zettrzy 14.06.06, 04:12 to taki ktory podczas rozmowy patrzy na buty nie swoje a rozmowcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusia-c Re: informatyk ekstrowertyczny 29.06.06, 19:49 zettrzy napisała: > to taki ktory podczas rozmowy patrzy na buty nie swoje a rozmowcy dlaczego? nie zrozumialm.. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: informatyk ekstrowertyczny 30.06.06, 05:42 bo informatyk z natury jest introwertyczny i dlatego podczas rozmowy patrzy sobie na buty ekstrowertyczny zas patrzy na buty rozmowcy (koledzy w pracy umieraja ze smiechu jak im to powtarzam, ale wytykaja ze zart jest seksistowski bo powinno byc "informatyk lub informatyczka") Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: informatyk ekstrowertyczny 30.06.06, 10:22 szczerze mówiąc nie mogłem załapać gdyż większosc informatyków jakich znam (a i sam jestem informatykiem) to raczej nie są jednostki "asocjalne" może żytjemy we własnym świecie i trudno nas zrozumiec ale znam raptem 2 których nikt nie lubi i z którymi sie nie mozna dogadać, reszta to "imprezowe" chłopaki i dziewczyny(!) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: informatyk ekstrowertyczny 01.07.06, 20:39 to jest zart o stereotypach a nie o informatykach Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: informatyk ekstrowertyczny 16.07.06, 22:26 no i właśnie dlatego nie zakumałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: informatyk ekstrowertyczny 17.07.06, 04:36 takie drugie dno informatyk powinien byc dobry w te klocki, jednakowoz! Odpowiedz Link Zgłoś
alusia-c Re: informatyk ekstrowertyczny 02.07.06, 21:03 nie znam informatykow..takze nie mam pojecia jak to z nimi jest.. slyszalam tylko to..i ..owo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: informatyk ekstrowertyczny 03.07.06, 00:28 no wlasnie "informatyk ekstrowertyczny" opisuje owo Odpowiedz Link Zgłoś