Dodaj do ulubionych

na spacerek...

17.07.06, 15:12
...chętnie się wybiorę w towarzystwie nieznajomej... żeby gdzieś po drodze
zgubić nieznajomość:)
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 15:20
      tylko sobie w krzakach tyłków nie porańcie;))))
      • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:25
        dzięki za troskę ;-)
        • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 15:34
          do usług;))))
          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:36
            usługi to przyszłościowy rynek, tak twierdzą fachowcy:)
            • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 15:41
              zatem wszystko przede mną;)
              • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:42
                miałaś to szczęście, że wybrałaś perspektywiczne zajęcie:)
                a podobno szczęście sprzyja lepszym...
                więc to co przed Tobą na pewno jest niezłe:)
                • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 15:45
                  sprzyja lepszym - tak za każdym razem mówią komentatorzy meczów naszej
                  piłkarskiej reprezentacji;))
                  oj tak;)
                  • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:50
                    o magicznym podaniu otwierającym drogę do bramki, też mówią za każdym razem:)
                    zatem - na szczęście - przed nami kolejne dwa lata eliminacji ;-)
                    • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 15:56
                      a potem kolejne, ech zycie jt piękne i ciągle daje szanse;))
                      • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:59
                        trzeba się cieszyć z każdego zwycięstwa:)
                        • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 16:14
                          ogólnie tak
                          ale lepiej z madrym przegrać, niz z głupim wygrać;)
                          choć w tabelach liczą się punkty, nic wiecej;) zwycięzców się nie ocenia;)
                          znikam;) skutecznch poszukiwań;)
                          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 17:03
                            racja...
                            biegnę również przedeptywać ścieżkę od...do jutra?
                            • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 17:06
                              oczywiście;))
                              • menk.a Re: na spacerek... 17.07.06, 17:06
                                zresztą zależy co stoi w gwiazdach:P
                                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:41
                                  odpowiedzi na to pytanie prosimy szukać pod numerm 0801 xxx xxx ;-)
                                  • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 12:43
                                    kiedy numer Ci się wyswietli 0700 800 900 to wiedz, ze to ja;))
                                    • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:44
                                      taka z Ciebie spadająca gwiazda:)
                                      • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 13:46
                                        upadły anioł, upadła kobieta, ale że gwiazda?;) szybko pomyśl życzenie;)
                                        • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 13:47
                                          już...
                                          • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 14:44
                                            już? ziściło się??;)
                                            • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:47
                                              jeszcze nie, ale wszystko jest na dobrej drodze:)
                                              • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 14:49
                                                będą matką twojego SUKCESU że tak się wyrażę;))
                                                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:53
                                                  tak, sukces ma to do siebie, że ma wielu rodziców, ale co ma powiedzieć taka
                                                  porażka, do której nikt sie nie chce przyznawać...;-))
                                                  czuję się objęty matriarchalną opieką menk.i w zakresie realizacji wybranego
                                                  marzenia;-)))
                                                  • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 15:08
                                                    masz mój patronat, błogosławieństwo ale co to za marzenie? muszę wiedzieć za co
                                                    nadstawiać w razie czego policzek;)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:09
                                                    żeby zapanował pokój na bliskim wschodzie:))))))))
                                                  • menk.a Re: na spacerek... 18.07.06, 15:27
                                                    :DDDDD zmień marzenie, masz jeszcze szansę, że to inne się spełni;)) bo na to
                                                    nie ma szans, no chyba ze zniszczą małego diabła;)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:39
                                                    marzeń się nie zmienia...
                                                    co najwyżej się nie spełniają...
                                                    trudno będę marzył dalej
    • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 15:33
      Cześć,
      to ja aktorka wpadłam na spacerek
      • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:38
        świetnie...na dobry początek, proponuję początek traktu królewskiego...
        • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 15:38
          dobra możemy ruszać
          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:40
            północ czy południe?
            • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 15:42
              wschód czy zachód?
      • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:39
        ...czy aktorskie powołanie ma coś wspólnego ze spacerowaniem?
        • ppoblocki Re: na spacerek... 17.07.06, 15:41
          Asia będzie musiała udawać, że Cię lubi:P hihi (taki niewinny żarcik)
          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:45
            ppoblocki napisał:

> Asia będzie musiała udawać, że Cię lubi:P hihi (taki niewinny żarcik)

winny, czy nie, niestety nieznajomy ;-)

• ppoblocki Re: na spacerek... 17.07.06, 15:46
              Nieznajomy żarcik? Co masz na myśli?
              • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:48
                stricte to co napisałeś :)
                • ppoblocki Re: na spacerek... 17.07.06, 15:49
                  Cuś nie kumam :/
                  • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:51
                    przed chwilą też tak miałem, jak nie załapałem o co biega z aktorestwem :)
          • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 16:06
            skarbeńku ja nic nie muszę udawać, jestem szczera do bólu
        • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 15:42
          no nie wiem sam musisz się przekonać
          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:43
            wygląda na to, że na początek trzeba będzie zakręcić kompasem...
            a może tym razem nie odwróci się tak jak zazwyczaj:)
          • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 15:52
            czekam na Ciebie przy najbliższej witrynie ;-)
            • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 16:06
              to do zobaczenia
              • rumity Re: na spacerek... 17.07.06, 17:04
                mam nadzieję:)
                see you
                • asia1911 Re: na spacerek... 17.07.06, 18:01
                  no to kiedy?
                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:42
                    każdy moment jest dobry...
                    dziś?
                    • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 12:50
                      No cześć, a o której na tym Trakcie?
                      • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:52
                        o każdej porze jest przyjemnie...
                        ale ze względów logistycznych myślę, że po 19.00
                        • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 12:53
                          A czemu, zaczynasz akurat od W-wy? Ciekawość mnie zżera.
                          • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:55
                            bo nie znam tak dobrze topografii dajmy na to Torunia...:)
                            • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 12:59
                              Koniec języka za przewodnika :-))
                              A Warszawkę znasz jak własną kieszeń? To może przy Kościele Św. Krzyża.
                              • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 13:21
                                Kolega wymięka. Jak mam rozumieć to milczenie???
                                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 13:44
                                  praca uszlachetnia, ale jest męcząca i uniemożliwia czasem płynną konwersację.
                                  Koło pomnika Kopernika?
                                  :)
                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 13:50
                                    Kopernik z Toruniem się kojarzy, a mówiłeś, że Torunia nie znasz he, he, he.
                                    Pewnie w pobliżu pomnika pracujesz leniwcu daleko chodić się nie chce.
                                    • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 13:53
                                      proszę nie imputować mi lenistwa na tym etapie nieznajomości. gdyby mi się nie
                                      chciało dreptać, nie zaczynałbym wątku:))))) możemy zacząć spacerek na
                                      Mariensztacie:)
                                      • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 13:55
                                        Chyba jednak wolę Pomnik Kopernika, a i nic nie imputuję po prostu czytam między
                                        wierszami.
                                        • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 13:58
                                          "między słowami" to jeden z moich ulubionych filmów:)
                                          • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 13:59
                                            ciekawe, a co jeszcze lubisz?
                                            • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:02
                                              spacery z nieznajomymi i to co wynika z nicka ;-)
                                              • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 14:04
                                                tylko?
                                                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:07
                                                  nie tylko, ale też, no wiesz... poziomki, biedronki, skowronki, mazury, stare
                                                  mury...i tym podobne:)))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 14:08
                                                    stare mury,już wiem to Ty jesteś tym duchem co straszy na KP niedaleko
                                                    wspomnianego pomnika zresztą
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:21
                                                    rozpracował mnie nie byle kto bo sherlock holmes w spódnicy:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 14:51
                                                    i szpieg z krainy deszczowców w jednym, a tak na marginesie to ja też tam
                                                    stacjonuję między kościołem, a Traugutta
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:55
                                                    ...ale się uparłaś z tym kościołem :)))
                                                    teraz rozumiem skąd insynuacje dot. lenistwa;-)))
                                                    gdybym się teraz dobrze rozpędził to za jakieś 30 minut byłbym u Ciebie :))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 14:56
                                                    ale ściema teraz to ja jestem gdzie indziej, może za tydzień i 1 dzień, kto wie
                                                    może się skuszę
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 14:59
                                                    asia ściemniasia....hm...pasuje. trochę cienia zawsze się przyda:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:00
                                                    hi,hi a nie wygląda nie, ale właściwie za półtorej godziny mogłabym tam być
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:08
                                                    ja mogę też - przecież już wiesz:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:09
                                                    no i co my z tym fantem zrobimy?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:13
                                                    możemy spróbować go przemilczeć, bo z fantami/faktami się nie dyskutuje, możemy
                                                    spróbować go doprecyzować w cieniu starych murów, możemy się z fantem minąć
                                                    zasłonięcie okularami przeciwsłonecznymi...
                                                    albo po prostu umówić się na inny termin:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:15
                                                    no na 100 % będę tam za tydzień i 1 dzień pisałam już o tym.?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:21
                                                    podobno cierpliwością to i jeża można oskubać, ale ja jestem miłośnikiem
                                                    przyrody, więc wolałbym oszczędziś to biedne zwierzę i spotkać Cię pod
                                                    pomnikiem z pominięciem 7 dni kwarantanny, chili za 0 +1 dzień:))))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:23
                                                    aż tak cię pili, cierpliwość to cenna cecha
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:24
                                                    nagrobek człowieka, który umarł na udar słoneczny - ceń cień...:)
                                                    więc cenię
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:26
                                                    a ten udar to od słoneczka czy może rum zaszkodził?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:27
                                                    wszystkiego po trochę...
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:29
                                                    to nie dobrze, a ten rum to z żalu czy z radości był pity?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:41
                                                    nie można pić rumu z żalu...albo raczej nie powinno się:)
                                                    zdecydowanie nie z falenicy, ale z radości...
                                                    że słoneczko świeci, ptaszki śpiewają, wietrzyk wieje...
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:45
                                                    a co ma falenica do picia rumu (obrzydliwego zresztą)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:46
                                                    zdeydowanie mniej niż wesoła i radość:)
                                                    a co do smaku to się nie zgadzam. cuba libre polecam.
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:50
                                                    samemu to nic dobrze nie smakuje
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:57
                                                    fakt
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:02
                                                    to taka pospolita gazeta
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:41
                                                    halo rumity coś tak ucichł, masz już dość?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:45
                                                    grzecznie odpowiadam na każdą zaczepkę...
                                                    milczenie jest złotem,ale o tym potem :))
                                                    usta milczą, dusza śpiewa bo wieczora się spodziewa;-)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:47
                                                    oj rumity coś mi się wydaje, że znalazłeś towarzyszkę na wieczorny spacerek,
                                                    weirszem się mówi oj tak :-)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:55
                                                    bo sobie pójdę w drugą stronę
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:58
                                                    szczęścia można szukać w każdym kierunku...
                                                    pytanie, czy jak się obrazisz to szybciej znajdziesz z tej drugiej strony...
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:05
                                                    a może ja nie szukam szczęścia
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 15:57
                                                    za tydzień i jeden dzień?
                                                    ;-))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 15:59
                                                    to już od Ciebie zależy:-P
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:01
                                                    takie to proste...:)
                                                    zależy mi:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:04
                                                    a na czym?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:06
                                                    żebyśmy poszurali gdzieś
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:10
                                                    a jak się rozczarujesz?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:11
                                                    tym, że nie lubisz rumu już się rozczarowałem i jakoś doszedłem go siebie:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:14
                                                    rum można polubić, ale mówiłam o sobie
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:25
                                                    sympatia do rumu to rzecz smaku, a sympatia do Ciebie to kwestia osobowości:)
                                                    już zdążyłem Cię polubić:)))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:26
                                                    a to ciekawe, sprawiam wrażenie osoby sympatycznej?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:28
                                                    ładnie to ujęłaś...:)))))
                                                    sprawiasz wrażenie...:)))))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:31
                                                    nie łap mnie za słówka
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:32
                                                    chili precz z rękami:))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:34
                                                    Ty to powiedziałeś
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:37
                                                    następnym razem ugryzę się w język:)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:44
                                                    będzie bolało..:-(
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:34
                                                    widze ze chyba przeszkadzam...chili ze spaceru ze mna nici???
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:36
                                                    przecież napisałem...gdzie, pozostaje ustalić kiedy...żeby wszystkim pasowało...
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:37
                                                    sorki umawiajcie się w niczym nie przeszkadzasz, To on powinien po nosie dostać,
                                                    że Cię zaniedbał
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:38
                                                    no nie mogę...to miałaś na myśli - równouprawienie:))
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:46
                                                    ja???? to Ty gadałeś o równouprawnieniu
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:38
                                                    nie będę go bić....;-)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:39
                                                    uffff.....zrobiło się groźnie.... na szczęście to tylko chmury:)
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:41
                                                    to jak??chcesz spotkać sie z nami dwiema??
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:41
                                                    chyba na razie więcej was nie ma :)
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:42
                                                    ja mogę dziś.
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:46
                                                    chodźmy:)
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:48
                                                    to gdzie będziesz czekal i jak wygladasz zebym cie poznala na ulicy??
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:49
                                                    najprościej będzie jak opiszesz siebie :)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:48
                                                    no to miłego spaceru, a potem czekam na wrażenia
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:49
                                                    z pikantnymi szczegółami:)
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:50
                                                    brunatka,170,szczupla,brazowe oczy
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:51
                                                    miło mi będzie pospacerować:)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:53
                                                    koło pomnika Kopernika?
                                                    18.30?
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:54
                                                    jesteś wolny czy masz kogoś??
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:55
                                                    a chcesz zabrać jeszcze kogoś na ten spacer? :)
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:57
                                                    wolalabym gdybys byl wolny.bede sama.a Ty kogoś zabierasz??
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:59
                                                    możemy sie spotkac tet a tet:)
                                                    muszę uciekać, więc daj znać czy idziemy?
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:00
                                                    a może wpadniesz do mnie na obiad.wlasnie robie pyszne lasagne?
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:01
                                                    nie dziękuję...
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:02
                                                    dlaczego???a pozniej na jakiś spacerek sie wybierzemy
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:04
                                                    najpier spacerek na zaostrzenie apetytu, a potem coś na ugaszenie pragnienia...
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:02
                                                    innym razem:)
    • siesciemnia Re: na spacerek... 17.07.06, 19:37
      Pomysł niezły, ale gdzie chciałbyś spacerować, Sprecyzuj, bo to forum
      ogólnopolskie. Mógłbyś się zasapać...
      • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 12:43
        generalnie każdy szlak jest o.k.
        wszystko zależy od towarzystwa...
        najchętniej zacząłbym z wawy:)
        • wesola_kicia Re: na spacerek... 18.07.06, 16:09
          rum i słoneczko
          pokazało sew oblicze .
          • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:12
            chili że będzie upał:)
            • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:17
              mieszanka wybuchowa
              • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:19
                pozwolę sobie nie zrozumieć?
                • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:20
                  nieważne, nie odpowiedziałeś na moje pytanie
                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:22
                    chili, które?
                    • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:23
                      z pierwszej strony
            • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:17
              ja sie skuszę na spacerek.jestem z Wawki.to o ktorej i gdzie??
              • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:21
                w okolicach traktu królewskiego...
                gdzie - do wyboru:) preferowane okolice pomnika Kopernika
                o której - to zależy kiedy:)
                • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:23
                  przyznaj się co Cię tak kusi wizja spaceru, czy raczej chodzi o kobiece
                  towarzystwo?
                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:23
                    wizja spaceru w damskim towarzystwie:)
                    • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:25
                      no, no sprytny jesteś
                      • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:26
                        a co to ma wspólnego ze sprytem? raczej z przyjemnością obcowania z pięknem i
                        naturą:)
                        • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:29
                          a co jak piękna braknie
                          • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:32
                            kobieta z definicji jest piękna...czarująca, urokliwa, zmysłowa...etc...
                            tylko dlatego, że jest kobietą
                            • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:36
                              niezły czaruś z Ciebie, to w takim razie co jest dla ciebie ważniejsze ładne
                              opakowanie czy zawartość?
                              • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:39
                                wstążki są potrzebne ;-))
                                • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:50
                                  Ty mi tu nie p......
                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:52
                                    no przecież nie jestem hipokrytą...
                                    ważne jest połączenie obu
                                    • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:55
                                      widzę, że radzisz sobie w każdej sytuacji.
                                      Życzę miłego spaceru z tą szczupłą brunetką, nie będę przeszkadzać.
                                      • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:56
                                        NIE!!!!!!
                                        Przeszkadzaj ile tylko zechcesz:)
                                        • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:58
                                          nie lubię wchodzić między wódkę a zakąskę, przekonaj mnie żebym została?!
                                          • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:01
                                            oki...
                                            poszukam Cię jutro i opowiem jak mi się spacerowało, nawet jeśli będę
                                            maszerował sam:)
                                            hejka
                                            • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:03
                                              Ty ona jest niezła może zaliczysz kolację ze śniadaniem, miłego wieczoru ja też
                                              Ciecie lubię :-)
                                              • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:05
                                                no niezla.Tylko ze Ty nie wiesz ze Pan rumity to facet zonaty z dwojka
                                                dzieci.Panie Marcinie T. nie podoba mi sie pana zachowanie
                                                • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:07
                                                  no i co z tego, pogadać nie można,
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:07
                                                    jakaś przewrażliwiona jesteś
                                                  • ppoblocki Re: na spacerek... 18.07.06, 17:08
                                                    Sory, że się wtrącam, ale jej chyba chodziło o to, ze była tu jakaś wzmianka o
                                                    jutrzejszym śniadaniu.
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:09
                                                    tia, była :)
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:10
                                                    a Ty co jeszcze głodny jesteś
                                                  • ppoblocki Re: na spacerek... 18.07.06, 17:11
                                                    asia1911 napisała:

> a Ty co jeszcze głodny jesteś

ja?
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:13
                                                    no o jedzeniu mówisz (śniadanie)
                                                  • ppoblocki Re: na spacerek... 18.07.06, 17:15
                                                    Ehh..:/ nie ważne.. nie o to chodziło;)
                                                  • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:10
                                                    naprawde muszę uciekac...
                                                    tymczasem
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:12
                                                    ja też za godzinę wrócę uch gorąco się zrobiło, pa pa
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:08
                                                    jasne gadajcie sobie....jak na razie nic zlego sie nie dzieje.oby tak dalej
                                                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:11
                                                    A Ty jesteś matką jego dzieci??
                                                  • matilda23 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:14
                                                    nie jestem
                                                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:08
                                                  ten spacer może zaprowadzić nie wiadomo dokąd...
                                              • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 17:05
                                                śniadanioobiadokolację:))
                                          • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 17:01
                                            Idę sobie, ale jak będziesz chciał pogadać za jakąś godzinę może wrócę.
                                            Powodzenia z brunetką.
              • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:21
                o widzisz masz chętną nie musisz już czekać 7+1, co Ty na to
                • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:23
                  powiedziałaś, że to zależy ode mnie, więc może uda mi się namówić Cię na
                  wcześniejszy termin i pospacerujemy razem:)
                  • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:24
                    kto pierwszy ten lepszy?
                    • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:25
                      życie to nie wyścig
                      • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:28
                        zgadzm się z Tobą w tej kwestii, więc spacer to przedbiegi do wspólnego życia?
                        • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:29
                          ha,ha,ha....
                          chyba się trochę zagalopowałaś w tym zacienianiu:)))))
                          • asia1911 Re: na spacerek... 18.07.06, 16:38
                            cieszę się, że Cię rozbawiłam
                            • rumity Re: na spacerek... 18.07.06, 16:41
                              więcej zyskuje ten kto daje, ale ja dziękuję za ten podarowany żart:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka