Dodaj do ulubionych

A ja.........

03.02.03, 12:00
Jestem kobieta
tralalala........

gdyby byly jakies wontpliwosci...
:P
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 12:07
      moge potwierdzić,..w razie wontpliwości!:)
      • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 12:14
        a co, sprawdzales ze wontpliwosci nie masz??????
        • Gość: martucha_ Re: A ja......... IP: *.chello.pl 03.02.03, 12:16
          czyzby kryli sie tutaj fani Edyty Gorniak? ;)))))
          • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 12:23
            ale ja jestem blądynkom....
            • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 12:28
              poza tym wersja dla tygrysa brzmi: Jestem z kobietom.....
              • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 12:31
                kto?? Ty?? czemu?? nie lubisz menczizn??:)
                • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 13:10
                  no tak,
                  skoro juz tym sposobem na to wpadles,
                  to musze cos odpowiedziec:
                  .....bo mencizny to hami....
                  • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 13:28
                    wcale nie!! baby to hami!!)
                    • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 13:34
                      a wlasnie ze nie,
                      chopy bardziejsze hami
                      a baby to tylko zdziri som...
                      • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 13:37
                        no z tym siem zgodze,..zdziri soom i to jakie!
                        ale mi to pasi!:))
                        • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 13:41
                          pasi ci to ze som zdziri????
                          oj, a mnie tu cos nie pasi......
                          • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 13:54
                            a mnie tam pasi!!!:),..nie trza siem starać zbytnio!:))
                            • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 14:06
                              no tak
                              latwo przyszla, latwo poszla......sobie....
                              • tygrysek_ Re: A ja......... 03.02.03, 14:43
                                n i problem z głowy!:))))
    • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 13:17
      pffffffff:P no na to haslo czekalem dwa lata:))
      czyli mozna sie brac za ciebie??? :)

0nly napisała:

> Jestem kobieta
      > tralalala........
      >
      >
      >
      > gdyby byly jakies wontpliwosci...
      > :P
      • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 13:19
        a ty tez kobieta???
        bo cos ostatnio panie tak sie zaczely mna interesowac......
        • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 13:44
          si seniora, zawsze chcialam miec taka psiapsiolke,
          ale dzisiaj mnie juz nie nudz bo ciotka do mnie przyjachala:P :))
          • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 13:52
            a przywiozla jakies niespodzianki????
            • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 13:58
              pewnie przywiozla caly tabun Emperorowych siostrzyczek ciotecznych i teraz biedak musi sie z nimi bawic w dom
              ;)))
              • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 14:09
                to nie lepiej zeby pobawil sie z nimi w szpital????
                • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 14:15
                  nie mam czasu, dostalam od cioci Trusardi Skin,
                  wąchałyście tę wodę? w takiej żółto-zilonej wąskiej butelce. Od kilku dnio
                  ją próbuje - zapach pachnie ciepło i jakos tak namiętnie, chiociaz nie ma w
                  nim chyba pachuli, pizma itp. jest przytjemny jak zapach rozgrzanej
                  skóry ... ale brak w nim jakiejs odświeżającej, lekkiej nuty ... dziwny, ale
                  jakis kuszący.
                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 14:20
                    ja tam nie wachalam......
                    ale nie ma w niej czasem nuty butaprenu, to moze tez sprobuje????
                    • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 14:27
                      tego nie wiem, ale mysle ze Kenzo Elephant powinno ci sie spodobac, co prawda
                      nie budaprenu ale nutke denatu mozna zauwazyc,
                      sluchaj moja droga zalezy mi na wyraznym podkresleniu rzes, szukam
                      koloru ciemnopopielatego/grafitu ale takiego ktory nie sciemnieje na rzesach
                      do czarnego.
                      ogladalam Bourjois ale wyglada dosyc blado, zdaje sie ze nowy Clarins
                      podkrecajacy tez jest w szarym kolorze - czy to probowals?
                      • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 14:40
                        wyproboj nowosc maybelin, podobno wydluza, podkreca, ale nie skleja rzes. bedziesz wtedy wygladac bardzo
                        zalowtnie, producenci zapewniaja, ze zaden mezczyzna Ci sie nie oprze ;)
                        • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 14:44
                          a znasz cos na cycki? :)
                          • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 14:48
                            znam. a myslisz, ze czemu ma takiez niewalajace jakie mam?
                            • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 14:52
                              co to znaczy niewalajace? gdzie je walasz? :)
                              • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 14:59
                                nie walaja sie bo pewnie na butapren przyklejone.....
                                • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:03
                                  hehe, pewnie, ze przyklejone na butapren, gdyby nie to, to pewnie moglabym je w rekach nosic.
                                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:07
                                    a to nie lepiej na plecach????
                                    • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:12
                                      gdybym miala na plecach, to musialabym sobie glowe przekrecic o 180 stopni. nadwyraz to niewygodne.
                                      • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 15:25
                                        ale wtedy by ci sie o kolana nie obijaly:))
                                        • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:26
                                          dobra, ale obijalyby mi sie o piety :)
                                          • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:30
                                            zalozylabys je na uszy.......
                                          • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 15:31
                                            wiec moze z takimi dzwonkami wogole z domu nie wychodz?:)
                                            • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:33
                                              niestety musze, trzeba jakos zarabiac na zycie :)
                                              • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:36
                                                to kup sobie taczke, jesli bedziesz je miala w wersji tradycyjnej, czyli z
                                                przodu
                                                lub przyczepe, jesli w wersji na plecach........
                                                • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:40
                                                  Ty, a gdzie sie takie taczki wielofunkcyjne kupuje?
                                                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:44
                                                    w sklepie ogrodniczym pewnie.....
                                                    przy okazji moze zakup tez grabie i widly, pomoga ci one ladowac towar na
                                                    taczke.....
                                                • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 15:42
                                                  ewentualnie z takimi atrybutami w cyrku mozesz niezle zarobic:))
                                                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:46
                                                    taniec na zwisach?????
                                                  • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:48
                                                    hehehe, ciekawe jakby to wygladalo ;))
                                                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 15:50
                                                    bylby to taniec "piersia klasa"......
                                                  • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 15:54
                                                    tanczaca z piersiami?
                                                  • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 15:58
                                                    albo klaskacz cyckami - "cykokklaszcz" :))
                                                  • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 16:05
                                                    hihihihi :)))))))))))))
                                                  • emperor Re: A ja......... 03.02.03, 16:11
                                                    biuscik cie po pietkach laskocze??? :))))

martucha_ napisała:

> hihihihi :)))))))))))))
                                                  • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 16:13
                                                    tym razem laskocze mnie w lydki z przodu :)
                                                  • 0nly Re: A ja......... 03.02.03, 16:16
                                                    uwazaj zeby ci sie miedzy uda nie zaplatal.....
                                                  • martucha_ Re: A ja......... 03.02.03, 16:19
                                                    to niemozliwe, predzej wokol kolan sie zawina
    • Gość: pom Re: A ja......... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 03.02.03, 15:14
      Jestem wołem roboczym...
      lalalalalaaaa :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka