Dodaj do ulubionych

Ciacho rezygnuje z tv?

28.06.06, 20:23
Juz niedługo fanki Pawła Małaszyńskiego żeby obejrzeć swojego ulubieca, będą musiały się wybrać do Warszawy do Teatru Kwadrat, ponieważ aktor postanowił zrezygnować z grania w filmach i całkowicie poświęcić się rolom teaatralnym.

Paweł Małaszyński, aktor znany przede wszystkim z roli Piotra Korzeckiego w serialu Magda M. rezygnuje z kariery filmowej! Obecnie Paweł bierze udział w kilku produekcjach jednocześnie. Przyznaje, że takie życie go męczy, ma za mało czasu dla siebie i rodziny.
Gra w teatrze nie wymaga tylu poświęceń i ptowadzenia intensywnego trybu życia.

Aktor nie wyklucza, że kiedyś powróci przed k amerę, ale na razie chce odpocząć "od zgiełku i pośpiechu", jakie go otaczają. Poza tym ma nadzieję, że dzięki temu uwolni się od milionów wielbicielek, dktóre niestety utowżsamiają go z Piotrem Korzeckim, co nie należy przyjemnych rzeczy. Sam jest zupełnie inny niż grana przez niego osoba i nie chce, by ludzie go mylili z serialową postacią.

Ponadteo Paweł zastanawia się nad wydaniem swoich wierszy... Jednakże na razie mówi, że musi dojrzeć do takiej decyzji. Dzięki rezygnacji z pracy przez kamerą będzie mógł także wyruszyć w trasę ze swoim zespołem - Cochise.

Katarzyna Bujakiewicz, koleżanka po fvachu twierdzi, że polskie kino wiele starci na takiej decyzji : "Paweł to świetny aktor i kumpel. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy na gruncie zawodowym. Jeśli nnie przez kamerą to na scenie." Także jego żona (Joanna Chitruszko ) komentuje decyzję Małaszyńskiego: `Cieszę się, że Paweł będzie więcej czasu spędzał ze mną i Jeremiaszem. Myślę, że jego decyzja jest słuszna. Podjął ją sam, bez żadnej presji z mojej stron y'
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 20:32
      Wg mnie porządnego aktora poznaje się po tym, że gra przede wszystkim w teatrze,
      a potem w telewizji.
      Popieram Ciacha.
      • dora38 Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 20:46
        Agatka, ja tez popieram.
        ale powiedz to napalonym małolatom.
        • laferme Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 20:47
          no to bedzie płacz
          i zgrzytanie zębów ;)
          • aga_ata Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 21:07
            A takie najgorsze;)
            Cieszę się, że ja taka nie jestem;)
      • panisiusia Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 22:28
        Spoko Maroko, ale rezygnować dla Teatru Kwadrat???
        • aga_ata Re: Ciacho rezygnuje z tv? 28.06.06, 22:43
          Skoro chciał ;)
          • mnietka.kokietka Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 00:07
            eeeeeeeee skąd to info?
          • mnietka.kokietka Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 00:10
            bosz, komp wariuje.

no dobra, może go na to stac bo nie ma kredytów tyle jeszcze, może żóna może je
            spłacać, albooooooo zaczęły się jadki w domu:)

ale ogólnie, sądze że poprostu nie dostaje ciekawych propozycji. mały jest ten
            nasz rynek, a ciacho to nie żebrowski.
            no trudno, czasem trzeba poprostu pogodzić się ze stereotypami i grać coś
            lekkiego. za mały jesst ten nasz rynek filmowy na jakieś wielkie wyzwania
            aktorskie ;)
            • rozmowy_kontrolowane Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 07:40
              Ciacho w teatrze będzie tak samo drętwy jak w tiwi?
              Bleeeeh.
              • panisiusia Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 11:07
                W teatrze kwadrat, gdzie gra się głównie farsy...ja rozumiem, że gdyby Lupa go
                zaprosił, to mógłby rezygnować z serialu, ale dla Kwadratu???
                Mimo wszystko myślę, że jest jakiś dodatkowy haczyk w tej historii: nie
                wiedzieli, jak bezboleśnie usunąć jego wątek z serialu? Więc taki PR mu wymyślili?
                • pomme Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 11:46
                  ja to nie wiem o co tyle szumu, dla mnie gość zachowuje sie jak niedojrzały
                  małolat przynajmniej wywiady z nim takie są. taki rozmyty pseudopoeta - tak go
                  odbieram bo w końcyu przeciez nie wiem czy taki jest naprawdę.
                  Co do urody - nie w moim typie
                  Rola w magdzie M - jakbym miała takie ideały o jakich on mówi,że ma, to byłoby
                  mi wstyd chałturzyc w takiej szmirze, już bym lepiej powiedziała ze jestem
                  człowiekiem do wynajecia taki mam zawód i za to mi płacą.
                  ja bym nie chciała miec takiego rozlazłego bezpłciowego faceta wiec nie wiem
                  skąd wokół ten hałas pekających majtek?
                  • aga_ata Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 12:11
                    pomme - piąteczka!
                    Co do Magdy M. mam identyczne zdanie:)
                    • mnietka.kokietka Re: Ciacho rezygnuje z tv? 29.06.06, 13:24
                      hmmmmm to może ja zorganizuję wycieczkę do kwadratu i
                      zonaczymy czy to ciacho czerstwe
                      czy całkiem no
                      zjadliwe;)
                      ?:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka