Gość: tiktikti IP: *.olsza.krakow.pl 25.10.01, 17:12 jaki by nie byl, trzeba go bedzie chyba wkrotce przestawic. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: ZEGAR ZEGAR ZEGAR IP: *.chello.pl 25.10.01, 17:47 hohoh "tiki-tiki" pokiadacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: ZEGAR ZEGAR ZEGAR IP: *.pl 25.10.01, 17:52 Gość portalu: czeko napisał(a): > hohoh "tiki-tiki" pokiadacie? :) a ja to już chyba tępa jestem i taka prosta, bo nie wiem, w jakim to języku.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ZEGAR ZEGAR do deski 25.10.01, 17:55 Ja tez nie wiem desko droga, ale brzmi pieknie. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ZEGAR ZEGAR do deski IP: *.chello.pl 25.10.01, 17:57 a to nie jakieś narzecze południowej półkuli? to eliminuje troszke języków z tej północnej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: ZEGAR ZEGAR od deski do deski IP: *.pl 25.10.01, 18:00 tak jak myślałam, nie znam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiktikti Re: ZEGAR ZEGAR jesli IP: *.olsza.krakow.pl 25.10.01, 18:10 no jesli stanal, to czy moglby mi ktos go dzis przestawic. Albo chociaz troche posunac w dowolnym jezyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ZEGAR ZEGAR jesli IP: *.chello.pl 25.10.01, 18:16 suahili? może być???? :) Innego nie znam....w klawiaturkę tłumacz stuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ZEGAR ZEGAR jesli czeko 25.10.01, 18:20 Slysze. Stuka i nie czeko... A czy on aby nie stuka obcasikami? I dlaczego rytmicznie uderzaja w blacik obydwa? I ma czeko...ladowa skorke? To i jezyk do wybaczenia... Pozdrawiam was parzystych i zrytmizowanych krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: ZEGAR ZEGAR jesli czeko IP: *.chello.pl 25.10.01, 18:25 hem hem....jakieś sugestje co do dzikich tańców na blaciku biurka.....??? z tłumaczem jeszcze nie jesteśmy tak blisko :). Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ZEGAR ZEGAR jesli czeko 25.10.01, 18:27 Za to ja juz nie bede Panstwu przeszkadzal... znikam i potlumaczcie sobie co dusza zapragnie... krm Odpowiedz Link Zgłoś