kochanica-francuza 10.07.06, 21:23 w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25822&w=44824819 w dialogu ze mną. Drwi w żywe oczy, podjudza, a potem chamsko się wysmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll może czasem lepiej nie pisać na forum? 11.07.06, 02:10 skusiłem się i prześledziłem tę waszą wymianę zdań i... ty już na samym początku się jakoś tak odkleiłaś, o tu: Jurek: Nieszczęśliwych??? Kochanico, a co z Francuzem...? Kochanica: Haha, bardzo smieszne. Życzę ci moich przeżyć i moich natręctw, to się też pośmiejesz. Jurek: Ale ja się nie śmieję, tylko się dziwię. Kochanica: Aaa, byłabym zapomniała. Jeszcze depresji, bezsenności i całej reszty, o której mi się nawet pisać nie chce. Jurek: Nie martw się. Do trzech razy sztuka. (co najmniej) :)) Kochanica: Co masz na mysli? Jurek: No, że nigdy nic nie jest na amen stracone w kwestii miłości. Wiem z własnych doświadczeń. Dum spiro, spero. Kochanica: Ale to są twoje doświadczenia, a nie moje. Czy w związku z tym mógłbyś się ode mnie od... no... tego... odczepić? i tu Jurek mógł faktycznie darować sobie ten komenatrz: "Aha. No tak. To już jakby mniej się dziwię tym Twoim niepowodzeniom..." niemniej jednak zaczynał z przyjaznymi intencjami, a spotkał się z atakiem podejrzliwości, przeniesionym na forum gdzieś z reala czasem na forum wchodzić nie warto... zostają kłopotliwe ślady Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Kochanico 11.07.06, 08:50 Imo stwarzasz wrazenie, ze jestes nieco przewrazliwiona na swoim puncie. Tak to odbieram i jest to oczywiscie moj osobisty odbior. I jeszcze kryptoreklama, a wlasciwie nie krypto tylko calkiem jawnoreklama - swoje zdanie na temat forow internetowych wyrazilam w lipcowym tekscie w Pinezce to sie nie bede powtarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ona jest bardzo wrażliwa czego zazdrości jej 11.07.06, 20:18 szczerze nasz Stefan. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanico 12.07.06, 22:18 e_wok napisała: > Imo stwarzasz wrazenie, ze jestes nieco przewrazliwiona na swoim puncie. Na swoim punkcie w niektórych aspektach. ;-) Często się mylę, owszem, podejrzewając niewinne osoby. ;-) Ale dowalania i gnojenia w białych rękawiczkach, a to właśnie czyni jurek, nie mam zamiaru znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm hmmmm 11.07.06, 20:18 k-f to już z luzerem zdążyłaś się pożreć? PS On sobie nie kpił, on się tylko droczył a to z sympatii do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Dla porządku 11.07.06, 22:07 stephen_s napisał: > Czy Jurek_s = Luzer? Niezupełnie. To ex-luzer. Ale to przecież nieistotne... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Dla porządku 11.07.06, 22:08 OK, OK, dobrze wiedzieć, bo się nie zorientowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Dla porządku 11.07.06, 22:37 jurek_s napisał: > stephen_s napisał: > > > Czy Jurek_s = Luzer? > > Niezupełnie. To ex-luzer. Ale to przecież nieistotne... :)) > A ja myślałem, że czcigodny Jurek z Berlina. A tu się okazuje, że czcigodny Luzer. Niemniej bez względu pod jakim nikiem pisze, zawsze mi się podoba. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Dla porządku 11.07.06, 23:28 diabollo napisał: > A ja myślałem, że czcigodny Jurek z Berlina. > A tu się okazuje, że czcigodny Luzer. Niemniej bez względu pod jakim nikiem > pisze, zawsze mi się podoba. > > Kłaniam się nisko. Drogi Diabollo, a ja miałem nieodparte wrażenie, że mnie ropoznałeś. :)) Z nikiem "luzer" rozstałem się na dobre. nie piszę pod nim już w ogóle. Nie rozgłaszałem o tym urbi et orbi, gdyż chciałem zacząć pisanie - de novo, a poza tym zacząłem podejrzewać, że stary nick przynosi mi pecha w życiu. :)) Niespecjalnie się też krywałem, gdy mnie ktoś rozpoznał, jak tutaj Hiperrealizm, gdyż byłoby to, po prostu, śmieszne. Zwróciłem się z prośbą do Oczka, żeby mnie tu wpuściła pod nowym nikiem, co też, w swej uprzejmości, zrobiła. Dzięki za miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie, js Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Dla porządku 12.07.06, 17:14 a taki fajny był to nick... jesteś przesądny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Dla porządku 12.07.06, 19:13 fnoll napisał: > a taki fajny był to nick... > > jesteś przesądny? ;) Z wiekiem zaczynam być... jakoś tak... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Przepraszam, ale 13.07.06, 19:13 nie wiedziałem że to jest nie do końca jawne. Ja się nie domysliłem, ja sie gdzieś dowiedziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Oczko bardzo proszę nie spełniać prośby kochanicy 11.07.06, 20:20 to że kto ją drażni nie jest dostatecznym powodem do cenzurowania wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 15:50 daj spokój. jako taką cenzurę prowadzę tylko na KR, tutaj niet. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 16:08 Kochanico, znam Luzera nieco bliżej i zapewniam Cię, nie jest z tych, co gnoją. Myślę, że chciał może atmosferę poluzować, poweselić się....nie wyszło. Okaż wspaniałomyślność i wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 16:54 a000000 napisała: > Kochanico, znam Luzera nieco bliżej i zapewniam Cię, nie jest z tych, co gnoją. > Myślę, że chciał może atmosferę poluzować, poweselić się....nie wyszło. Okaż > wspaniałomyślność i wybacz. To to Luzer był??? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 19:11 kochanica-francuza napisała: > To to Luzer był??? =============================== Tak dziecino nieszczęsna! PS Gdybyś tak raczyła przeczytać mój post... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25822&w=45008225&a=45069831 Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 19:24 kochanica-francuza napisała: > To to Luzer był??? ============================================= Tak to był Luzer. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 21:55 to jest nasz drogi Luzer - forumowy poeta. Postanowił zerwać z dawnym forumowym życiem, bo mu podobno (ja nie zauważyłam) pecha przynosiło, przepoczwarzył się na jurek_s - tak bardziej otwarcie i bez zasłon dymnych i .....chyba znowu pech. A więc na dobry początek Kochaniczko okaż wspaniałomyślność i uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie drażni, tylko celowo gnoi nt 13.07.06, 23:36 > A więc na dobry początek Kochaniczko okaż wspaniałomyślność i uśmiechnij się. Jakoś nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś