Gość: helga IP: *.legnica.dialog.net.pl 27.10.01, 22:34 Co za ironia! Jest na swiecie ponad 6 mld ludzi, a tylu z nas samotnych!!! Co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ach Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.10.01, 22:38 ja nie jestem samotna ino obolala i nie chcialo mis ie z domu wychodzic ja mam znajomych i przyjaciol kilku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.chello.pl 28.10.01, 09:51 może to samotność z wyboru? lepiej, szybciej, wygodniej....ja widzę same plusy. I to nie jest niedoświadczenie ino zimna kalkulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.chello.pl 28.10.01, 09:52 o widzę są tu inni wielbiciele "ino" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.10.01, 10:53 Gość portalu: czeko napisał(a): > o widzę są tu inni wielbiciele "ino" :) !!! sa tu takze wielbiciele "tudziez" oraz netu jak najbardziej bezproduktywnej formy spedzania czasu...no moze poza ogladaniem bb i tym podobnych reality szolow tak lubie sobie tez spolszczyc angielszczyzne du ju lajk yt? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 09:58 .. to nie ironia .. to system .. i albo z nim plyniesz glownym nurtem, albo uda Ci sie dobic do brzegu w jakiejs zatoczce. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: 217.96.10.* 28.10.01, 15:05 Tak, ewentualnie mozna wrzucic na luz i czekac na mielizne.... Poza tym teraz nie wydaja kart plywackich, wiec skad tu bez odpowiednich kwalifikacji wiedziec, gdzie ten brzeg?! Gość portalu: enancjo napisał(a): > .. to nie ironia .. to system .. i albo z nim plyniesz > glownym nurtem, albo uda Ci sie dobic do brzegu w jakiejs > zatoczce. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 17:59 .. to raczej do mnie bo chyba nie do autora watku!!!! .. to proste ... rzeka ma brzegi w bok od nurtu wiec w czym problem, .. natomaist mielizna to paskudne miejsce bo czas plynie a Ty tkwisz w miejscu, .. jako pocieszenie powiem tak .. pewnego dnia przychodzi wysoka fala i zgarnia rzeczy z mielizny .. w zwiazku z tym mielizna to tez nurt z wyplycenie gdzie mamy pecha utkwic na jakis czas.. Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Tak, ewentualnie mozna wrzucic na luz i czekac na mielizne.... Poza tym teraz n > ie > wydaja kart plywackich, wiec skad tu bez odpowiednich kwalifikacji wiedziec, > gdzie ten brzeg?! > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. to nie ironia .. to system .. i albo z nim plyniesz > > glownym nurtem, albo uda Ci sie dobic do brzegu w jakiejs > > zatoczce. > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: Samotność-plaga XXI wieku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:13 .. to raczej do mnie bo chyba nie do autora watku!!!! .. to proste ... rzeka ma brzegi w bok od nurtu wiec w czym problem, .. natomaist mielizna to paskudne miejsce bo tam czas plynie a Ty tkwisz w miejscu, .. jako pocieszenie powiem tak .. pewnego dnia przychodzi wysoka fala i zgarnia rzeczy z mielizny .. w zwiazku z tym mielizna to tez nurt z wyplyceniem gdzie mamy pecha utkwic na jakis czas.. Enancjo Gość portalu: jasmina napisał(a): > Tak, ewentualnie mozna wrzucic na luz i czekac na mielizne.... Poza tym teraz n > ie > wydaja kart plywackich, wiec skad tu bez odpowiednich kwalifikacji wiedziec, > gdzie ten brzeg?! > > Gość portalu: enancjo napisał(a): > > > .. to nie ironia .. to system .. i albo z nim plyniesz > > glownym nurtem, albo uda Ci sie dobic do brzegu w jakiejs > > zatoczce. > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
melasa Re: Samotność-plaga XXI wieku? 29.10.01, 23:33 no tak tego watku chyba tez nie zalapalam - bo jaki to ma zwiazek z ta plaga XXI wieku. Macie jakis lek na samotnosc? Odpowiedz Link Zgłoś