Dodaj do ulubionych

PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI +++++++++++++

IP: 66.183.118.* 08.12.02, 08:37
Oj gdybym wiedzial , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny
to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal.
Obserwuj wątek
    • Gość: gitman Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ IP: bierki:* / 192.168.9.* 08.12.02, 17:48
      Coz lepiej pozno niz wcale :)))
      • Gość: KROL DAWID Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ IP: 66.183.118.* 09.12.02, 07:07

Nie robcie mi zydzi , dziady parchate wstydu !
        • Gość: KROL DAWID Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ IP: 66.183.118.* 10.12.02, 08:31
          Gość portalu: KROL DAWID napisał(a):

> Oj gdybym wiedzial , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny
          > to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal.
          >
          > Nie robcie mi zydzi , dziady parchate wstydu !
          • Gość: KROL DAWID Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ IP: 66.183.118.* 12.12.02, 21:10

> Gość portalu: KROL DAWID napisał(a):
            >
            > > Oj gdybym wiedzial , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny
            > > to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal.
            > >
            > > Nie robcie mi zydzi , dziady parchate wstydu !
            • wesoly3 Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ 12.12.02, 23:02
              slyszysz helga ???
              slyszysz kaczapipo ???
              i inne miriamy
              • Gość: KROL DAWID Re: PRZYNOSICIE WSTYD KROLOWI DAWIDOWI ++++++++ IP: 66.183.118.* 14.12.02, 08:36
                • Gość: J.K. Krolu...? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.02, 09:40
                  A kiedy wybierzesz sie do Mekki, podziekowac za rozjasnienie umyslu,
                  ryjkiem Ziemie Allaha ucalowac, a kuperkiem Niebiosa pozdrovic...?
                  • Gość: kROL DAWID zydziska, wstyd mi za was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 66.183.118.* 15.12.02, 07:08
                    Oj gdybym wiedzial zydy , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny
                    • Gość: KROL DAWID Re: zydziska, wstyd mi za was !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 66.183.118.* 16.12.02, 01:02
                      Gość portalu: kROL DAWID napisał(a):

> Oj gdybym wiedzial zydy , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny
                      > to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal.
                      • Gość: KROL DAWID Re: zydziska, wstyd mi za was !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 66.183.118.* 16.12.02, 03:13

Gość portalu: kROL DAWID napisał(a):

Oj gdybym wiedzial zydy , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny jak
                        fredek samoj..ebek to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal !!!!
                        • Gość: KROL DAWID Re: zydziska, wstyd mi za was !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 66.183.118.* 16.12.02, 22:39

>
                          >
                          > Gość portalu: kROL DAWID napisał(a):
                          >
                          > Oj gdybym wiedzial zydy , ze z was wyrosna takie sk.urwy.syny jak
                          > fredek samoj..ebek to sam wlasnym toporem jaja bym sobie odrabal
                          > !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka