Dodaj do ulubionych

szukam samotnych w stolicy;)

10.07.06, 15:47
lato w pełni gorącoa ja nawet nie mam z kim napic sie zimnego
piffka ...poszukuje ciekawych i nietuzinkowych osób o podobnej sytuacji...co
by wspolnie zwalczyc ten skawar...:)wiek w sumie bez znaczenuia ale byłoby
miłe pogadac z kimś kto wie i zna kto To Żwirek i muchomorek i
zwierzyniec...o Tytusie Romku i Atomku nie wspominajać...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • altu Re: szukam samotnych w stolicy;) 13.07.06, 08:30
      ojoj
      Tytusem sie kiedys zaczytywałam. namiętnie ;)
      ale to było tak daaaawno ;)
      czasami mam tak, że wracam do lektur z przedszkola ;)

a dobre zimne piwo nie jest złe ;)
      • martek73 Re: szukam samotnych w stolicy;) 13.07.06, 15:04
        to nie ważne ze dawno wazne ze sie podobało i wiesz o co chodzi...z zimne pifko
        w gorącej stolicy nie jest złe
    • asskela chętnie się spotkam jak już wrócę z grunwaldu 13.07.06, 11:15
      porównamy zeszły i ten rok :)
      • menk.a Re: chętnie się spotkam jak już wrócę z grunwaldu 13.07.06, 11:18
        toz bycie raz na zawsze skończyli z tymi krzyżakami, a nie się patyczkujecie od
        596 lat;)
        • asskela chodzi o to żeby łapać zajączka 13.07.06, 12:27
          a nie żeby go złapać
          • menk.a Re: chodzi o to żeby łapać zajączka 13.07.06, 12:51
            akurat;) goniąc to przebrzydłe stworzenie masz nadzieję, że je wreszcie
            złapiesz, prędzej czy poźniej;) a tak zamiast miłego furerka masz tylko
            zadyszkę;)
            • szubrawiec76 Re: chodzi o to żeby łapać zajączka 13.07.06, 13:34
              i jedno jest pewne

nigdy nie będziesz finiszował przed zajączkiem :)
              • asskela a jeśli użyję duracel ............. 13.07.06, 14:48
                • menk.a Re: a jeśli użyję duracel ............. 13.07.06, 15:12
                  ooooo królik na dopingu zn??? ja się nie zgadzam;)
                  • asskela dlaczego? 13.07.06, 15:18
                    duracel jest taki niewinny na tle innych używek, a co za przyspieszenie....
                    • menk.a Re: dlaczego? 13.07.06, 15:26
                      zadyszka w przedbiegach;)
                      • asskela nie lubisz się poddawać :) 13.07.06, 15:56
                        może niektórzy mają dobrą kondycję
                        • menk.a Re: nie lubisz się poddawać :) 13.07.06, 15:58
                          nie poddaję sie, najwyżej zmieniam zdanie i nie gonię królika naładowanego
                          duracelem czy innym dopingiem;)
                          • asskela a za jakim,, gąbka czy trociny? 13.07.06, 16:09
                            • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 13.07.06, 23:36
                              trociny.. te od rżnięcia :)
                              • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 09:04
                                dobre rżnięcie nie jt złe, ....trociny są równo pociete;)
                                • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 09:30
                                  o ... widzę że lubisz jednostajny ruch :)
                                  • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 09:32
                                    jednostajność po jakimś czasie nuży;)
                                    • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 09:40
                                      > ....trociny są równo pociete;)

stąd wnioski

zmieniasz zdanie...te babeczki :)

• menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 09:45
                                        zmiana zdania wynika z poznania kolejnych informacji na jakiś temat, logicznie
                                        rzecz ujmując: wynika z poszerzenia horyzontów;) poznania kolejnych faktów itd.
                                        nic tylko sobie gratulować jak to człowiek potrafi się uczyć całe życie, choć i
                                        tak umrze niedouczony;)
                                        • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 10:12
                                          hmm... dzisiaj zmieniłaś zdanie.. a zmienia się je najczęściej przez doświadczenie

co ty tam robisz w pracy? :)
                                          • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 10:22
                                            w pracy robię najczęściej wrażenie;))))
                                            • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 10:31
                                              pierwsze wrażenie często myli :(

preferowana pozycja do wrażenia.. to ... ? :)
                                              • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 10:46
                                                pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz, ale fakt nie zawsze jt miarodajne;)
                                                pozycja do wrażenia? siedzę sobie naprzeciwko drzwi i się uśmiecham;) podobno
                                                nawet pzrez telefon też się uśmiecham - dziwne to trochę ale kiedys to
                                                usłyszałam;) zatem: ktoś włazi i od progu widzi ..... SZCZERZUJĘ ;))
                                                • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 11:05
                                                  recepcjonistka? :) ...

gratuluję.. w tym wątku to twoja najdłuższa wypowiedź w dodatku bez żadnej szpili i podwójnych znaczeń :)
                                                  • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 11:09
                                                    heheheh nie, nie jestem wizytówką swojej firmy;)
                                                    dwuznacznosci owszem ale że szpile? zgłaszam protest wysoki sądzie;)
                                                  • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 12:08
                                                    > heheheh nie, nie jestem wizytówką swojej firmy;)

maskotką też nie jak sądzę? :)

a możesz tak tu przebywać?
                                                  • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 12:38
                                                    heheh tu się pomyliłeś;)
                                                  • szubrawiec76 Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 13:19
                                                    Czarna Madonna Czarny Anioł
                                                    Za każdym razem ten sam dreszcz
                                                    Jedna jedyna w swym rodzaju
                                                    Niedościgniona złodziejka serc ? :)
                                                  • menk.a Re: a za jakim,, gąbka czy trociny? 14.07.06, 14:16
                                                    coś w tym rodzaju, ale ostatni wers wykreśliłabym;))
                                                    piosenka jednak jak najbardziej taaaak;)) dobry wybór;)
        • szubrawiec76 Re: chętnie się spotkam jak już wrócę z grunwaldu 13.07.06, 12:45
          i włożyli wreszcie ten miecz w pochwę :)
          • menk.a Re: chętnie się spotkam jak już wrócę z grunwaldu 13.07.06, 12:51
            otóż to;)
          • asskela ależ ci się dowcip wyostrzył... 13.07.06, 13:08
            • szubrawiec76 Re: zostaną tylko najlepsi .. 13.07.06, 13:36
              • asskela wbici w ziemie jak te dwa 13.07.06, 13:46
                scyzoryki
                • martek73 Re: wbici w ziemie jak te dwa 13.07.06, 15:06
                  to nie takie złe....ovy były dobrze zaostrzone;)
                • szubrawiec76 Re: wbici w ziemie jak te dwa 13.07.06, 23:40
                  oby było jeszcze do nich coś nagiego.. albo chociaż te pochwy żeby nie rdzewiały :)
                  • asskela zawsze możesz potraktować je hamerite'em 14.07.06, 10:46
                    • szubrawiec76 Re: zawsze możesz potraktować je hamerite'em 14.07.06, 11:06
                      paradoks.. jest wilgotno a nie rdzewieje :)
                      • asskela żarty się skończyły 14.07.06, 11:29
                        dzwonili znajomi że już są na miejscu (fakt:pada ale nie rdzewieje - co za
                        dziw) a nie ma wolych biletów i co ja teraz zrobię, autostopem nie jeździłam
                        całe wieki już,zresztą nie wiem czy ktoś się zatrzyma,w takim snobistycznym
                        świecie żyjemy...
                        • szubrawiec76 Re: żarty się skończyły 14.07.06, 11:55
                          dokładnie... ludzie myślą schematami... a jak wystawisz nóżkę to od razu zapytają.. za ile i jeszcze Ci będą chcieli płacić :)
                          • asskela jest lepiej z każdą minutą 14.07.06, 12:49
                            znalazłam znajomego na śląsku które zahaczy o warszawę może....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka