Dodaj do ulubionych

Ile ja bym dała

22.06.06, 15:17
...żeby miec figure tej pani ze zdjcia po prawej...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3433190.html
normalnei możecie się śiać że jestem głupia albo próżna, ale takie nogi i
płaski brzuch to moje marzenie...

A rzeczywistośc jest taka, że nadal mam 164 cm wzrostu i pięć kilo
nadwyżki :PPP
Porozmawiajmy
Leos
Obserwuj wątek
    • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:24
      chloe, kochana, nie grzesz... pięć kilo to naprawdę nic... :) ech, z babami;)
      • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:26
        Ale ja juz rok walczę z tymi kilami i nic.... dupa jak szafa trzydrzwiowa...
      • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:26
        No a ja mam 160 cm w kapeluszu i żadna dieta już tego nie zmieni;)PPP
        • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:28
          Acha, Chloe, naprawde, nie ma się co tak ekscytować tą chudością, wierz mi,
          wielu jest takich którym jako chudym żyje się niedobrze, ehhh znowu sie
          powtarzam...stara rura sie ze mnie robi....
        • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:29
          mami, łączę się z Tobą w centymetrach;) więc niech nam chloe, wysoka baba, nie
          zawraca dupy... jak szafa, tere fere, pięć kilo nie daje szafy;) a rozwiązanie
          jest proste, chloe, poradzić mogę, jak chcesz;)
          • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:30
            Hydra - poradzisz mi najlepszą dietę świata "Nie żryj tyle"????
            • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:30
              prorok?!;););)
              • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:31
                A ja nie jem dużo.
                Np; dzisiaj jest czwarty dzień kiedy zjem tylko mały obiad.
                Ale ja chlam piwsko :PPP
              • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:31
                oprócz NŻT, polecam wyeliminować jedynie chleb, słodycze i alkohol, sałaty z
                mięsem i nabiałem wpieprzać ile wlezie, działa, zapewniam:) i nie chodzisz
                głodna;) aha, i oczywiście non kartoflen und kluskis;)
                • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:32
                  a jeden mały obiad to wcale niedobrze!
                  należy jeść kilka posiłków dziennie, bo jak jesz jeden, to organizm zaczyna
                  chomikować i nie chudniesz wcale, gupia Ty;)
                • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:35
                  A można Chloe zapytać ile to jest według Ciebie idealnie (odejmując to 5). Bo
                  jak wiadomo ile bab tyle opinii, bo ja np. dobijam do 50 (udało mi się przytyć
                  2 kilo ostatnio! jupi!)i uważam że jeszcze tak z 5 by mi się przydało. Tyle że
                  wydaje mi się że to nie o wagę tak do końca chodzi. Utyje mi brzuch, może
                  trochę ramiona. Biustu i doopy krągłej od tych 5 kilo nie dostanę. No ale cóż,
                  taka niektórym się podobam:)
                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:36
                    No więc ja chce ważyć tyle ile całe zycie - 48, 49 kilo. W tej chwili jest 54 i
                    cierpię :((
                    • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:37
                      a idźcie w cholerę... nie gadam z anorektyczkami!:)
                    • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:41
                      goopia
                      pewnie wtedy byłas chuda a teraz wyglądasz lepiej, zdrowiej, bardziej kobieco
                      po prostu.
                      • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:42
                        święte słowa, mami, święte słowa... ona jest goopia i już;) matko bosko, baby,
                        baby...;)
                        • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:44
                          chytra_hydra napisała:

> święte słowa, mami, święte słowa... ona jest goopia i już;) matko bosko,
                          baby,
                          > baby...;)

NIe gadam z Wami!!!!!!!
                          :P
                • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:38
                  chytra_hydra napisała:

> oprócz NŻT, polecam wyeliminować jedynie chleb,
                  buuuuu :(((
                  słodycze
                  nie jadam wcale
                  i alkohol,
                  a piwo to alkohol???????????????? :P
                  sałaty z
                  > mięsem i nabiałem wpieprzać ile wlezie, działa, zapewniam:) i nie chodzisz
                  > głodna;)
                  no może być :)
                  aha, i oczywiście non kartoflen und kluskis;)
                  O boszsz, nie dam rady, nie dam rady...
                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:40
                    i nie masz po co dawać rady, tyczko chuda Ty! po co ja Ci w ogóle napisałam, co
                    robić?... należałoby Cię jeszcze dokarmić, w mordę jeża...;)
                    • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:42
                      Nie nie nie!!! Ja chce być chuuuuudaaaa!!!
                      No i moje stosy ciuchów w rozmiarze 34 leżą i żółnką :(((

A poza tym - nawet ja jednego roku ważyłam 45 to TAKICH nóg to ja nie miałam...
                      • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:43
                        Ale jakich Chloe? Tej baby ze zdjęcia? Toż ona pewnie ma za 180 cm. Z resztą o
                        czym mowa wogole....jezu...
                    • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:42
                      własnie, jestem za:)
                      • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:44
                        ja cię walnę zaraz i to zdrowo... rozmiar 34 przy 164 wzrostu, a idź się puknij
                        w łeb! ech... będę płakać...........:(
                        • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:45
                          sobie po prostu reklamę robi, maupa jedna... moim osobistym kosztem! moim!;)
                        • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:46
                          własnie, bez przegięc Chloe, 34 to nawet ja mam za ciasne, niektóre wprawdzie,
                          ale mam:) gdzie jest Conejito? ona też przeciez z tych szczupławych, ale
                          rozsądnych przeciez....
                          • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:49
                            Czy ja mam sfotografowac metki moich obecnie bezużytecznych ciuchów???
                            A nie robię reklamy bo ja CIERPIĘ!!!
                            • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:51
                              na bezmóżdże! kurwa mać, żesz w mordę bezwzględną! ja Cię normalnie uduszę,
                              babo gupia! wiesz, ile ja bym dała, żeby tak wyglądać jak Ty?! masz w łeb! po
                              szkole solówa! i przegrasz, bo jesteś za lekka!!!! hehehehehehe;)
                              • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:52
                                chytra_hydra napisała:
                                masz w łeb! po
                                > szkole solówa! i przegrasz, bo jesteś za lekka!!!! hehehehehehe;)

Hehehe, na ubitej ziemi pokaże ci wielkie dupsko :PPPPPP
                                • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:53
                                  to coś to żadne wielkie duspko;) ubita ziemia będzie Twoją chudą dupą i tyle;)
                            • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:52
                              Nie, nie musisz. Możesz sfotografować i sprzedać na allegro np (ja sie
                              przymierzam z niektórymi moimi od miesiąca np.)- Tobie powinno być łatwiej je
                              sprzedać, skoro masz takie z metkami;)
                              • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:53
                                mami2 napisała:

> Możesz sfotografować i sprzedać na allegro
                                No nigdy w życiu!!! Przeca ja jeszcz schudnę i w nie wejde!!!
                                • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:54
                                  no nienormalna... szurnięta... absolutnie kliniczny przypadek... leczyć już się
                                  nie da, czas zastrzelić!;)
                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:55
                                    chytra_hydra napisała:

> czas zastrzelić!;)

Poczekaj az schudnę, żebym ładnie w trumnie wyglądała :PPPPP
                                • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:55
                                  Goopia, też tak myślałam, jeszcze przytyje i wreszcie będę wyglądać w nich jak
                                  człowiek. W międzyczasie kupiłam na allegro takie co mi mniej więcej pasują, a
                                  tamte, jak lezały, tak leża....
                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:57
                                    chloe, ja naprawdę myślałam, jako okaz wspólny, że bliźniaki myślą czasem, a tu
                                    proszę... takie rozczarowanie;)
                                    • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:58
                                      Cholera..... Hydra, ja nie przeżyję, że cię rozczarowałam, no cholera....
                                      To ja się będe odchudzać w tajemnicy, dobra??
                                      • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:00
                                        aha, w tajemnicy... nie daj Boże, uda Ci się schudnąć, to będziesz wrzeszczeć
                                        na lewo i prawo... a ja będę płaaaaaakać.....;)
                                        • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:01
                                          chytra_hydra napisała:

> aha, w tajemnicy... nie daj Boże, uda Ci się schudnąć, to będziesz wrzeszczeć
                                          > na lewo i prawo... a ja będę płaaaaaakać.....;)

W tajemnicy będe wrzeszczeć, w TA-JEM-NI-CY :PPP
                                          A serio, nei ma szans, ja bez ziemniorów i piwa nie pociągne...
                                          • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:02
                                            czego?.....;)
                                            • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:04
                                              Pyrów, czy jak im tam :)))

A co sądzisz o mojej autorskiej diecie, którą uskuteczniłam wczoraj:
                                              do 17: kawa, fajki
                                              po 17: kalarepa z maślanką.
                                              Wyżyje????
                                              • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:07
                                                Ty jednak jesteś guuuuupia, że strach... ło matko... a ja tak Cię polubiłam;)
                                                odpuszczam jednak, ponieważ niejednokrotnie dieta jest podobna, szczególnie w
                                                kwestii kawy i fajek;)
                                                • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:11
                                                  No i widzisz??? I widzisz??? Jednak blixniaczki :)))

PS: w weekendy jest dyspensa totalna - zapiekanki ziemniaczane i spaghetti
                                                  rulez :PP
                                                  • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:14
                                                    Nie wiem dlaczego jak napisałas dyspensa to mi sie z dyspensą od seksu
                                                    skojarzyło:) aaaa, juz wiem, ostatnio to tylko zmazy nocne miewam:DDDD
                                                  • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:15
                                                    > aaaa, juz wiem, ostatnio to tylko zmazy nocne miewam:DDDD

ciekawe, ciekawe ;DDD
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:16
                                                    bossmaan napisał:

> > aaaa, juz wiem, ostatnio to tylko zmazy nocne miewam:DDDD
                                                    >
                                                    > ciekawe, ciekawe ;DDD

A ja nawet zmazów nie mam :(((
                                                  • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:16
                                                    No co:) Kati chyba pisała, że ma orgazmy nocne, to ja mam zmazy:DDD
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:18
                                                    a ja miałam ostatnio taki ładny sen... ech...;)
                                                  • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:19
                                                    > a ja miałam ostatnio taki ładny sen... ech...;)

ja nie wiem, ze na necie pelno niedopchnietych kobiet a w realu jakos ich nie
                                                    widac? ;P
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:19
                                                    może kiepsko patrzysz?;) okularki sprawić?;)
                                                  • mami2 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:20
                                                    Oj widac, widac, może sie źle rozglądasz?P
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:21
                                                    ewidentnie ślepota selektywna;)
    • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:57
      moja kobieta taka figure ma i wcale nie jest szczesliwa

i mowie ci, ze ty tez bys nie byla
      • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 15:58
        bossmaan napisał:

> moja kobieta taka figure ma i wcale nie jest szczesliwa

A dlaczego nie jest???
        >
        > i mowie ci, ze ty tez bys nie byla

Byłabym, ja to czuję....
        • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:00
          ta... ona to czuje Boss, ona to czuje... nie wiesz jak z babami? zawsze
          szczęście da to, czego nie ma przeca;)
          • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:08
            > ... nie wiesz jak z babami?

no wlasnie wiem - i to az za dobrze ;P

> zawsze
            > szczęście da to, czego nie ma przeca;)

ta - a jak juz jest - to sie okazuje, ze to nie to jeszcze ;)
        • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:09
          > A dlaczego nie jest???

bo oczywiscie caly czas widzi jesze mnostwo niedociagniec ;)

> Byłabym, ja to czuję....

noooooooooo
          a ja ksiedzem zostane, tez cos tak czuje ;P
          • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:13
            bossmaan napisał:

> > > a ja ksiedzem zostane, tez cos tak czuje ;P

A będziesz moim kapelanem?? Bo ja się na zakonnice chciałam wykierować :P
            • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:14
              > A będziesz moim kapelanem??

czemu nie :D

>Bo ja się na zakonnice chciałam wykierować :P

nooo - to razem damy rade ;)
              • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:17
                bossmaan napisał:

> >> nooo - to razem damy rade ;)

Ja się tylko zastanawim czy mi proboszcz zaświadczenie da... załatwisz????
                • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:18
                  > Ja się tylko zastanawim czy mi proboszcz zaświadczenie da... załatwisz????

zaswiadczenie o....???
                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:19
                    braku przygód nocnych;)
                    • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:20
                      chytra_hydra napisała:

> braku przygód nocnych;)

O to to to!!!
                      • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:23
                        > O to to to!!!

a te w dzien, w miejscach publicznych - to co?
                        ksiadz? ;P
                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:19
                    Podobno trzeba mieć zaświadczenie że się nadajesz - no nie wiem, że chodzisz do
                    kościoła, na tace dajesz, kolęde wpuszczasz???
                    • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:20
                      kolędę to puszczasz...;) ja się na zakonnicę nie nadam, żaden warunek nie jest
                      spełniony... a taka święta, hehe;) nie ma jak bliźniaczki, chloe, nie?;)
                      • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:21
                        chytra_hydra napisała:
                        nie ma jak bliźniaczki, chloe, nie?;)

No :))
                        Moje zaświadczenie duuuuużooo kasy by kosztowało :PPP
                        • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:22
                          > Moje zaświadczenie duuuuużooo kasy by kosztowało :PPP

albo duzo RAZY ;P
                        • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:22
                          ale dziecino.... Ty się nie wykierowywuj na zakonnicę, Ciebie to naprawdę
                          szkoda, że nie wspomnę o tych zakonnicach, co byś je zdeprawowała;)
                          • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:24
                            chytra_hydra napisała:

> że nie wspomnę o tych zakonnicach, co byś je zdeprawowała;)

Mój kolega twierdzi, że jeszcze nie wybudowali takiego klasztoru coby się nie
                            zawalił po moim tam wstąpieniu!!!
                            • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:26
                              > Mój kolega twierdzi, że jeszcze nie wybudowali takiego klasztoru coby się nie
                              > zawalił po moim tam wstąpieniu!!!

ciekawe na co gosc liczy? ;)
                            • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:27
                              Twój kolega to mądry myślący facet;) będziesz narażać historyczne mury swoimi
                              zachciewajkami?;) brak seksu Cię zabije!;)
                              • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:29
                                chytra_hydra napisała:

>brak seksu Cię zabije!;)
                                No ja nie wiem, ja nie wiem.... dopóki będe brać pigułki to nawet zmazy
                                odpadają.
                                Wypisza mi w klasztorze recepte na pigułki????
                                • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:31
                                  uhm... już lecą z papierkiem;)
                                • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:32
                                  > Wypisza mi w klasztorze recepte na pigułki????

po co?
                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:35
                                    bossmaan napisał:

> > > po co?

Żeby mi się seksu kurna nie chciało!!!!
                                    • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:36
                                      > Żeby mi się seksu kurna nie chciało!!!!

dlaczego bys taka przykrosc siostrom w niedoli chciala zrobic?
                                      • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:38
                                        bossmaan napisał:

> >
                                        >
                                        > dlaczego bys taka przykrosc siostrom w niedoli chciala zrobic?

Ty, ja się moge na zakonnice wykierować, ale nie na lesbijkę (przepraszam
                                        wszystkie lesbijki, ale do was nie dołącze) :P
                                        • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:40
                                          > Ty, ja się moge na zakonnice wykierować, ale nie na lesbijkę

czasem trzeba sie poswiecic dla wyzszego celu
                                          • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:43
                                            właśnie, nie poddawaj się tak łatwo bez empirii;) kto wie, może to się okaże
                                            powołaniem?;););)
                                            • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:44
                                              chytra_hydra napisała:

> właśnie, nie poddawaj się tak łatwo bez empirii;)

Ale kto ci to kochana powiedział, że bez :PPPP
                                              • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:45
                                                Uch...;) opowiedz!;)
                                                • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:46
                                                  > Uch...;) opowiedz!;)

aj tam opowiedz!!!

spotkamy sie we trojke i niech pokaze ;P
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:48
                                                    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah:) boss, ja Cię jednak lubię:):):)
                                                  • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:50
                                                    > hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah:) boss, ja Cię jednak lubię:):):)

jak wszyscy ;)

ale zalapalas oczywiscie, ze bedziemy tylko we trojke?????
                                                    ;PPPPPPPPPPPPPP
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:50
                                                    nie, boss... nie załapałam, nagły bezmózg mnie ogarnął...;) hmm... a może to
                                                    będzie prawdziwa miłość?;)
                                                  • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:51
                                                    > nie, boss... nie załapałam, nagły bezmózg mnie ogarnął...;) hmm... a może to
                                                    > będzie prawdziwa miłość?;)

tak sie tylko upewniam ;)

no dobrze moje piekne - do poniedzialku
                                                    chociaz moze jutro uda mi sie zajrzec tu :)
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:53
                                                    bossmaan napisał:

> >> no dobrze moje piekne -

Jestem piękna!!! Jestem piękna!!!
                                                    Całe życie na to czekałam....
                                                    :PP
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:53
                                                    miłego, boss...;)
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:50
                                                    Ale Boss - tylko będziesz patrzył czy masz zamiar dołączyć???
                                                  • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:50
                                                    > Ale Boss - tylko będziesz patrzył czy masz zamiar dołączyć???

na Ciebie zawsze mozna liczyc ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:52
                                                    bossmaan napisał:

> >
                                                    > na Ciebie zawsze mozna liczyc ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja tylko doprecyzowuję Twoja rolę w tym procederze :PPPP
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:54
                                                    a potem, chloe, boss udzieli nam jako kapelan ślubu w systemie trójkowym;)
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:54
                                                    chytra_hydra napisała:

> a potem, chloe, boss udzieli nam jako kapelan ślubu w systemie trójkowym;)

Jesteśmy w końcu w Europie :))))
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:55
                                                    w końcu Europy, w końcu;)
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:57
                                                    no chloe... niech ten wąttek przekroczy setkę;) jak o seksie to od razu żywiej
                                                    serce bije, a i klika się łatwiej;)
                                                  • chytra_hydra Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:59
                                                    dobra, nie chcesz, to ja to zrobię! nie odpuszczę statystyce! i już mnie nie
                                                    ma...;) i niech Ci się nie śnię w nocy;););)
                                                  • chloe30 Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 17:01
                                                    Hehe, mnie się net częściej niż seks śni :))
                                                    Pa, ja tez spadam :)
                    • bossmaan Re: Ile ja bym dała 22.06.06, 16:21
                      no to ci chyba da? nie?

tylko do spowiedzi do niego nie idz wczesniej ;)
    • conejito13 no prosz.......... 22.06.06, 16:26
      '- Będziemy spotykać się raz do roku wzorem klubu Krystyn i radzić, co dobrego
      zrobić dla innych - mówi pomysłodawczyni i jedna z założycielek klubu, miss
      Polonia 2001 Joanna Drozdowska.'

bosz.... prosze, niech mnie ktos obudzi...:(:(:(
      • chloe30 Conejito 22.06.06, 16:27
        Na maila leć ii mi odpisz przed 17!!!!!!!!!!!!!!
        • conejito13 Re: Conejito 22.06.06, 19:00
          chloe30 napisała:

> Na maila leć ii mi odpisz przed 17!!!!!!!!!!!!!!

lo siento!:(:(:(:(:(:( przepraszam. dopiero teraz.... zarobiona bylam:(:(:(
          nawet ze tak powiem do klopa nie poszlam... dopiero teraz...:(:( jutro sobie
          przeczytasz:)
      • chytra_hydra Re: no prosz.......... 22.06.06, 16:28
        conejito, i tak zaspałaś na sjeście;) po co Cię budzić?;) śpij dalej, zobacz,
        jak się społeczny ruch rozwija;)
        • r.kruger a ja... 22.06.06, 22:40
          ja bym chciała mniej te 5kg co mam po ciążowego zwisu na brzuchu
          brr, fuj łeee
          no i chciałabym to auto co jest na tym zdjęciu
          ale jeść tyle co teraz Więc tylko w erze mi tak dobiorą :()
        • conejito13 Re: no prosz.......... 23.06.06, 09:01
          chytra_hydra napisała:

> conejito, i tak zaspałaś na sjeście;) po co Cię budzić?;) śpij dalej, zobacz,
          > jak się społeczny ruch rozwija;)
          chytra, nie zaspalam, tylko mnie zarekwirowali tutaj na roboty:(:( teraz
          korzystam z okazji, ze jeszcze szefostwa nie ma i sobie chwile pobede, ale 'juz
          za chwileczke juz za momencik'...:(:( dobrze,ze piatek.
          acha, u nas upal, dzisiaj gorszy niz wczoraj (w nocy chyba bylo ze 30 albo
          wiecej:(. idziemy dzisiaj w nocy na plaze swietowac sw. Jana. trzeba zdaje sie
          o 24, 7 (albo 12) razy przez fale skakac:) rozpala sie ognisko na plazy, pije,
          je, tanczy i spiewa:) fajnie jest! dzisiaj to rzeczywiscie sjesta musowa, bo
          jak nie, to ducha wyzione juz o 22;)
          • chytra_hydra Re: no prosz.......... 23.06.06, 10:55
            conejito, ależ cudnie... tylko wianków nie puszczaj po tym waszym morzu, bo to
            się z celem mija;) zresztą chłopa już masz na stałe, po co kusić los;) nie
            zapomnij raczej przez ognisko skoczyć 7 razy niż przez fale;)
            • conejito13 Re: no prosz.......... 23.06.06, 11:26
              tiaaa. dwa lata temu skoczylam przez ognisko:(:( na ostrym dyzuze wyladowalam:(
              potem przez rok ramie mi sie paskudzilo i takie mialam zgrubienia pod skora,
              bleee, nie mowiac juz o kolorze fioletowo-zielonym paskudnym, ktory na calej
              dlugosci ramienia sie utrzymywal pare ladnych miesiecy:(:(:(, i ciagle gdzies
              sie musialam szlajac po konowalach. never again. acha, na ulicy dwa razy mnie
              zaczepili, czy mnie maz nie pobil!!!:):):) hehehehe... przynajmniej wrazliwi.
              ale w fale morskie tez sie trzeba zanurzyc. zdaje sie 7 albo 10 razy, rozne sa
              wersje. no oczywiscie w madrycie sie nie zanurza, ale oni ida do fontann wtedy.
              • chytra_hydra Re: no prosz.......... 23.06.06, 14:33
                kurczę, to tam u Was ciekawie... ja chyba przeskoczę siedem razy prysznic,
                myślisz, że zadziała?;););)
                • conejito13 Re: no prosz.......... 24.06.06, 18:15
                  nie wiem, czy przez prysznic. pewnie tak:)
                  wrocilam rano... wstalam calkiem niedawno.
                  bylo wiec tak. 300.000 ludzi na plazach w naszym okregu. normalnie nie miescili
                  sie! wiecej ludzi, niz w ciagu dnia... rozpalilismy nasze ognisko, skakalismy,
                  kapalismy sie w morzu o 24, woda byla cieplusienka, jak w domu! cieplejsza od
                  piasku normalnie!:) super. potem kazdy na kartce napisal trzy zyczenia do
                  spelnienia i trzy takie, ktore nie chce, zeby sie zdarzyly, czyli prosi duchy o
                  ochrone przed tym. i spalilismy te karteczki. potem jeszcze trzeba bylo sypnac
                  trzy razy sola w ognisko (na odpedzenie zla), rzucic liscie laurowe (to chyba
                  na pozytywne) oraz zapalic takie pachnace patyczki oraz dwie swieczki. i to
                  caly obrzed byl. oczywiscie jedlismy, pilismy, smialismy sie i wyglupialismy
                  cala noc. super!:)
                  • chytra_hydra Re: no prosz.......... 26.06.06, 00:45
                    no to pięknie było:) a ja miałam trzy świeczki zaczarowane przez prawdziwą
                    czarownicę, napisałam na kartce czego się boję, spaliłam i spuściłam do oceanu,
                    choć jedynie przez kanalizację;) niemniej szczerze wierzę, że się uda;)
                    prysznic prawie podziałał, gdyby nie to, że przy piątym skoku poślizgnęłam się
                    w wannie i rąbnęłam łokciem w kafelki, mam nadzieję, że pozostaną na swoich
                    miejscach, bo łokieć zabolał;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka