randia_ 24.01.03, 11:22 Źle się czuję, w nocy miałam chyba ze 40 stopni gorączki....Teraz mam 38,8... To juz chyba koniec...:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha_ Re: Umieram........... IP: *.chello.pl 24.01.03, 11:37 nie umieraj, jak mozesz polez w lozku i sie wygrzej. wez kupe lekarstw i spij duzo. trzymam kciuki za ozdrowienie, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Umieram........... 24.01.03, 11:41 Trzymaj się! na przyjemności trzeba sobie najpierw zasłużyć... buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Umieram........... 24.01.03, 11:55 Nie mogę!!! A napewno by się przydało... A niby jaka to przyjemność??? Brak snu, gorączka i dreszcze... gdybym mogło to bym w płaszczu spała!!! Jednak umieram...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
lebiodka Re: Umieram........... 24.01.03, 12:05 po prostu zbij gorączkę apap, codipar czy coś takiego temp. do 38 jest już bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Umieram........... 24.01.03, 12:27 niuch niuch ...niuch niuch....wyniuchałem Cię randyjko:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Umieram........... 24.01.03, 12:45 Mogę Ci podać domowy środek pomocniczy, jedno żółtko utrzyj z cukrem jak kogel mogel , dodaj 2-3 łyżeczki spirytusu i smacznego, nie tylko że dobre ale po tym to się wypocisz i powinno ulżyć. Ale musi byś spirytus. Mawyr <o> M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Nie wiesz co to przyjemność? 24.01.03, 13:03 Słońce! tłumaczę.... bo nie zrozumiałaś... (i wcale się nie dziwię, biorąc pod uwagę Twój stan...) PRZYJEMNOŚCIĄ - jest ZEJŚCIE z tego świata!!! a Ty myślałaś, że sobie ot po prostu zachorujesz i szybciuchno zejdziesz... aaaaa tu nie ma tak dobrze! najpierw musisz się trochę pomęczyć, zeby zasłużyć na przyjemność... ;)))) Marsz pod kołdrę wiesz co i wiesz w co... i nie wyłazić!!! nie martwiaj... jutro będzie lepiej... cmmmoooooookkkkkkkk dla ochłody... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Nie wiesz co to przyjemność? 24.01.03, 13:37 Siostra uważaj bo teraz panuje grypa zołądkowa, moje dziecie niestety też padnięte z gorączką:( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Naprawde nie jest dobrze... 24.01.03, 13:45 Siostra masz racje, bo i z brzuszkiem cos jest nie tak...:((( Szaraczku, jako zwłoki ?? Mam nadzieję, że nie...:) Szaki, poprostu nie mogłam się powstrzymać....:)) Silvi, dzięki wielkie, już rozumiem, albo chyba rozumiem, albo jakoś tak..... Mawyrku, słyszałam, że spirytusem się powinnam natrzeć, ale żeby z jajkami, utarte, to nie.... warto spróbować.... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Naprawde nie jest dobrze... 24.01.03, 14:02 a może byś tak do lekarza poszła co? po jakieś silniejsze specjały? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Umarlas????........... 24.01.03, 15:00 jest styczen, wyprzedaze sie zaczely, nawet do 50% redukcji....moze i zaklady pogrzebowe tez to organizuja.......jesli teraz umrzesz masz okazje pewnie skorzystac z takiej promocji i obsluge pogrzebowa 50% taniej.....no randja, ja to bym sie na twoim miejscu nie zastanawiala tylko od razu kopla w kalendarz....... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Umarlas????........... 24.01.03, 18:04 hehehe, i jak samopoczucie? mam nadzieje, ze nie wysciubiasz nosa spod koldry :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Umarlas????........... 24.01.03, 18:08 etam......przeciez nie od dzis wiadomo ze wszelkie choroby to najlepiej ziemia wyciaga........ Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Umarlas????........... 24.01.03, 18:11 :)))))))))) tylko niech Randia tego nie czyta ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Umarlas????........... 24.01.03, 18:23 co nie czyta, co nie czyta....... ma dziewczyna okazje byc ubrana w firmowe ciuchy do trumny kupione po atrakcyjnych cenach 50% taniej, to niech nie marudzi i umiera szybciej......bo potem bedzie ja trzeba w firmowe ciuchy z lumpeksu ubierac, coby sie nie krzywila za bardzo w kosciele......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Umieram........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 18:17 na grype najlepszy dla kobiety rukjanek, a na bóle brzuszka ziarenko pieprzu :) randia_ napisała: > Źle się czuję, w nocy miałam chyba ze 40 stopni gorączki....Teraz mam 38,8... > To juz chyba koniec...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty czemu incognito............. 24.01.03, 18:22 w babolinkowego doktorka, sie bawisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ja.............,? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 18:42 bo znachorów od miłości i grypy babolinki zazwyczaj tępią, albo konsumują :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Dementi!!!!!!!!!! 24.01.03, 19:29 Pragnę zdementować plotkę, jakobym sie już do grobu kładła!!! To, że mieszkam w podliżu, cmentarnej kaplicy jeszcze nic nie znaczy... Już się czuję lepiej, gorączka ciut minęła, więc chyba żyć będę.... Niestety Only się nie myliła, zasugerowali mi 50% znizkę pogrzebową, na miejsce nawet(które zapobiegliwie wykupiłam,w chwili desperacji), ale skoro przeżyłam, nie skorzystam.... Dlatego rozpisuję przetarg na miejscówkę... Kto chętny, ten proszę propozycję składać...!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Dementi!!!!!!!!!! 24.01.03, 19:38 czyli ze stracilas okazje jednym slowem na umieszczenie na tablicy grobowej tej samej daty zejscia co ten ladny pan z telewizji co sie zabil lancia jadac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dementi!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 24.01.03, 19:39 Złego diabli nie biorą,a takich narzekających jeszcze mniej.Moja babcia umierała codziennie,mając nei doczekać dnia następnego.No i biedna,zmarła naturalnie.W wieku lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Dementi!!!!!!!!!! 24.01.03, 20:03 No i pięknie!! Najchętniej byście mnie pochowali, a niech to.... Ale nie zrobię wam tej przyjemności..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Dementi!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.03, 21:11 jakbys sie jednak zdecydowala, to daj znac jaki wieniec chcesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Dementi!!!!!!!!!! 24.01.03, 21:15 I ty Brutusie przeciwko mnie ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Dementi!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.03, 21:34 gdybym byla zlosliwa bez pytania przynioslabym kaktus ;))) a tak naprawde zdrowka zycze i cmoki na polepszenie posylam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Witam Warszawke..... 24.01.03, 21:43 .........na początku chciałem gorrrrrrrrrrrąco (tak że 40 stopni ;) )pozdrowić: randię, iwusię, czorta, saqqare, gorącą kicię hehehehe, gruszka no i silvii.......mam nadzieje że wszystko dobrze napisałem a za ewentualne pomyłki przepraszam..... ZAKOCHAŁEM SIĘ.......jak już to napisałem w ELICIE.......na zabój w ....................Warszawie? i chiba z wzajemnością........ cio wy na to?????????????????????? W każdym razie wrócę tu.......bo przykro mi że muszę już jechać.......i zostawić swoje "serduszko".......;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Witam Warszawke..... IP: *.arcor-ip.net 25.01.03, 01:20 Szkodnik,nie ma sprawy z tą twoją miłością.Tylko ciekawe co powiesz,jak dostaniesz po ryju na Kijowskiej,okradną cię z portfela na Brzeskiej,na Ząbkowskiej zabiorą ci buta a na Zielenieckiej następnego,a potem tuż przed Poniatoszczakiem zaatakuje cię nosorożec co spierdolił akurat z zoo,bo strażnicy się najebali i pootwierali dla fantazji wszystkie klatki ze zwierzakami.W wyniku czego będziesz zmuszony do skakania do Wisełki i dopłyniesz z prądem niechcący w okolice PWPW;której ochrona uzna cię za terrorystę z Al Kaidy,otwierając ogień bez ostrżenia i wrzeszcząc:To ten kurwa Bin Laden-będą cię gonić aż do dworca centralnego,często zmieniając przy tym magazynki. A na centralnym ostatkiem sił wpadniesz do pierwszego ruszającego z dworca pociągu,niestety,będzie to pociąg w kierunku Terespola i granicy na Bugu,a rekieterzy,jadący też tym pociągiem,zajmą się troskliwie gadżetami,co ci przez zupełny przypadek pozostały w kieszeni. Zaprawdę,Warszawa da się lubić! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Leziak..... 25.01.03, 13:27 Czy mówiłam ci ostatnio, że cie kocham??? :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziak!!!!!!!!!!!!!!!..... 25.01.03, 14:52 hahahahahhahahaha rodowity warszawiak wypisz wymaluj, Leziu to było boskie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziak!!!!!!!!!!!!!!!..... IP: *.arcor-ip.net 25.01.03, 17:59 Radyjko,nie mówiłaś mi ostatnio że mnie kochasz ale i to wyznanie przyjmuję jako bardzo miłe dla duszy i pochlebiające męskiemu ego,hehe. Iwucha.no coś trzeba przecież w tej Wawce robić,a jak Szkodnik koniecznie się tak uparł,żeby ją kochać,to za parę groszy mogę mu podać jeszcze parę tips w celu totalnego nie nudzenia się w Wawce... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Leżak!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.03, 07:51 Gość portalu: leziox napisał(a): > Radyjko,nie mówiłaś mi ostatnio że mnie kochasz ale i to wyznanie przyjmuję > jako bardzo miłe dla duszy i pochlebiające męskiemu ego,hehe. > Iwucha.no coś trzeba przecież w tej Wawce robić,a jak Szkodnik koniecznie się > tak uparł,żeby ją kochać,to za parę groszy mogę mu podać jeszcze parę tips w > celu totalnego nie nudzenia się w Wawce... Te Leżak - możesz mi sprzedać parę tips.......bo podejrzewam że potrzebujesz drobnych, żeby cię mieli z czego okraść..... ........a o nudzeniu sie mowy nie było.......miałem bardzo miłe towarzystwo....... .....a jeśli chciałeś mnie przestraszyć lub zrazić - to zły adres.....:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Witam Warszawke..... 25.01.03, 19:06 szkodnik1 napisał: > .........na początku chciałem gorrrrrrrrrrrąco (tak że 40 stopni ;) ) pozdrowić: > randię, iwusię, czorta, saqqare, gorącą kicię hehehehe, gruszka no i > silvii.......mam nadzieje że wszystko dobrze napisałem a za ewentualne pomyłki > przepraszam..... > ZAKOCHAŁEM SIĘ.......jak już to napisałem w ELICIE.......na zabój > w ....................Warszawie? i chiba z wzajemnością........ > cio wy na to?????????????????????? > W każdym razie wrócę tu.......bo przykro mi że muszę już jechać.......i > zostawić swoje "serduszko".......;)))))))))))))))))))) a ja pozdrawiam tomka, piotrka ........ i oczywiscie siebie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś