dora38
28.06.06, 20:23
Juz niedługo fanki Pawła Małaszyńskiego żeby obejrzeć swojego ulubieca, będą musiały się wybrać do Warszawy do Teatru Kwadrat, ponieważ aktor postanowił zrezygnować z grania w filmach i całkowicie poświęcić się rolom teaatralnym.
Paweł Małaszyński, aktor znany przede wszystkim z roli Piotra Korzeckiego w serialu Magda M. rezygnuje z kariery filmowej! Obecnie Paweł bierze udział w kilku produekcjach jednocześnie. Przyznaje, że takie życie go męczy, ma za mało czasu dla siebie i rodziny.
Gra w teatrze nie wymaga tylu poświęceń i ptowadzenia intensywnego trybu życia.
Aktor nie wyklucza, że kiedyś powróci przed k amerę, ale na razie chce odpocząć "od zgiełku i pośpiechu", jakie go otaczają. Poza tym ma nadzieję, że dzięki temu uwolni się od milionów wielbicielek, dktóre niestety utowżsamiają go z Piotrem Korzeckim, co nie należy przyjemnych rzeczy. Sam jest zupełnie inny niż grana przez niego osoba i nie chce, by ludzie go mylili z serialową postacią.
Ponadteo Paweł zastanawia się nad wydaniem swoich wierszy... Jednakże na razie mówi, że musi dojrzeć do takiej decyzji. Dzięki rezygnacji z pracy przez kamerą będzie mógł także wyruszyć w trasę ze swoim zespołem - Cochise.
Katarzyna Bujakiewicz, koleżanka po fvachu twierdzi, że polskie kino wiele starci na takiej decyzji : "Paweł to świetny aktor i kumpel. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy na gruncie zawodowym. Jeśli nnie przez kamerą to na scenie." Także jego żona (Joanna Chitruszko ) komentuje decyzję Małaszyńskiego: `Cieszę się, że Paweł będzie więcej czasu spędzał ze mną i Jeremiaszem. Myślę, że jego decyzja jest słuszna. Podjął ją sam, bez żadnej presji z mojej stron y'