facet_z_bmw 12.07.06, 08:24 Może mi podpowiecie dziewczyny jak ciekawie zorganizować dwa dni wypoczynku w górach (Spindlerovy Mlyn lub Karpacz)z baaardzo interesującą kobietą...czego oczekują kobiety od faceta decydując się z nim na wspólny wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 08:26 daj jej to , czego Ty byś chciał;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 11:41 zn ja pomyślałam, ze Ty pomyślałeś ..o seksie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 11:44 menk.a widocznie On nie o tym myślał , może myślał,że Ona zajmie się sobą a On sobą Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 12:07 oj nie będę sie nad tym zastanawiać moja szara komórka ma urlop;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 15:32 uśmiałem się do łez..fajne teksty macie :-* Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 12:11 tooo juz znalazłeś tą swoja idealna kobiete ?? spełniła któraś wszystkie warunki :> :P hihhhiih Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 15:34 spełnia większość kryterów więc ją zaprosiłem na romantyczną przygodę w górach..a nuż cos z tego wyjdzie pozytywnego more. Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne73 Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 13:36 Wyprawa na "Sniezke" a potem obiad/kolacja ( z noclegiem lub bez ) w schronisku ( Samotnia ) + butelka dobrego wina wypita nad jeziorkiem... Do tego piekna, sloneczna pogoda. Bylo naprawde cudnie ... :))) Ale coz, wszystko jest kwestia gustu, w koncu nie kazdy lubi wspinaczki gorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 15:31 odpowiedź na stwierdzenie nr 1- no wiesz... nadarzyła się okazja do bliższego poznania się więc z tej okazji skwapliwie skorzystam :-D kupuję pomysł z butelką wina oczywiście przy świetle gwiazd (rewelacyjnie je widać przy tej pogodzie), spacerek też się odbędzie (naturalnie z trzymaniem się za raczkę) i ...obiadokolacja ze śniadankiem we dwoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 17:57 czego oczekują? :) najczęściej mówią... domyśl się sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: urocze dwa dni we dwoje :-P 12.07.06, 19:25 chcesz mi pozyczyc tego Bums Mal Wieder? Odpowiedz Link Zgłoś