sweetassugar 30.06.06, 14:38 i znaleźć nie mogę ochoty na rower a już mi tak dobrze szło a przez ten upał 35 stoniowy sie rozleniwilam ktos jeszcze pedałuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Re: szukam szukam 30.06.06, 15:00 bez takich tekstów, bo nam zhakują forum i wkleją znak "zakaz pedałowania" :))) jak już się pozbędę bieżących pożeraczy czasu, bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
monstre.de.jour.magnifique Vyllamos jest od maja ostro zajęty.... 07.07.06, 11:34 ciekawe dlaczego? Może się zakochał? Monster też jeździ na rowerze i kto wie czy nie zwinniej, szbciej i dalej od villamosa. Dzwoń szugar, popedałujemy sobie. :-) [biedny vill, jest jedzeniem] Odpowiedz Link Zgłoś
bjutiful.dej.monster Re: Vyllamos jest od maja ostro zajęty.... 07.07.06, 19:53 czyżby ludzik wziął go pod pantofel? Odpowiedz Link Zgłoś
4in5 Posłuchaj, Brzydki 07.07.06, 20:50 Spotkajmy się, co? Zaproś mnie na kawę, pogadamy i dasz mi wreszcie spokój. Zgadzasz się? Wtorek późnym wieczorem? Dużą latte lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
bjutiful.dej.monster Re: Posłuchaj, Brzydki 07.07.06, 21:23 a jednak to prawda:-) nie. villamos będzie zazdrosny. p.s. który to już nick? Odpowiedz Link Zgłoś
4in5 a Ty, z którym panem 07.07.06, 21:34 z kolei mnie łączysz? :-) A jest tylko j e d e n... Tchórz jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś