01.08.06, 09:50
A ja wczoraj żem obajrzała powtórkę Miasta Kobiet, w którym to rodzime
celebrities się żaliły, jak to są opluwane na różnych forumach. Znaczy się
one, te celebrities, to tak naprawdę nie czytają żadnych forumów, ale... i tu
posypały się cytaty, co to o nich nie napisano. Występowali: Anna Samusionek,
która to do każdej gazety leci, raz z tym, jaka to jest strasznie szczęśliwa w
swoim związku, a następnego dnia z tym, jak to ją małżonek leje, i psychicznie
maltretuje. Maciej Dowbor, który to forumów nie czyta, za to zna wszystkie
wypowiedzi na swój temat, bo to albo przypadkowo przeczytał, albo mu Asia
przeczytała, która to pewnie forumów żadnych też nie czyta. I Robert
Leszczyński, co się w ogóle na internecie nie zna i nie czyta ale mu kolega w
pracy czytał, to wie. Paulina Młynarska też nie czyta, bo tam się nikt nie
podpisuje imieniem i nazwiskiem. Ja tam się mogę podpisać ale co to da
Paulinie? Czy moje imię i nazwisko nie będzie dla niej równie enigmatyczne, co
mój forumowy nick?
Pani psycholog za to powiedziała, że forumowicze, to ludzie którzy nie radzą
sobie z rzeczywistością i tylko schowani za swoim ekranem mają okazję zabłysnąć.
Przytoczono też wypowiedź Pilcha, któren to stwierdził, że forumowe wypowiedzi
mają charakter plwocin. Wszyscy obecni, co żadnych for nie czytają oczywiście,
wdzięcznie temu przyklasnęli i rozeszli się do domów.
Ludzie, czy oni przypadkiem nas nie opluli? No i jeszcze taka konkluzja była,
że chcieli zaprosić do tego programu jakichś forumowiczów ale nikt się nie
zgodził, co oczywiście było dowodem na to, że forumowy naród nic nie wart i
wstydzi się tego, że tylko plwa i plwa, a nic ciekawego do powiedzenia nie ma.
Składam protest zatem. Mnie się nikt nie pytał, czy chcę do programu, czy nie!
Was kto pytał? Romy była u Muchi i się za niczyimi plecami nie chowała, z tego
co pamiętam. Może my plwamy za mało i przez to jesteśmy niereprezentatywni i
mało ineresujący, co?
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 10:02
      pytali tu przeciez. nie podpisujac sie imieniem i nazwiskiem.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=36717381&a=36717381
      • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:07
        Pacz Pani! Gdzie ja byłam wtedy? Jak zwykle jestem w niedoczasie i opóźniona w
        rozwoju, bo bym kurde poszła. A i tak sie czujem oplwana przez ten program.
    • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 10:12
      no..niestety..PYTAŁ! a konkretnie..pytała...było to niedługo po moim
      hęhę...wielkim wyjściu i już miałem iść, bo nikt nie chciał...(ANO! NIKT!a
      ogłoszenie było też na ogólnym forum TV)ale se pomyślałem..błaźnić się po raz drugi?
      wszystko zależy od punktu widzenia..jedni mają "parcie na szkło" inni- na forum.
      Równie dobrze, jakby wziać psychologa, możnaby wykazać,ze wszyscy wystepujacy w
      tiwi, to ludzie niedowartościowani, zakompleksieni, którzy cały czas wymagają
      uwagi, poklasku, pochwał...Czyli,że są ..jak dzieci...Można. Tylko po co?

Co do forów różnego autoramentu, muszę przyznać,że polskie fora różnia sie od
      tych, dajmy na to brytyjskich. Polacy lubią udupiać innych.obrzucac
      inwektywami...Bywałem na forum bbc i tam kurde, niczego takiego nie ma?
      nie ma tej zadziory...buty..ludzie się kłócą ale kurde jakoś tak ...normalnie.
      Pamiętacie Zgredka i Nafciarzy? no, U nas musiała być awantura. Tam byłoby
      zwykłe- słuchajcie rezygnuję, niech ktoś inny przejmie forum.
      Proste? pewnie.
      Czyli, podsumowując..
      MY MAMY RACJE i UNY MAJA RACJE..
      a Pilch dla mnie żadnym autorytetem nie jest...pijanica jedna! :-P

nie czuję sie obrażony, bo to NIE O MNIE!!!!
      • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 10:34
        naprawde samusionek i dowbor to glowne tematy na forach? cos miastukobiet1
        cienko idzie szukanie ludzi do programow:)
        ok. pomyslmy.
        do dowbora nic nie mam, jest kompletnie bezbarwny, a to samusionek jest
        niesmaczna. dlugo byla 'nikim', dobrze sie zapowiadala po ekranizacji Tygodnia z
        zycia mezczyzny i tyle. za to o wielkiej milosci do zubera opowiadala w
        najtanszych gazetach, a to co teraz wyrabia z dzieckiem juz ponizej wszelkiej
        kulturalnej krytyki. w dodatku zawsze jest gotowa rzucic bzdurnym tekstem do
        kamery, ostatnio cos w rodzaju: -Gdybym chciala odwetu to wynajelabym panow z
        kijami, - czy cos rownie madrego.

takie rzeczy mozna komentowac tylko na poziomie onetu, bo sorry, nie da sie tego
        obsmiac, tak to zalosne. ladna dziewczyna, tylko troche egzaltowana i wiecej
        jej w brukowcach, niz w pracy. i czego oczekuje? konstruktywnej krytyki roli w
        serialu?! luuuudzie.........

kto jeszcze? leszczynski?
        po co sie idzie do Idola? zeby zarobic kase i zdobyc tania popularnosc.
        tania popularnosc ma wiecej wad, zalete tylko jedna, rozpoznawalnosc. szkoda, ze
        przestal pisac do wyborczej, bo sankowski, ktory przyszedl po nim jeszcze sie
        musi duzo nauczyc, a i to co RL robil potem [jakies programy ze smieszna
        fryzura, Idol] to kompletna zenada.

czego oni sie spodziewaja?
        wspolczucia?
        ok.
        -wspolczuje leszczynskiemu, ze mu nie idzie kariera krytyka, wic musi udawac
        gwiazdora.
        -wspolczuje dowborowi mamy, ktora wygaduje o nim do Gali rzeczy zwyczajnie
        upokarzajace,
        -wspolczuje samusionek gustu w kwestii meskiej.

prosze, nieobrazliwy, LUDZKI wymiar forum. tylko, czy oni by tak chcieli? jakos
        nie podejrzewam.
      • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:35
        No o Tobie Drzejmsie właśnie tyż! Boś w tej masie forumowej występujesz i za to
        w jakimś stopniu trzeba brać odpowiedzialność. Wszystko można uoglnić. Np. że
        wszyscy asrtyści to chłturnicy, co biorą udział w reklamach, w serialach i
        prowadzą imrezy do kotleta różne. A na to wyskoczy Majchrzak, że on taką k..ą
        nigdy nie był i nie będzie choćby głodem przymierał. I będzie miał rację. A
        artystą jest i w tej całej masie występuje. Albo kierowcy. Na ulicach chamstwo a
        jak każdego z osobna zapytasz, to jest kulturalny, przepuszcza innych, nie
        klaksoni i nie klnie i fucków nie pokazuje. I na forach tak samo. Każdy miły i
        kulturalny, na nikogo nie plwa a jak tak dobrze poczytać... wszystko ma dwie
        swoje strony.
        • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 10:44
          > Np. że
          > wszyscy asrtyści to chałturnicy,

forumowicze akurat tak nie robia, bo inaczej nikt nie bylby tak urazony. jest
          dokladnie odwrotnie, to forumowicze pisza, ten konkretny debil to debil, a to
          konkretna idiotka to idiotka. natomiast debile i idiotki nie umieja nawet
          odroznic fora typu Idol dla widzow, od masowego, otwartego onetu i brna dalej
          udowadniajac, ze istotnie sa debilami i idiotkami. albo sie nie komentuje, albo
          sie zna na tym, co sie komentuje. a postawa "ja tego nie czytam, ale chcetnie
          wystapie w programie i o tym opowiem" jest niestety niczym wiecej, jak
          pokazywaniem sie w telewizji, a nie wypowiadaniem sie na wazny temat.
    • krzaczekbzu Re: Plwociny 01.08.06, 10:45
      A kto czytal ostatni wywiad w Vivie z tą Ewą czy jak jej tam.No to dopiero
      żenada. Po co był ten wywiad? Na okladce w łożku z mężem, ale się puściła z
      innym. i w ogóle go nie chce, bo ją mało bajeruje....
      • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 10:52
        a mi sie przypomło, apropos słowa debil
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=24676610
        :-D)))
        chyba jednak , tak...
        bo mnie to śmieszy...

odpowiada się...
        eee tam o mnie...odpowiedzialnośc zbiorowa? to tak jakbym miał pretensje do TVP2
        za to, że istnieje TRWAM?
        są forumy głupie i sa..TAK JAK NASZE, genialne, inteligentne, na poziomie....
        i skromne...
        :-D))))
        • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:56
          drzejms-buond napisał:

> eee tam o mnie...odpowiedzialnośc zbiorowa? to tak jakbym miał pretensje do TVP
          > 2
          > za to, że istnieje TRWAM?
          > są forumy głupie i sa..TAK JAK NASZE, genialne, inteligentne, na poziomie....
          > i skromne...
          > :-D))))
          No właśnie jest odpowiedzialność zbiorowa, kiedy się siebie pozbawia
          jednostkowej wypowiedzi. Wtedy się właśnie ląduje w tym worze pod tytułem:
          wszyscy forumowicze, to pokręceni nieudacznicy, co to się realizują plwając na
          innych. Na to sie jakoś bez sensu nie mogę dziś zgodzić. Ale mi pewnie przejdzie
          do jutra i zacznie pięknie tumiwisieć.
      • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:53
        krzaczekbzu napisał:

> A kto czytal ostatni wywiad w Vivie z tą Ewą czy jak jej tam.No to dopiero
        > żenada. Po co był ten wywiad? Na okladce w łożku z mężem, ale się puściła z
        > innym. i w ogóle go nie chce, bo ją mało bajeruje....
        No i widzisz, to jest właśnie taka sprawa, której aż się komentować nie chce.
        Mnie się nie chce. Jak i czytać mi się tego "wywiadu" nie chce. Jedyne
        osiągnięcie tego materiału jest takie, że postanowiłam juz nigdy więcej nie
        kupić Vivy. W ryj dostałam tym materiałem, bo się mnie potraktowało jak idiotkę,
        która w wakacje nie ma co robić, tylko czytać o wyczynach pani Figurskiej. Ręce
        mi opadły.
        • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 11:03
          kto to jest u licha figurska?

ale, ale. sluchajcie, ta, co wiem juz, ze gra w mjm, ewelina serafin de la cruz,
          ta to teraz dostaje baty od SE! zaden forumowicz najbardziej zlosliwy nie
          przywali tak, jak brukowiec. najpierw pania serafin ujeli w ogrodzie saskim, jak
          rozanielona oparla sie o drzewo i widac bylo jej piers, a wczoraj.... wczoraj SE
          napisal, ze serafin wyszla od fryzjera, potem umowila sie z kolezanka na nauke
          jazdy na skuterze, uprzednio przebrawszy sie w bikini. i fotka. wygladajace na
          tluste [sorry] cialo, a majac w pamieci niedawny autoerotyzm z parku saskim
          skojarzenia mialam malo smaczne, wlosy z odrostami i zupelnie nie wygladajace na
          swiezo ufryzowane.
          ale sie uparli na dziewczyne! czy ona swoja gra w mjm sobie na to zasluzyla? az
          tak zle? oswieccie mnie, plissss. bo wyglada mi to na produkcje karmy dla
          sfrustrowanych forumowiczow. dziewczyna chyba nie bywa na bankietach, ani nie
          pcha sie do zycia na goraco, to jej sami robia czarny piar, pozornie w tonie
          przyjaznym. albo tak jest? nie pcha sie do zycia na goraco, wiec nie zna
          srodowiska redaktorow, mozna obsmiac.

troche off topic, tak mnie sie skojarzylo.
          • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 11:06
            kolagena, nie podniecaj sie redaktorka mlynarska! sa ladniejsze kobiety:)
            pfpfpfpfpfpfpfpfpf:))))))))))))))))))
            • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 11:08
              romy_sznajder napisała:

> kolagena, nie podniecaj sie redaktorka mlynarska! sa ladniejsze kobiety:)
              > pfpfpfpfpfpfpfpfpf:))))))))))))))))))

Romy!! ja cię upominam..
              :-P
              ja cie do porzadku przywołuję..
              :-}
              Romy...!
              :-D))))))))))))
            • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:14
              romy_sznajder napisała:

> kolagena, nie podniecaj sie redaktorka mlynarska! sa ladniejsze kobiety:)
              > pfpfpfpfpfpfpfpfpf:))))))))))))))))))
              Wiem... Romy jest na ten przykład sto razy piękniejsza! I do tego mądrzejsza
              jest! I to serio zupełnie mówię, bo jaszczur na mnie patrzy.
          • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 11:06
            romy_sznajder napisała:

czy ona swoja gra w mjm sobie na to zasluzyla? az
            > tak zle? oswieccie mnie, plissss. bo wyglada mi to na produkcje karmy dla
            > sfrustrowanych forumowiczow. dziewczyna chyba nie bywa na bankietach, ani nie
            > pcha sie do zycia na goraco, to jej sami robia czarny piar, pozornie w tonie
            > przyjaznym. albo tak jest? nie pcha sie do zycia na goraco, wiec nie zna
            > srodowiska redaktorow, mozna obsmiac.

baaaaaaaaardzo źle...
            :-/
          • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:12
            Wcale nie off topic ci się skojarzyło.
            A mnie ostatnio właśnie zaatakowały wieści od tej pani, bo najpierw gdzieś
            przeczytałam, jak to się ta para cudnie kocha i 6 dziecków chce mieć, bo są do
            tego stworzeni. Do kochania i rodzicielstwa i tworzenia ze sobą stadła
            szczęśliwego. Potem zaraz w MK kobiet wystąpili (moze to znowu powtórka była),
            jaką to są cudowną parą i jak to sie pięknie poznali, i że to przeznaczenie
            było. I zaraz natychmiast po tym, wynurzenia we Vivie poleciely, że okropnie i
            bez sensu i ze się nie stara, i że ona nie może, bo kobiecośc, bo coś tam. Na co
            on dzwoni do dziennikarki, która wywiad przeprowadzała, że on to się bedzie
            strał i nie odpuści. To ja mam popieprzone w głowie? No pewnie i mam. Z chęcia
            dam wywiad do gazety zatem! No i do fryzjera też dzisiaj idę. Mam bikini założyć?
            • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 11:15
              seledynowe bikini i czerwone japonki:)
              • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:15
                Z japonków to mam tylko żółte!
              • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 11:16
                romy_sznajder napisała:

> seledynowe bikini i czerwone japonki:)

czerwone japonki??????? przecież zawsze były żółte...

klimat nam się, cholera ,zmienia
                :-/
                • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 11:19
                  to ze zlosci chyba:)
    • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:49
      No to jeszcze. Mnie najbardziej wkurza to zakłamanie, że ich wcale a wcale nie
      interesuje, co forumowy naród ma do powiedzenia. Oczywiście idealnie by było
      gdyby ich rozliczać z tego co robią. No ale... mamy się serio wypowiedzieć o
      grze pani Samusionek w serialu Plebania? Albo o tym, jak Dowbor poprowadził
      imprezę? Albo o dziennikarskiej robocie Pauliny z Marzenką? No to ja się mogę
      wypowiedzieć. Za to wiem, jaka będzie reakcja. "Co mi się tutaj wypowiadasz,
      skoro się nie podpisujesz imieniem i nazwiskiem?". No to się podpiszę. "A kim ty
      jesteś, żeby się podpisywać i stanowisko zajmować w taaakich sprawach"- bedzie.
      To co CV mam posłać? Bez sensu. Forum, to forum, serial, to serial, miałki
      program w TV, to miałki program - wszystko rządzi się swoimi prawami. Jak sie
      staje przed milionami z opuszczonymi matkami, to trzba być przygotowanym na to,
      że się wszyscy zaraz obśmieją, że tam nic ciekawego nie ma. Bo każdy ma to samo.
      • romy_sznajder Re: Plwociny 01.08.06, 10:55
        > "A kim ty
        > jesteś, żeby się podpisywać i stanowisko zajmować w taaakich sprawach"

widzem, czytelnikiem, odbiorca, klientem, konsumentem. wyrobionym.
        • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 10:57
          Co jednak ma potwierdzić moja wyrobioność. Nazwisko? Tak Paulina pewnie sądzi.
      • drzejms-buond Re: Plwociny 01.08.06, 10:55
        to troszku tak jak z kotem dawinczi..nikt z lpr'u nie widział ale wszyscy mówia
        WON z tym filmem. Panie przeczytały krytyczne uwagi na temat swojej stacji czy
        programu i nimi trząłchło..łot i wsio.
        musiały odreagować.
        ale żebym się poczuwał??? eeeeeeeee
      • nioma Re: Plwociny 01.08.06, 10:55
        a mnie wkurza to ze sami wylewaja wszystkie brudy domowe do gazet, opowiadaja o
        mezach, kochankach, dzieciach
        sprzedaja zdjecia ze slubow, wakacji i urodzin
        a potem sa strasznie zdziwieni ze ich ludzie obgaduja i jakim prawem
        brrrr
        • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:02
          A bo widzisz Niomo, to jest wszystko ok, bo za to są pieniądze. Sprzedasz
          gazecie zdjęcie, historyjkę i kredyt możesz spłacić. Wtedy to jest rozgrzeszone.
          A że my sie tym za darmo podniecamy, to juz jest ku....wsko daleko od okej.
          • romcia.p Re: Plwociny 01.08.06, 11:25
            wywiad z ewunią i toledo strasznie mnie zdegustował(prawie jak cmentarna sesja Steczkowskiej)
            okropnie fałszywie to wygląda - niby sie rozstali ale materiał okraszony pięknymi zdjęciami rodzinnymi
            moim zdaniem to zwykła ściema,po wakacjach pewnie ukaże sie druga częsc jak to dorośli,zmądrzeli,wybaczyli,dla dobra dzieci ple ple ple
            • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:41
              Może oni na nowa kanapę zbierają i dlatego sie tak muszą publicznie obnażać?
              Chodźcie się po zecie zrzucimy, wspaniałomyślnie przekażemy i nichby już nie
              musieli nas z okładek straszyć, co?
            • nioma Re: Plwociny 01.08.06, 11:41
              generalnie to mnie zniesmacza to wywlekanie prywatnosci przez nasze gwiazdki
              nie maja nic do powiedzenia, ani zadnych przemyslen, ani pogladow
              wiekszosc potrafi tylko robic szumek wokol siebie opowiadajac o :
              - rozstaniu z chlopem (ostatnio samusionek, figurska, urszula)
              - urodzeniu dziecka i ciazy (niesmiertelne sesje z duzym brzuchem)
              - o wakacjach sponsorowanych (ostatnio kayah w afryce, steczkowska na jakiejs
              wyspie, popierdolki z na wspolnej na nartach)

sprzedaje sie nawet smierc (steczkowska, urszula, agnieszka gołas)
              sprzedaje sie wszystko
              ok, ja rozumiem ze mozna miec nature ekshibicjonisty. luz. ale nie mozna
              pozniej palac swietym oburzeniem ze czytelnicy poddaja to krytyce.
              poza tym za kogo ci pseudo aktorzy (bo na okreslenie AKTOR nie zasluguje taka
              pani figurska na przyklad) sie maja? za swiete krowy lepsze od ogolu?
              litosci
              pracowalam kiedys w studiu telewizujnym, mialam watpliwa przyjemnosc napatrzec
              sie na te wszystkie gwiazdeczki o zenujacych manierach
              wstyd wstyd wstyd
              i jak teraz widze taka chamke robiaca sie na nie wiadomo kogo, co to och i ach
              to mnie pusty smiech ogarnia
              • kolagena Re: Plwociny 01.08.06, 11:52
                Niomo, oni (celebritysy) ułomni i genialni, jak każdy z nas.
                Może i Figurska wielką aktorką by się okazała? Tylko gdzie ona ma to pokazać? W
                serialu bzdurkowym? Czasy głupawe mamy. Filmów powstaje tyle co kot napłakał, a
                dobrych jeszcze mniej. Nie ma się gdzie wykazać. Ja to (brukowe żale) odbieram,
                jak promocję do nastepnych seriali. Jestem ładna(?), nawet jak się z mężem
                pokłócę, to w jednym serialu grać możemy, bo jesteśmy zawodowcami, a to co
                przezyję (zawirowania życiowe) sprawi, że będę lepszą, mądrzejszą aktorką. No i
                kredyt spłacę. Głowy nie warto sobie tym zawracać, bo się automatycznie sami
                wrzucamy do tego magla.
                • mozambique Re: Plwociny 01.08.06, 12:02
                  do kogos wyżej kto napisął ze Majchrzak w żadneym serilau nie zagrał

zagrał , zagrał, w jakiejs wrocławskiej bidzie serialowej niestety
                  żal było patrzec, naprawde
                • figurka_z_porcelany Re: Plwociny 01.08.06, 12:07
                  Najlepiej na tym wychodzą ci Aktorzy (specjalnie napisałam przez duże "A"),
                  którzy robią swoje, znaczy uprawiają Aktorstwo i nie szukają reklamy na
                  zasadzie: nieważne co o mnie mówią, byle mówiono. Pilnują swojego terenu
                  prywatnego, nie pchają się do reklam i gonią wont kolorowe pisemka. Z tym, że
                  zaczęli to robić od początku istnienia TAKIEJ prasy i są konsekwentni. Taki Pan
                  Zbigniew Zapasiewicz na przykład. Po prostu wymusili szacunek dla prywatności.
                  Ale jeśli ktoś woli być celebritie a nie Aktorem i pcha się na afisz sam... Coś
                  za coś....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka