mozambique 24.07.06, 11:41 film.onet.pl/0,0,1360564,wiadomosci.html nosz trzymajcie mnie : wiedźmowata CZernicka i gruchająca głupkowato MOdlilńska ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: stare wraca 24.07.06, 11:42 widziałem alicję pewnego poranka..sie zdziwiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: stare wraca 24.07.06, 11:58 tez rano ją wideuje w Kawie i Herbacie , i zawuazyłam u siebei objaw , ze nie jestem w stanie znieśc obezwładniajacej głupoty tej pani a jej gruchanei w funkjci śmiechu jest irytujące Zofia CZ. juz sie odkleiła od ZNANEGO AKTORA ? czy po prtosu kasa sie skończyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: stare wraca 24.07.06, 12:07 a ja do alicji nic nie mam.pamietam ją z czasów "nie tylko dla orłów" i po tym dziwowisku jestem w stanie jej wybaczyć niemal wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: stare wraca 24.07.06, 12:24 A mnie się Ala już zawsze będzie kojarzyła z reklamą jogurtu..."oddaje tobie co kryje w sobie" i wykonywała taki ruch ręką jakby chciała zwrócić ten jogurt błeeee, chore to skojarzenie ale to dla mnie właśnie image Ali:-)) Odpowiedz Link Zgłoś