki eko sukcesik Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: krugery na wakacjach 09.06.06, 13:34 A mistrzostwa zamierzacie oglądać?? Wieje nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: krugery na wakacjach 12.06.06, 23:37 ładna pogoda się zrobiła w dniu wyjazdu (grr) więc zamiast jechać do domu zajechaliśmy na ziemię Elbląską i nad zalew wiślany ale dziś już w domu, na działeczce grill Odpowiedz Link Zgłoś