Dodaj do ulubionych

Ale gorąco.................

07.07.06, 10:14
Aż wysiedzieć nie mogę i robię sie nerwowy.
Mam wrazenie, że tak goracego dnia, jak dzisiaj jeszcze nie było, ja zwykle
świetnie znosze upały, a dzisiaj jest makabra.

Ach przejechalbym się nad wodę, a tak muszę czekać do niedzieli:(
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:15
      a co jest w niedzielę, czego nie masz dzisiaj? ;-)
      • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:17
        W niedzilę, jestem umówiony na wypad za miasto ze znajomymi.
        Na jutro też jestem umówiony na wypad za miasto, ale nie nad wodę, z innymi
        znajomymi.

Ale do rzeczy w niedzielę, jest towarzystwo oraz transport:)
        • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:18
          Aha:-)
          • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:21
            Wyobraź to sobie: cień pod dębem, zimne piwko (dla Ciebie bezalkoholowe), 10
            metrów dalej piekne jezioro, albo wartka górska rzeczka.
            Ach przez chwilę zrobiło mi się tak błogo:(
            • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:22
              tym stwierdzeniem w nawiasie popsułeś całą moją wizję
              • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:33
                E tam Lech bezalkoholowy jest dobry w samku, jest "prawie jak Żywiec"
                Zresztą ktoś musi prowadzić:)
                • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:33
                  Ja tam mam mniejszy stres za kierownicą po alkoholowym:-)
                  • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:36
                    Zgadzam sie z Tobą, niestety władza tego nie wie.
                    Za PRL to były czasy, cały naród jeździł napity. Achhhhhhhhhhh nasi rodzice
                    mieli jak w raju. Mały fiat, wczasy pracownicze, meble sokółka (czy jakoś tak).
                    Ach żyć nie umierać
                    • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:37
                      No, a my co?
                      Cały naród udaje, że jeździ trzeźwy, same zagramaniczne graty używane, wczasy
                      nad Bałtykiem kosztują tyle samo co w Egipcie, meble składane ikea ;-)
                      • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:39
                        Wszystko przez tąsolidarność, strajkować im sie zachciewało. To teraz pracować
                        trzeba po 12 godzin na dobę, a szynki i tak nie ma:(
                        • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:47
                          szynka jest, tylko nie ma za co kupić
                          • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:50
                            Co mówiłeś, bo byłem zajety robieniem kanapki z szynką i tunczykiem:)
                            • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:52
                              Burżuj!
                              • makbrajd Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:59
                                despota
                                • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:01
                                  > despota

chyba mnie z kimś mylisz synek
                                  • makbrajd Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:05
                                    bunt?
                                    • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:11
                                      przewrót
                                      • makbrajd Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 14:34
                                        nekroskop88 napisał:

> przewrót
                                        >
                                        >

przewróciłeś sie do góry nogami na plecki i machasz teraz rączkami chcąc
                                        odwrócić się na brzuszek?
                                  • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:06
                                    nie dość, że despota, to jeszcze cyklista.
                                • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:43
                                  makbrajd napisał:

> despota

Ju ż oddawna obserwujemy towarzysza (umyślnie z małej litery) Nekroskopa. Od
                                  dłuższego czasu zbieramy potwierdzenie oskarżeń ze strony szeregowych członków
                                  Partii, jakoby towarzysz (umyślnie z małej litery) Nekroskop dążył do
                                  bonapartyzmu i krzewił burżuazyjny nacjonalizm.
                                  W imię jedności Partii wnoszę o wydalenie (jak to fajnie brzmi, a i jeszcze
                                  dodam, ze umyślnie ominałem "towarzysza" nawet z małej litery) Nekroskopa z
                                  szeregó jedynie słusznej Partii.
                                  • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:49
                                    nie lubię Was
                                    • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 14:29
                                      Tak, ale to Wy w podły, zdradziecki sposób zabraliscie nam ostatnia butelkę wody
                                      mineralnej, kiedy dla dobra PArtii malowaliśmy balkon. Byl podły czyn
                                      dywersyjny, ale na szczeście nie wiedzieliscie, ze mamy ukrytą jedną zgrzewką na
                                      wypadek wojny nuklearnej z wrogim obozem. Ha łobuzy, wciąć mam czym popić
                                      musztardę biabelską;)
                              • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 10:59
                                To potwarz, jako robotniczo-chłopski syn rządam satysfakcji:(
                                • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:01
                                  w głowach Wam się już poprzewracało od tego dobrobytu i mebli z ikei !
                                  • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:03
                                    Jako przeprosin domagam się zgrzewki musztardy chrzanowej, marki agrowvita. W
                                    tych małych słoiczkach.
                                    Śpieszcie się, bo już wyciągam teczki.
                                    • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:11
                                      musztardy nie produkujemy, nie pamiętasz?
                                      • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:16
                                        To sprowadźcie za dewizy, albo zacznijcie produkować. Jak nie to Kazachstan:/
                                        • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:19
                                          Kazachstan haha!
                                          PARTIA już ma na Was sposób Wy musztardowi skrytożercy.
                                          • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:23
                                            Dobrze sam tego chciałeś, jako pionek światowego imperializmu. Świadomy tajny
                                            wspólpracownik wielkich koncernów, jak Hein i Helman's sprzeniewierzyłeś się
                                            Rewolucji. Dlatego będę wnioskował o wydalenie cie (świadomie z małej litery) z
                                            Partii oraz wydalnie z Kraju Rad, czyli o najwyższy wymiar kary dla towarzysza
                                            (z małej litery) Nekroskopa.
                                            • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:25
                                              Kraj Rad i Unia Radziecka zostały obsadzone przeze mnie członkami Narodowej
                                              Rady Jedności Keczupowej, nie licz na to, że coś osiągniesz haha!
                                              • kamilar Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:31
                                                Osiagne, wszyscy członkowie RJN są kryptomusztardowcami. Wszyskich prawdziwych
                                                ketchupowców sam usunąłeś z Partii, dzieki podrzuconym przez SS dokumentom,
                                                sugerującym, że są ukrywajacymi siemusztardowcami. Gdy dam znać wszyscy sie ujawnią.
                                                • nekroskop88 Re: Ale gorąco................. 07.07.06, 11:32
                                                  Jak się ujawnią, obetnę im płace. Lepiej nie igraj z ogniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka